Messenger Phone -viestipuhelin

  Messenger Phone -viestipuhelin

  ILMAISET Internet-puhelut*

  VOIP433 on kaksitaajuuksinen DECT-puhelin, jolla voit soittaa niin tavallisia lankaverkkopuheluita kuin ilmaisia tai edullisia puheluitakin Windows Live™ Messengerilla. Yhteystiedot saat kätevästi käyttöösi Messenger-painikkeella.

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

ILMAISET Internet-puhelut*

 • Ilmaiset puhelut kaikkialle maailmaan Windows Live™ Messenger* -ohjelmalla

  *Vain Windows Live™ Messenger- tai MSN Messenger-verkkoyhteyksiä varten: Windows Live™ Messenger 8.0. Järjestelmävaatimukset: Windows XP tai uudempi / Windows Live™ Messenger 8.0. Tutustu sivustoon http://get.live.com/messenger/overview. Erikseen ostettuna edellyttää Internet-yhteyttä (suosittelemme laajakaistaa). Microsoft, Windows, Windows-logo, Windows Live ja MSN ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa, ja Philipsillä on niiden käyttöoikeus.

 • Lankaverkko- ja Internet-puhelut yhdestä puhelimesta

  Kaksitaajuuspuhelin on liitetty sekä tavalliseen PSTN-verkkoon että Internetiin, joten voit soittaa ja vastaanottaa lankaverkon puheluita ja Internet-puheluita samalla puhelimella.

 • Suora Windows Live™ Messenger -painike

  Pääset tarkastelemaan Windows Live™ Messenger- tai MSN® Messenger -yhteystietoja yhdellä painikkeen painalluksella ja näet kaikkien Windows Live™ Messenger- tai MSN®-palveluun kirjautuneiden käyttäjien tiedot ja heidän yhteytensä tilan.

 • Näet automaattisesti, ketkä tuttavasi ovat verkossa

  Voit soittaa ilmaiseksi Internetin kautta puheluita istumatta tietokoneen ääressä. Windows Live™ Messengerin yhteystiedot saat kätevästi käyttöösi Windows Live™ -painikkeella.

 • Edulliset puhelut tavallisiin puhelinliittymiin Windows Live Call**-ohjelmalla

  Windows Live™ Call -ohjelmalla voit soittaa edullisesti lanka- tai matkapuhelinnumeroihin kaikkialla maailmassa.** Tämä on Windows Live™ Messengerin tarjoama palvelu, jonka käyttäminen edellyttää kolmannen osapuolen maksupalvelua.

 • Windows tunnistaa ohjelman automaattisesti - Plug&Play-asennus

  Sinun tarvitsee vain liittää puhelin tietokoneen USB -liitäntään, niin ohjelma asentuu saman tien ja Windows tunnistaa puhelimen automaattisesti. Täydellinen plug & play.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita