Videonauhuri

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tyyliisi sopiva hifivideo

 • Mukautetut kuva-asetukset Smart-kuvatoiminnolla

  Mukautetut kuva-asetukset Smart-kuvatoiminnolla

  Smart-kuva määrittää optimaaliset säädöt väreille, kirkkaudelle, kylläisyydelle, kontrastille ja muille asetuksille, jotta kuva näkyy aina mahdollisimman hyvänä.

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • Follow TV -toiminto kopioi television kanavajärjestyksen

  Videonauhuri tai tallentava DVD-video ottaa käyttöön television kanavat ja esiasetukset. Analoginen: Television ja tallennuslaitteen signaaleja verrataan toisiinsa SCART-kaapelin välityksellä. Käyttäjä valitsee television jokaisen asetuksen erikseen. Digitaalinen: Toiminto on täysin automaattinen.

 • VPS/ PDC tallentaa TV-ohjelman tarkasti alusta loppuun

  Ohjelmoidun tallennuksen alkamisajankohtaa ja kestoa ohjataan VPS (Video Programming System)- ja PDC (Program Delivery Control) -järjestelmien avulla. Jos ohjelmaa aikaistetaan tai ohjelma venyy, tallentava laite käynnistyy ja pysähtyy aina oikeaan aikaan.

 • Record Link -toiminto mahdollistaa tallentamisen ulkoisista lähteistä

  Kun haluat tallentaa ohjelman satelliittivastaanottimesta tai muusta ulkoisesta laitteesta, ota Record Link -toiminto käyttöön, aseta laite valmiustilaan ja ohjelmoi haluamasi ajastus satelliittivastaanottimeen. Laite aloittaa tallennuksen, kun satelliittivastaanotin aktivoidaan.

 • Terävä ja puhdas digitaalinen NICAM-stereoääni

  Esimerkiksi Suomessa televisiolähetyksissä voidaan käyttää digitaalista NICAM-stereoääntä. Digitaalinen NICAM-stereo on CD-tasoinen lähes häiriötön ääni, jossa signaalin heikkenemistä ei juuri tapahdu. Sitä voidaan käyttää mono-, stereo- ja Dolby Pro Logic -lähetyksissä. Tämän tuotteen integroidussa virittimessä on NICAM-signaalin dekoodausvalmius.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita