Landing

 

 

 

Philipsin visio tulevaisuuden syöpähoidoista

 

 

 

 

 

Tuotamme innovaatioita, joilla on väliä. Syöpä on maailmanlaajuisesti kaksitahoinen uhka. Syöpä uhkaa yhä useampien terveyttä, sillä se diagnosoidaan joka toisella miehellä ja joka kolmannella naisella. Syöpä on myös taloudellinen rasite.

Me Philipsillä kohdistamme katseemme pelkkää teknologiaa pidemmälle syöpähoidon ytimessä oleviin henkilöihin, jotta mahdollistaisimme syöpähoidon tulevaisuutta muokkaavat oivallukset.

 

Philipsin onkologiaratkaisut kattavat koko hoitoketjun, mm. digitaalitekniikan käytön patologiassa, kuvantamisohjatuissa biopsioissa, vaativassa kuvantamisessa, hoidon suunnittelussa ja kuvantamisohjatuissa syöpähoidoissa. Digitaalisia ratkaisuja on saatavilla myös potilastarkkailuun, tietojenkäsittelyyn ja kotihoitoon.Kokoamme yhteen kaikki nämä osa-alueet siten, että keskipisteenä on potilas. Jotkin ratkaisuistamme keskittyvät yleiseen onkologiaan tai kasvaimen seurantaan. Toiset taas keskittyvät juuri tiettyyn sairauteen. Toimintamme keskipisteenä ovat kuitenkin aina ihmisten tarpeet – olivatpa kyseessä potilaat, hoitajat tai sairaalan johtajat.

Opi ja inspiroidu onkologiasta

 

Onkologia on ainutlaatuisen monitahoinen ja kehittyvä ala. Miten pysyä ajan tasalla uusimmista suuntauksista, läpimurroista ja hoitosuosituksista?

 

Tutustu Philipsin digitaaliseen Hot Spot -lehteen, joka tarjoaa tietoa ja inspiraatiota onkologiayhteisölle.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä julkaisussa jaamme syöpähoitojen ytimessä olevien ja niiden tulevaisuutta muokkaavien henkilöiden kokemuksia.

 

Jokainen artikkeli on omistettu tietylle onkologian osa-alueelle, kuten aivoille, päälle ja kaulalle, rinnoille, eturauhaselle, luun kasvaimille ja maksalle. Samalla esittelemme aiheeseen liittyviä Philipsin onkologiatuotteita ja -ratkaisuja.

 

Miellyttävän digitaalisen kokemuksen takaamiseksi lehdestä on kehitetty älypuhelin- ja tablettiversiot, ja lehden sisältöä voi jakaa myös sosiaalisessa mediassa.

Yhteystiedot

* Tämä kenttä on pakollinen
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Edellinen
Tarkentamalla syyn yhteydenottoon, voimme palvella sinua paremmin
*
*
Edellinen