Langaton musiikkiyksikkö

  Langaton musiikkiyksikkö

  Vapauta musiikkisi

  Tyylikäs, kannettava WAS6050 langaton musiikkiyksikkö sopii täydellisesti musiikin kuunteluun omassa huoneessa tai kaikkialla kodissa. Lisää apua musiikinnälkään saat Internet-radiosta… Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Langaton musiikkiyksikkö

Ilmainen internet-radio, 4-kaiutinjärjestelmä WAS6050/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Vapauta musiikkisi

Nauti musiikista kaikissa huoneissa - langattomasti

 • Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langattomassa soitossa ei tarvitse ladata suuria musiikkitiedostoja ja tallentaa niitä toiselle laitteelle. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi kaikista musiikkiasemistasi samaan aikaan jatkuvan soiton avulla. Siirrä musiikki huoneesta toiseen Musiikki seuraa minua -toiminnolla. Soittoa ei tarvitse aloittaa alusta eikä oikeaa kappaletta etsiä uudelleen. Musiikin lähetys jakaa haluamasi kappaleen keskuksesta kaikkiin musiikkiasemiin. Oma huone ja oma musiikki -toiminnon myötä kaikki perheenjäsenet voivat kuunnella haluamaansa kappaletta keskitetystä kokoelmasta missä tahansa huoneessa, jossa on langaton musiikkikeskus tai -asema.

 • Nauti Internet-radiosta

  Nauti Internet-radiosta

  Internet-radio on Internetin kautta lähetettävä äänenlähetyspalvelu. Yksi suosituimmista tiedostomuodoista on MP3. Internet-asemat ovat joko tavallisten radioasemien tai -verkkojen palveluja tai pelkästään Internetissä toimivia riippumattomia radioasemia. Internet-radiolla voit nauttia kaikkien maiden verkkoradiolähetyksistä ja kuunnella monipuolisia ohjelmia: uutisia, urheilua ja viihdettä kaikkialta maailmasta.

 • Omassa huoneessa oma musiikki: kuuntele eri kappaleita eri huoneissa

  Omassa huoneessa oma musiikki: kuuntele eri kappaleita eri huoneissa

  Oma huone, oma musiikki -toiminnon ansiosta jokainen perheenjäsen voi nyt kuunnella tallennettua musiikkia missä tahansa huoneessa, jossa on langaton musiikkiasema. Useita samanaikaisia käyttäjiä tukeva toistotekniikka mahdollistaa suoratoiston kuuntelemisen langattomaan musiikkikeskukseen liitetystä musiikkiasemasta. Yhden langattoman musiikkikeskuksen kautta voi toistaa musiikkia jopa viidessä eri asemassa. Näin perheesi käytössä kuusi erillistä musiikkivaihtoehtoa kuunneltavaksi missä tahansa huoneessa - vaikka välittömästi ja samanaikaisesti.

 • Musiikin lähetys: kuuntele samaa musiikkia kaikista yksiköistä

  Musiikin lähetys: kuuntele samaa musiikkia kaikista yksiköistä

  Voit olla DJ:nä omissa kotibileissäsi ja lähettää suosikkitanssimusiikkiasi langattomasta äänikeskuksesta samanaikaisesti kaikkiin kotiisi asennettuihin langattomiin yksiköihin. Soveltuu täydellisesti kotibileisiin!

 • Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua -ominaisuuden ansiosta voit siirtää suosikkimusiikkisi huoneesta toiseen ilman, että sinun tarvitsee selata ja toistaa tietty kappale uudelleen. Suosikkikappaleesi seuraa sinua kodissasi minne tahansa vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  Syvyyttä ja voimaa mataliin ääniin wOOx™-kaiutintekniikalla

  wOOx-tekniikka edustaa kokonaan uudenlaista kaiutinajattelua. Sen tuottaman syvän basson tuntee ja kuulee voimakkaampana kuin missään muussa äänentoistojärjestelmässä. Erikoisvalmisteiset kaiutinelementit toimivat täydellisessä sopusoinnussa wOOx-bassoelementin kanssa, ja tarkasti viritetyt pääkaiutinelementti ja diskanttikaiutin takaavat saumattoman siirtymisen alemmista keskitaajuuksista korkeataajuisiin ääniin. Kaksoisripustus ja symmetrinen sandwich-rakenne tuottavat matalan ja tarkan, lähes säröttömän basson. wOOx hyödyntää kaiutinkotelon koko tilavuutta, ja sen tuottama poikkeuksellisen syvä ja dynaaminen basso ottaa kaiken irti musiikista.

 • Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Vapauta musiikkikokoelmasi tietokoneesta ja toista musiikkia langattoman Streamium-musiikkiaseman kautta. UPnP-liitännän kautta voit siirtää musiikkia mihin tahansa Universal Plug & Play -yhteensopivaan laitteeseen. Sen avulla Streamium mahdollistaa tietokoneen musiikkikokoelman käyttämisen ja siitä hakemisen. Valitse Streamiumin kaukosäätimellä kappaleet ja ala toistaa. Nauti musiikista vaivattomasti, langattomasti.

 • Selaa kokoelmaa albumin, artistin, tyylin tai kappaleiden mukaan

  Lataa musiikkikokoelmasi langattoman Streamium-mikro-Hi-Fi-järjestelmän sisäiselle kiintolevylle tai tietokoneelle ja nauti musiikista milloin tahansa. Järjestelmä käyttää musiikkisisältöä Windows Media Playerillä (WMP) sisäisen UPnP-palvelimen avulla. Voit selata järjestelmällä musiikkikokoelmaa helposti albumin, artistin, tyylin tai kappaleiden mukaan.

 • Kokonaislähtöteho 15 W RMS

  15 W RMS-musiikkiteho täyttää huoneen musiikilla.

 • Class D -digitaalivahvistin ja 4-kaiutinjärjestelmä

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa. Eteen ja taakse integroidut neljä kompaktia kaiutinta laajentavat äänimaiseman yllättävästi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Joidenkin ominaisuuksien käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita