Langaton musiikkiyksikkö

  Langaton musiikkiyksikkö

  Vapauta musiikkisi

  Kun WAS7500:n yksiköt ovat haluamissasi paikoissa eri puolilla kotiasi, voit hetkessä soittaa langattomasti lempimusiikkiasi musiikkikeskuksesta tai tietokoneesta. Nauti tämän erittäin ohuen järjestelmän hifi-äänentoistosta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 349,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Langaton musiikkiyksikkö

Ilmainen internet-radio, Värinäyttö WAS7500/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Vapauta musiikkisi

Nauti musiikista kaikissa huoneissa - langattomasti

 • Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langattomassa soitossa ei tarvitse ladata suuria musiikkitiedostoja ja tallentaa niitä toiselle laitteelle. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi kaikista musiikkiasemistasi samaan aikaan jatkuvan soiton avulla. Siirrä musiikki huoneesta toiseen Musiikki seuraa minua -toiminnolla. Soittoa ei tarvitse aloittaa alusta eikä oikeaa kappaletta etsiä uudelleen. Musiikin lähetys jakaa haluamasi kappaleen keskuksesta kaikkiin musiikkiasemiin. Oma huone ja oma musiikki -toiminnon myötä kaikki perheenjäsenet voivat kuunnella haluamaansa kappaletta keskitetystä kokoelmasta missä tahansa huoneessa, jossa on langaton musiikkikeskus tai -asema.

 • Musiikin lähetys: kuuntele samaa musiikkia kaikista yksiköistä

  Musiikin lähetys: kuuntele samaa musiikkia kaikista yksiköistä

  Voit olla DJ:nä omissa kotibileissäsi ja lähettää suosikkitanssimusiikkiasi langattomasta äänikeskuksesta samanaikaisesti kaikkiin kotiisi asennettuihin langattomiin yksiköihin. Soveltuu täydellisesti kotibileisiin!

 • Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua -ominaisuuden ansiosta voit siirtää suosikkimusiikkisi huoneesta toiseen ilman, että sinun tarvitsee selata ja toistaa tietty kappale uudelleen. Suosikkikappaleesi seuraa sinua kodissasi minne tahansa vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Nauti Internet-radiosta

  Nauti Internet-radiosta

  Internet-radio on Internetin kautta lähetettävä äänenlähetyspalvelu. Yksi suosituimmista tiedostomuodoista on MP3. Internet-asemat ovat joko tavallisten radioasemien tai -verkkojen palveluja tai pelkästään Internetissä toimivia riippumattomia radioasemia. Internet-radiolla voit nauttia kaikkien maiden verkkoradiolähetyksistä ja kuunnella monipuolisia ohjelmia: uutisia, urheilua ja viihdettä kaikkialta maailmasta.

 • Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Vapauta musiikkikokoelmasi tietokoneesta ja toista musiikkia langattoman Streamium-musiikkiaseman kautta. UPnP-liitännän kautta voit siirtää musiikkia mihin tahansa Universal Plug & Play -yhteensopivaan laitteeseen. Sen avulla Streamium mahdollistaa tietokoneen musiikkikokoelman käyttämisen ja siitä hakemisen. Valitse Streamiumin kaukosäätimellä kappaleet ja ala toistaa. Nauti musiikista vaivattomasti, langattomasti.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  GoGearin helppokäyttöinen käyttöliittymä perustuu edistyneeseen selaustekniikkaan. Selaus on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Kätevät toiminnot, kuten musiikkitietoihin upotetun levyn kansitaiteen näyttäminen, rikastuttavat käyttökokemusta, kun voit tarkastella CD- tai LP-levyn kantta kuunnellessasi musiikkia, kuten vanhaan hyvään aikaan.

 • Omassa huoneessa oma musiikki: kuuntele eri kappaleita eri huoneissa

  Omassa huoneessa oma musiikki: kuuntele eri kappaleita eri huoneissa

  Oma huone, oma musiikki ja kukin perheenjäsen voi valita ja toistaa omaa mielimusiikkiaan langattomaan Streamium-musiikkikeskukseen tallennetuista kokoelmista. Useita samanaikaisia käyttäjiä tukeva toistotekniikka mahdollistaa suoratoiston Streamium-keskuksesta asemaan. Yhdestä Streamiumista voidaan suoratoistaa musiikkia jopa viiteen asemaan. Valittavana on siis kuusi erilaista musiikkitarjontaa - samanaikaisesti ja välittömästi.

 • USB Direct -suoratoisto musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  USB Direct -suoratoisto musiikin toistamiseen USB Flash -asemista
 • Kokonaislähtöteho 30 W RMS

  Kokonaislähtöteho 30 W RMS
 • Sisäisillä bassokaiuttimilla syvä bassoääni

  Sisäisillä bassokaiuttimilla syvä bassoääni
 • Super Sound -paneeli toistaa keski- ja korkeataajuusäänet kirkkaasti

  Super Sound -paneeli on innovatiivinen, litteä kaiutinpaneeli, jonka huipputekniikka tuottaa laadukasta, täyteläistä ääntä kompaktista kaiutinyksiköstä. Se toistaa kaikki taajuudet erinomaisesti, mutta perinteisistä kaiuttimista poiketen vie vain vähän tilaa. Litteä, Plexi-Piston?-kaiutin korvaa perinteiset paksut bassokaiuttimet ja diskanttikalotit yhdellä kalvolla, joka tuottaa syvän bassoäänen ja tasapainoisen, häiriöttömän äänen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Joidenkin ominaisuuksien käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita