1. Lisätäänkö järjestelmään vielä muitakin kuvaustiloja, esimerkiksi pulssidoppler?

Lumify-tiimi kehittää jatkuvasti Lumifyn ominaisuuksia, kuten uusia antureita, ominaisuuksia ja palveluita.

2. Millainen on Lumifyn kuvantamisen suorituskyky muihin järjestelmiin verrattuna?

Lumify-sovelluksen kuvantamisen suorituskyky on verrattavissa suurempiin järjestelmiin, penetraatio ja kudoksen erottelukyky ovat samaa luokkaa.

3. Miten paljon käyttöaikaa saan Lumify-järjestelmästäni?

Käyttämäsi laite vaikuttaa kuvausajan pituuteen, mutta se on yleensä kahdesta neljään tuntia jatkuvaa kuvausta. Yhteensopivien laitteiden arvioidut kuvausajat on esitetty tässä luettelossa: http://www.philips.com/lumify-compatible-devices.

4. Miten paljon muistitilaa Lumify tarvitsee?

Lumify-sovellusta varten tarvitaan noin 50 megatavua tallennustilaa ja potilastietoja varten tarvitaan lisää tallennustilaa.

5. Miten kestävä Lumify-anturi on?

Lumify-anturit on suunniteltu ja testattu kannettavien ultraäänilaitteiden tiukkojen luotettavuuskriteerien perusteella, jotta anturit kestävät käyttöä ja kolhuja kannettavien ultraäänilaitteiden käyttöympäristössä.

6. Millaista opetusta tai koulutusta Lumifyn mukana tarjotaan?

Helppokäyttöistä Lumify-sovellusta varten ei tarvita erityistä käyttökoulutusta. Philips tarjoaa ilmaista opetusmateriaalia hoitopaikkoja varten sekä laajempaa maksullista opetusta ja koulutusta. Opetusmateriaalista ja tarjouksista on tietoa seuraavilla verkkosivuilla:

www.philips.com/CCEMeducation

www.philips.com/RAPMeducation

http://www.usa.philips.com/healthcare/education-resources/education-training

7. Mikä on Lumifyn kuvien tallennuskapasiteetti?

Tavallinen ultraäänitutkimus, joka sisältää muutamia pysähdyskuvia, vie noin 10 megatavua muistia. Tutkimukset, joissa on muutama kolmen sekunnin pituinen video, vievät noin 50 megatavua muistia. Lumifyn kanssa yhteensopiviin laitteisiin voidaan tallentaa satoja tutkimuksia (www.philips.com/Lumify-Compatible-Devices). Todelliseen tallennuskapasiteettiin vaikuttaa esimerkiksi se, kuinka paljon sisältöä laitteeseen on tallennettu.

8. Voiko Lumifyn asentaa Windows-laitteisiin, esimerkiksi Surface-tablettiin?

Windows ei tällä hetkellä tue Lumify-sovellusta, mutta pyrimme laajentamaan tukea kaikille alustoille.

9. Sisältävätkö Lumifyn potilastiedot AC-numeron?

Kyllä. Potilastiedoissa on Accession Number -kenttä. Se saadaan myös Modality Worklist -toiminnolla.

10. Voiko Lumify-laitetta käyttää lapsipotilailla?

Kyllä. Lapsipotilaiden kuvantaminen kuuluu käyttötarkoituksiin.

11. Voiko Lumify säätää kirkkautta eri syvyyksissä?

Lumify- ultraäänikuvan kokonaiskirkkautta voi säätää. AutoScan (jatkuva iScan-optimointi) on aina käytössä ja pitää kuvan kirkkauden yhtenäisenä eri syvyyksissä.

12. Tallennetaanko video menneisyyteen vai tulevaisuuteen päin?

Lumify tallentaa (3–10 sekunnin pituisia) videoita eteenpäin. Lumify alkaa tallentaa, kun käyttäjä painaa Save Loop -painiketta, ja jatkaa tallennusta, kunnes käyttäjä painaa Stop-painiketta tai kunnes video on määritetyn pituinen.

13. Toimiiko Lumify Samsung-puhelimien kanssa (S4, S5, S6, S6 Edge)?

Philips suosittelee käyttämään laitetta, joka on yhteensopivien tablettien luettelossa:http://www.philips.com/lumify-compatible-devices

14. Sisältääkö Lumify XRes-toiminnon?

Kyllä. Kuvankäsittelyn uusi XRes-sukupolvi parantaa kuvien erottelukykyä ja tuo rakenteet helpommin esiin. Philips optimoi XRes-toiminnon jokaista kliinistä sovellusta varten.

15. Onko Lumify- laitteessa kudosharmonista kuvantamista (THI)?

Kyllä. Lumify käyttää THI-toimintoa kliinisen sovelluksen perusteella. Esimerkiksi C5-2-anturia käytettäessä sekä sappikivi- että OB/GYN-sovellukset hyödyntävät THI-toimintoa.

16. Sisältääkö Lumify SonoCT-toiminnon?

Kyllä. SonoCT-toiminto lähettää ultraääniaaltoja anturista myös viistosuuntiin (Compound imaging). Se on käytössä L12-4- ja C5-2-antureissa.

17. Saanko korvausta Lumify-sovelluksella tehdyistä tutkimuksista?

Lumify on tarkoitettu lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Mobiililaitteella tai kannettavalla ultraäänilaitteella tuotetut ultraäänipalvelut raportoidaan samoilla ultraäänikoodeilla, joita käytetään konsolilaitteilla tai erilliseen laitevaunuun asennetuilla ultraäänilaitteilla tehtyjen tutkimusten yhteydessä, kunhan tavanomaiset edellytykset täyttyvät. Kaikkien ultraäänitutkimusten on oltava maksajan määrittämien lääketieteellistä tarvetta koskevien vaatimusten mukaisia sekä valitun koodin kokonaisuutta koskevien vaatimusten mukaisia, ja ne on dokumentoitava potilastietoihin käytettävän ultraäänilaitteen mallista riippumatta.

18. Toimiiko MWL (DICOM Modality Worklist) Lumify-sovelluksessa? Miten Modality Worklist -palvelin määritetään?

Kyllä, voit määrittää DICOM MWL -palvelimen ja tehdä MWL-kyselyjä. Lisätietoja on Lumifyn käyttöoppaassa.

19. Voiko tutkimusta aloittaessa luoda tilapäisen tunnuksen? Voiko siihen muuttaa potilastietoja myöhemmin?

Kyllä. Valitse Scan/Create Patient -näytöstä Scan, jos haluat aloittaa kuvauksen antamatta potilastietoja. Voit muuttaa potilastietoja milloin tahansa ennen tutkimuksen lopettamista.

20. Onko laitteessa väridoppleria?

Kyllä. Väritiloja on kaksi: Fast Flow (ylempi väriasteikko valtimovirtausta varten) ja Slow Flow (alempi väriasteikko laskimovirtausta varten)

21. Voiko kuvia ottaa tai katsella koko näytön kokoisena?

Kyllä. Jos haluat katsella kuvaa koko näytön kokoisena, valitse kuvan oikeasta alakulmasta [[koko näyttö -kuvake]]. Palaa normaaliin kokoon valitsemalla [[palaa tavalliseen katseluun -kuvake]]

22. Mitä viivakoodimuotoja Lumify voi käyttää?

Lumifyn käyttöoppaassa on luettelo käytettävistä viivakoodimuodoista ja ohjeita viivakoodinlukijan määrittämiseen.

23. Missä antureissa voidaan käyttää M-Mode-ominaisuutta?

M-Mode-tila on käytettävissä S4-1-, C5-2- ja L12-4-antureissa.

24. Voiko Lumify-laitetta käyttää sairaalan ulkopuolella?

Lumify on kannettava ultraäänijärjestelmä, joka on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön esimerkiksi kotona, sairaalassa, klinikalla, lääkärin vastaanotolla ja kulkuneuvoissa kuten ambulanssit ja lääkärihelikopterit.

25. Mitä ostamani Lumifyn mukana toimitetaan?

Lumifyn toimitus sisältää vähintään yhden Lumify-anturin, Lumify-sovelluksen, ohjelmistopäivitykset, valmistajan takuun sekä kantolaukun omaa laitettasi ja anturia varten.

TÄRKEÄÄ: yhteensopiva älylaite ei sisälly toimitukseen.

26. Mitä maksutapoja voin käyttää Lumifyn ostamiseen?

Voit maksaa Lumifyn luottokortilla. Philips voi myös lähettää laskun ostotilauksen perusteella.

27. Miten pitkä Lumify-anturin toimitusaika on?

Saat tilaamasi Lumify-anturit kahden viikon kuluessa, jos tuote on heti saatavilla. Isoilla tilauksilla on pidempi toimitusaika. Asiakaspalvelumme neuvoo tilausta koskevissa asioissa: 09-6158-0400#2.

