1
Support

Toimitus

Toimitusajat

Milloin tilaukseni toimitetaan?
Mikäli saat maksun vahvistamisen yhteydessä virheilmoituksen, varmistathan että lähetys- ja toimitusosoitteesi tiedot on merkitty oikein. Varmistathan myös, että postinumerosi on oikeassa muodossa ja viimeistä kolmea numeroa edeltää välilyönti. Joissain tapauksissa osoiterivillä ei tarpeeksi tilaa osoitteen kirjoittamiseksi. Kirjoitathan tällöin koko nimesi (etu- ja sukunimi) etunimelle varattulle riville ja osoitteesi sukunimelle varatulle riville. Olemme tietoisia tästä ongelmasta ja työskentelemme ratkaisun löytämiseksi.

Oliko tästä tiedosta hyötyä?

Lähetysseuranta

Kuinka voin seurata tilaustani?

Kun tilauksenne on lähetetty, tulet saamaan Track&Trace seurantanumeron sähköpostiisi. Tällä numerolla voit jäljittää tilauksesi. Huomioithan, että saatat saada useampia seurantanumeroita, mikäli tilauksesi on lähetetty useammassa osassa.

Mikäli et ole kotona paikalla vastaanottamassa tilaustasi, se saatetaan toimittaa lähimpään UPS:n noutopisteeseen. UPS ilmoittaa sinulle kirjeellä, tekstiviestillä tai sähköpostilla noutopisteen, josta voit noutaa tilauksen.

Oliko tästä tiedosta hyötyä?

Vastaanotin vain osan tilauksestani
Mikäli olet tilannut useampia tuotteita, ne saatetaan lähettää erillisinä lähetyksinä. Tarkistathan tilausvahvistuksestasi Track&Trace seurantanumerot lähetyksille. Vaihtoehtoisesti voit odottaa 2-3 päivää, jolloin kaikkien lähetysten tulisi ehtiä perille. Mikäli et tästä huolimatta saa tilaustasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Oliko tästä tiedosta hyötyä?

Toimitusvaihtoehdot

Mitkä ovat mahdolliset toimitustavat?

Voit valita toimitusvaihtoehdon maksun vahvistamisen yhteydessä. Voit valita toimituksen antamaasi osoitteeseen tai lähimpään UPS:n noutopisteeseen.

 

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä: 

-Milloin tilaukseni toimitetaan?

Oliko tästä tiedosta hyötyä?

Minne voitte toimittaa?
Toimitamme vain Suomeen. Valitettavasti emme voi toimittaa Suomen ulkopuolelle emmekä Ahvenanmaalle.

Oliko tästä tiedosta hyötyä?

Paljonko toimituskulut ovat?

Jos tilauksesi on yli 20 euroa postikulut ovat ilmaiset.

 

UPS Standard -tilaus on hinnaltaan 3,99€ ja UPS Express -tilaus 6,99€.

Pienemmät varaosatilaukset toimitetaan 1,99€ hintaisella postituksella.

Oliko tästä tiedosta hyötyä?