Ammattilaistason näyttöratkaisut

Tehokkaat, inspiroivat ja viihdyttävät näyttöratkaisut


Pelkkä asiasisältö ei enää riitä nykypäivän visuaalisessa maailmassa. Philips tarjoaa käyttöösi markkinoiden johtavia teknologiaratkaisuja, joilla varmasti erotut joukosta eduksesi. Tänään. Huomenna. Tulevaisuudessa.

CMND & Controlin avulla voit hallita kaikkia näyttöjäsi. Voit päivittää laiteohjelmia, muuttaa asetuksia ja tehdä paljon muuta – voit hallita kaikkia näyttöjäsi yhden ohjelman avulla. Android-käyttöjärjestelmä on älykkäämpi, nopeampi ja intuitiivisempi kuin koskaan ennen. Se tarjoaa loputtoman valikoiman mahdollisuuksia. Käytössä on laaja valikoima sovelluksia, joiden avulla voit luoda täydellisen konfiguraation omien tarpeidesi mukaan. Tehosta liiketoimintaasi kaikkein pisimmälle kehitetyn käyttöjärjestelmän avulla. Philipsin ammattilaistason näyttöratkaisuissa käytetään Android-käyttöjärjestelmää, jonka avulla voit hallita täydellisesti kaikkia sovelluksiasi ja yhteyksiäsi. Saat kaiken hyödyn irti näytöistäsi monikäyttöisen ja tehokkaan järjestelmän ja siihen kuuluvien liitäntämahdollisuuksien ansiosta. 
 
Android-käyttöjärjestelmä on älykkäämpi, nopeampi ja intuitiivisempi kuin koskaan ennen. Se tarjoaa loputtoman valikoiman mahdollisuuksia. Käytössä on laaja valikoima sovelluksia, joiden avulla voit luoda täydellisen konfiguraation omien tarpeidesi mukaan.

Etsi  näyttösi...

Videoseinänäytöt
Videoseinänäytöt
Seuraavan sukupolven Philips videoseinänäytöt on suunniteltu siten, että kuva näkyy mahdollisimman tehokkaasti ja kuvan laatu on huippuluokkaa. Lisäksi lähes huomaamaton reuna täydentää visuaalista ilmettä.
Televisiot ammattikäyttöön
Televisiot ammattikäyttöön
Nosta liiketoimintasi uudelle tasolle uusimpien Philipsin ammattilaistason televisioiden avulla. Ne on suunniteltu kaupalliseen käyttöön, joten löydät varmasti täydellisen ratkaisun asiakkaiden vakuuttamiseen.
Kosketusnäytöt
Kosketusnäytöt
Philipsin huippuluokkaiset Multi-Touch-näytöt täydentävät liiketoimintaasi. Kannusta asiakkaitasi osallistumaan kattavan kosketusnäyttövalikoimamme avulla.
Informaatiotauluratkaisut
Informaatiotauluratkaisut
Mikä tahansa teollisuuden ala, mitkä tahansa vaatimukset – Philipsin informaatiotauluratkaisujen avulla voit välittää viestisi tehokkaasti. Tuotteissa on hyödynnetty uusinta teknologiaa ja huippulaadukkaita ja kestäviä materiaaleja.
 

AndroidTM takaa täydellisen elämyksen

 

Android tarjoaa järjestelmäkehittäjille, heidän asiakkailleen ja loppukäyttäjille lähes rajattomat mahdollisuudet. Android-yhteensopivat näytöt tukevat mukauttamista erinomaisesti, ne ovat nopeita ja tehokkaita, ja niihin on saatavana suuri valikoima sovelluksia. Siksi yhä useammassa näyttötaulussamme ja ammattikäyttöön tarkoitetussa TV-mallissamme on maailman suosituin käyttöjärjestelmä – Android.

 

Tutustu Androidiin

Toiveidesi mukainen CMND

 

Hallitse kaikkia näyttöjä yhdestä, keskitetystä paikasta. CMND:n avulla voit ohjata liitettyjä näyttöjä ja päivittää sisältöä ja asetuksia nopeasti ja tehokkaasti. CMND helpottaa käyttöönottoa ja ylläpitoa, parantaa vuorovaikutusta ja mukauttamista – ja mikä parasta auttaa suunnittelemaan ja luomaan houkuttelevia sisältöjä.


CMND everything

Näytöt markkinoiden mukaan

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.