28. Millainen takuu Lumify-ratkaisulle on tarjolla?

Lumifyn viiden vuoden perustakuuseen kuuluvat Lumify-portaalin tukipalvelut, Philipsin etätuki ja Lumify-antureiden valmistusviat. www.lumify.philips.com/web/support- Xtend Premium -tarjoukseen sisältyvä maksullinen Premium-takuu kattaa tapaturmavahingot.

29. Mitä huoltotakuita hankittuun Lumify-ratkaisuun on lisäksi saatavilla?

Philipsin tarjoama Xtend Premium -huoltosopimus antaa lisäturvaa Lumify-hankinnalle. Lisätietoja Xtend Premiumista on sopimusehdoissa: http://www.usa.philips.com/healthcare/about/terms-conditions.

30. Millaiset takuuehdot Lumifylla on?

Takuuehdot voit lukea täältä: http://www.usa.philips.com/healthcare/about/terms-conditions.

31. Mitkä ovat Lumifyn erikseen hankittavan Xtend Premium -huoltosopimuksen sopimusehdot?

Xtend Premium kattaa asiakkaan ostamien Lumify-antureiden tapaturmavahingot tarjouksessa esitettynä aikana. Asiakas on oikeutettu tapaturmaisesti vahingoittuneiden antureiden vaihtoon (enintään yksi anturin vaihto vuodessa). Xtend Premium täydentää ostetun Lumify-anturin takuuta, se ei korvaa hävinneitä eikä varastettuja antureita. Philipsin huoltosopimuksen sopimusehdot ovat voimassa. Xtend Premium -tarjous: http://www.usa.philips.com/healthcare/about/terms-conditions.

32. Miten Lumifyn osto peruutetaan?

Ostoehtojen mukaan Lumifyta ei voi palauttaa eikä peruuttaa ostamisen jälkeen.

33. Voiko kuvauksen säädöt palauttaa kirkkauden tai syvyyden oletusarvoiksi (kuten nollauspainikkeella)?

Kuvauksen säädöt on helppo palauttaa optimoiduiksi oletusarvoiksi valitsemalla kuvausohjelma uudelleen. Kuvausasetus palauttaa syvyydelle, kirkkaudelle ja muille asetuksille optimoidut oletusarvot.

34. Kuinka monta etäisyysmittaa voin tehdä yhden pysäytyskuvan kohdalla?

Lumify mahdollistaa enintään neljän etäisyysmitan ottamisen yhdestä pysäytyskuvasta. Lisätäksesi mittauksen valitse uusi etäisyysmitta mittavalikosta.

35. Voinko kääntää kuvan orientaation sydänkuvantamisessa?

Kyllä, mutta ainoastaan sydänkuvantamisessa S4-1 anturilla: valitse Cardiac L/R Invert sovelluksen asetuksista.

36. Keskeyttääkö Lumify- sovelluksen automaattinen ohjelmistopäivitys meneillään olevan tutkimuksen?

Mikäli Android- laitteesi asetuksissa automaattiset päivitykset on otettu käyttöön, päivitys saattaa keskeyttää sovelluksen käytön. Vältääksesi tätä tilannetta, muuta automaattisten päivitysten määritystä laitteesi asetuksista. Lisäohjeita saat Google Play Helpistä.

37. Miten sikiön ikä- ja painoarvion määritys toimii?

OB/GYN kuvausohjelmassa voit suorittaa sikiön ikä- ja painoarvion. Pysäytettyäsi kuvan valitse Fetal Age ja sen jälkeen haluamassasi järjestyksessä järjestelmään määritetyt mittaukset. Neljä saatavilla olevaa mittausta ovat HC, BPD, AC ja FL. Voit myös syöttää LMP tai EDD päivämäärän. Kun teet mittauksia järjestelmä laskee keskimääräisen sikiön iän Hadlockin v.1985 julkaistujen taulukoiden perusteella. Kun kaikki neljä mittaa on tallennettu järjestelmä laskee myös sikiön painoarvion.

38. Miten voin lähettää sikiön ikä- ja painoarvion tiedot laitteelta?

Jos suoritit tutkimuksen aikana sikiön ikä- ja painoarvion, Lumify muodostaa ja tallentaa yhteenvedosta kuvan, joka sisältää mittausten ja laskelmien tulokset. Tämä yhteenvetokuva siirtyy samalla kun lähetät tutkimusta laitteelta.