1
Hotelli-TV

 

Hotelli-TV

Näytä
Kaavio
Lista
Tuotetyyppi
Katselukokemus
LED-TV

Syvä musta ja puhdas valkoinen: LED-valo antaa äärimmäisen kontrastin ja kirkkauden sekä pienen virrankulutuksen. Laite käyttää valikoidusti ohjattuja LED-lamppuja taustavalon vaaditun tason tarkkaan säätämiseen. Saat parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja säästät energiaa (jopa A++-energialuokitus).

Käyttökustannukset
MyChoice

Ainutlaatuisen MyChoice-ratkaisun ansiosta vieraasi voivat hankkia maksullista sisältöä PIN-koodeillaan ilman ylimääräisiä laitehankintoja.

SmartInstall

SmartInstall säästää rahaa, koska se voidaan etäasentaa ja ottaa käyttöön käymättä hotellihuoneessa. Yhdistämällä se SmartInfo-palveluun voidaan vieraille tarjota yrityksen logolla varustettuja tietoja.

SmartInfo

Tarjoa hotellin tietosivuilla tärkeitä tietoja ja tuo yrityksen logo näkyviin TV-vastaanottimessa. SmartInstall mahdollistaa tietojen päivittämisen helposti ja nopeasti milloin tahansa.

Edistykselliset Hospitality-toiminnot
Järjestelmän yhteensopivuus – SXP

TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin Serial Xpress -protokollalla (SXP).

Integroitu IPTV - Unicast/Multicast

Vähennä kustannuksia ja lisää selkeyttä integroidulla IPTV-järjestelmällä. Saat vuorovaikutteisen hotellijärjestelmän edut ilman erillisiä laitteita.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita