CPAP-laite - Ylipainehengityshoito tutuksi

Tutustu System One CPAP-laite -unihäiriöhoitojärjestelmään.

Yhteystiedot

* Tämä kenttä on pakollinen
*

Yhteystiedot

*
*
*

Yrityksen tiedot

*
*
*
*
*

Lisätiedot

Tarkentamalla syyn yhteydenottoon, voimme palvella sinua paremmin
*
*
*

System One Uniapnea CPAP-laite

Ratkaisu uniapneasi hoitoon

 • Suunniteltu takaamaan levollisen ja luonnollisen unen
 • Helppokäyttöinen
 • Hiljainen tärkeimpinä hetkinä
 • Letkut liikkuvat mukanasi kun nukut
 • Mukavuutta lisäävä kostutus lisättävissä
 • Kannettava, helppo ottaa mukaan matkoille
 • Laitetakuu sisältyy hintaan
 • Muotoiltu, suunniteltu ja koottu Yhdysvalloissa

 

System One sleep apnea CPAP device

System One -CPAP-laitteet

 

Jatkuvassa ylipainehengityshoidossa (CPAP) käytettävät laitteet johtavat hengitysteihin ilmaa vakaana ja hellävaraisena virtana läpi yön. Määritetyllä hoitopaineella virtaava ilma pitää hengitystiet avoinna. CPAP-laitteissa on erilaisia mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten C-Flex-paineenalennustekniikka.

Two pressure 'System One sleep apnea BiPAP device

System One -kaksoispainelaitteet

 

Kahden painetason ylipainehengityshoidossa (BiPAP) käytetään yön aikana kahta eri ilmanpainetta: alhaisempaa painetta uloshengityksen ja korkeampaa sisäänhengityksen aikana. Kaksoispainelaitteilla voidaan joskus hoitaa potilaita, jotka sietävät huonosti CPAP-laitteen jatkuvaa painetta. Useimmissa laitteissa on mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten A-Flex-paineenalennustekniikka.

Automatic 'System One sleep apnea CPAP device

System One -automaattilaitteet

 

Automaattiset uniapnean hoitolaitteet tarkkailevat tarpeitasi, ja niiden tuottama painetaso vaihtelee yön aikana. Kuten muissakin malleissa, myös automaattisissa hoitolaitteissa on erilaisia mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten paineenalennustekniikka.

System One Uniapnea CPAP-laite - mukavuutta lisäävät lisäominaisuudet

 

 

CPAP device - Increasing pressure graph

Aloituspaineen porrastus

 

Tämän ominaisuuden avulla voit valita alhaisemman paineen nukahtamisvaiheeseen. Voit määrittää ajan, jonka kuluessa painetta nostetaan asteittain, kunnes määritetty hoitopaine saavutetaan.

CPAP device with reducing pressure - image

Paineenalennustekniikka

 

Tämä ominaisuus helpottaa maskin kautta johdettua painetta vastaan hengittämistä perinteiseen painehengityshoitoon verrattuna. Joissakin laitteissa se helpottaa myös siirtymistä uloshengityksestä sisäänhengitykseen. Tämä ominaisuus tekee laitteen avulla hengittämisestä luonnollisempaa ja edistää siten hoitoon sopeutumista sekä käytön jatkamista pitkällä aikavälillä.

CPAP device humidification representated by a water droplet icon

Kostutus

 

Kostuttimen yhdistäminen hoitolaitteeseen voi lisätä mukavuutta etenkin, jos kärsit nenän tai kurkun kuivumisesta. Kehittyneempien järjestelmien avulla voidaan seurata huoneen lämpötilaa ja ilmankosteutta ja säädellä kostutusta niin, että valittua suhteellisen ilmankosteuden tasoa ylläpidetään myös ympäristöolosuhteiden muuttuessa. Kostuttimien avulla hoitoon voidaan käyttää lämmintä tai viileää ilmaa.