Langaton musiikkiyksikkö

  Langaton musiikkiyksikkö

  Käytä musiikkikokoelmaasi kaikissa huoneissa

  Voit käyttää koko CD-kokoelmaasi ja kuunnella musiikkia kaikissa huoneissa. Liität vain äänikeskuksen nykyiseen äänentoistojärjestelmääsi ja musiikki voi lopultakin seurata sinua kaikkialle kodissasi. Helppo selaus kaukosäätimellä, jossa on nestekidenäyttö

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Käytä musiikkikokoelmaasi kaikissa huoneissa

Liitä yksikkö äänentoistojärjestelmääsi

 • Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langattomassa soitossa ei tarvitse ladata suuria musiikkitiedostoja ja tallentaa niitä toiselle laitteelle. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi kaikista musiikkiasemistasi samaan aikaan jatkuvan soiton avulla. Siirrä musiikki huoneesta toiseen Musiikki seuraa minua -toiminnolla. Soittoa ei tarvitse aloittaa alusta eikä oikeaa kappaletta etsiä uudelleen. Musiikin lähetys jakaa haluamasi kappaleen keskuksesta kaikkiin musiikkiasemiin. Oma huone ja oma musiikki -toiminnon myötä kaikki perheenjäsenet voivat kuunnella haluamaansa kappaletta keskitetystä kokoelmasta missä tahansa huoneessa, jossa on langaton musiikkikeskus tai -asema.

 • Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua -ominaisuuden ansiosta voit siirtää suosikkimusiikkisi huoneesta toiseen ilman, että sinun tarvitsee selata ja toistaa tietty kappale uudelleen. Suosikkikappaleesi seuraa sinua kodissasi minne tahansa vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Musiikin lähetys kaikkiin yksiköihin samanaikaista toistoa varten

  Musiikin lähetys kaikkiin yksiköihin samanaikaista toistoa varten

  Voit olla DJ:nä omissa kotibileissäsi ja lähettää suosikkitanssimusiikkiasi langattomasta äänikeskuksesta samanaikaisesti kaikkiin kotiisi asennettuihin langattomiin yksiköihin. Soveltuu täydellisesti kotibileisiin!

 • Laajenna järjestelmääsi viidellä Wi-Fi-lisäasemalla

  Laajenna järjestelmääsi viidellä Wi-Fi-lisäasemalla

  Täytä kotisi huoneet musiikilla. Ei kaapeleita, ei huolia eikä kiistoja musiikkivalinnoista muiden perheenjäsenten kanssa. Voit tallentaa ja toistaa musiikkia langattomaan Streamium-musiikkikeskukseen ja lisäksi suoratoistaa yhden raidan - tai eri raitoja - jopa 5 Streamium-yksikköön kotonasi. Se on helppoa esimerkiksi Oma huone, Oma musiikki- ja Musiikin lähetys -toiminnolla. Vapauta musiikki ja nauti siitä kaikkialla kotona.

 • Kuuntelu samanaikaisesti viidestä yksiköstä

  Perheenjäsenet voivat kuunnella haluamaansa musiikkia langattomasta äänikeskuksesta samanaikaisesti viidessä eri huoneessa.

 • Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Universal Plug & Play on alan vakiotekniikka, jonka avulla voidaan muodostaa yhteys mihin tahansa Universal Plug & Play -laitteeseen ja vastaanottaa tai lähettää musiikkia. Langaton musiikkikeskus voidaan liittää helposti ja luotettavasti toisiin Universal Plug & Play -medialaitteisiin sisällön vastaanottamista tai lähettämistä varten.

 • Suora artistien, albumin tai soittolistojen tietojen käyttö

  Sinun ei enää tarvitse hakea tietyn artistin esittämää suosikkikappaletta tuhansilta CD-levyiltä. Langattoman Philips-äänikeskuksen sisäisellä käyttöliittymällä voit nyt käyttää kiintolevylle tallentamaasi digitaalista musiikkikokoelmaa (jopa 750 CD-levyä) lähes välittömästi ja valita haluamaasi musiikkia artistin, albumin, soittolistan, lajin tai kappaleen mukaan järjestetystä luettelosta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Windows-logo on Microsoft Corporationin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita