Matkusta minne ikinä haluatkin.

Älä anna uniapnean estää sinua näkemästä maailmaa.

Yhteystiedot

* Tämä kenttä on pakollinen
*

Yhteystiedot

*
*
*

Yrityksen tiedot

*
*
*
*
*

Lisätiedot

Tarkentamalla syyn yhteydenottoon, voimme palvella sinua paremmin
*
*
*

Älä tingi matkakohteista!

 

Uniapnean ei tarvitse estää matkustamista. Hoitoa ei kuitenkaan kannata lopettaa matkan ajaksi, sillä se viivästyttää hoidon edistymistä. Täältä saat neuvoja uniapnean hoitovälineiden kanssa matkustamiseen, jotta voit antaa matkakuumeen viedä.

 

Näin voit helpottaa CPAP-laitteen kanssa lentämistä.

 

Yhdysvaltain liikenneturvallisuusviranomaisen määräysten mukaan CPAP-laitteen voi viedä turvatarkastuksen läpi seuraavia ohjeita noudattaen:

Saatat joutua ottamaan laitteen pois kuljetuslaukusta läpivalaisua ja räjähdysvaarallisten ainejäämien tutkimista varten.
Jotta CPAP-laite pysyy puhtaana, ota mukaan suuri läpinäkyvä muovipussi ja aseta laite pussiin ennen kuin lasket sen tavaroille tarkoitettuun laatikkoon.
Voit pyytää turvatarkastajaa pukemaan uudet hansikkaat, puhdistamaan pöydän ja ottamaan käyttöön uuden räjähdysvaarallisten ainejäämien näytteenottimen ennen laitteesi käsittelemistä.
Aseta laite turvallisesti omaan kuljetuslaukkuunsa turvatarkastuksen jälkeen, jotta se pysyy puhtaana.

Tärkeä ohje!

 

Jos henkilökunta kyselee CPAP-laitteestasi, jokaisen Philips-laitteen pohjassa on merkinnät, jotka kertovat sen olevan lääkinnällinen laite ("medical equipment"), joka on hyväksytty käytettäväksi lentokoneessa ("suitable for airline use").

Kansainvälinen matkailu

 

Jos matkustat ulkomaille, muista ottaa mukaan oikeanlainen virtasovitin tai -johto. Eri maissa voi olla käytössä erilainen sähkövirta ja erilaiset pistokkeet. Vääränlaisen virran käyttäminen ilman sovitinta voi vahingoittaa laitetta.

 

carrying case icon

Tarvitsetko kuljetuslaukun?

 

Philips Respironicsin maskeille ja laitteille on saatavana kuljetuslaukkuja.

clean icon

Onko CPAP-laitteesi likaantunut?

 

Katso CPAP-laitteen puhdistus- ja huolto-ohjeet.