Yritysratkaisut

Tehosta yrityksesi toimintaa

 

Suuret näytöt ja dynaamiset kuvat kertovat tehokkaasti yrityksesi tavoitteista ja innovaatioista. Philipsin ammattilaistason näytöt sopivat täydellisesti toimistoihin, kokoushuoneisiin, taukotiloihin, auloihin ja käytäville.

Corporate-ratkaisun edut:
✔   Kerro brändistäsi ja tavoitteistasi.
✔   Jaa tärkeitä tiedotteita nopeasti.
✔   Luo diginäyttöjen verkosto kaikkiin toimipisteisiin.
✔   Tue yhteishenkeä ja sitoutumista.
✔   Kohdista viestejä osastoille tai toimipisteille.

✔   Lähetä kiireellisiä hätäilmoituksia nopeasti ja tehokkaasti.

Suositellut mallit

The Philips
Advantage


Philipsin näytöt ovat energiatehokaita ja täynnä käteviä toimintoja, kuten yksinkertaistettu näytön jakaminen, jaetun näytön katselutila ja kosketustoiminto. Ne on suunniteltu erityisesti yritysmarkkinoille.

QuadViewer
 

QuadViewer on täydellisen tehokas ja toiminnallinen. Se näyttää sisältöä jopa neljästä eri tuloliitännästä samanaikaisesti yhdellä näytöllä. Se sopii täydellisesti kokoustiloihin ja ohjaushuoneisiin. 

SmartPower
 

Paranna energiatehokkuutta ja vähennä kulutusta ja käyttökustannuksia. SmartPower on energiaa säästävä toiminto, joka hallitsee näyttöjen taustavaloa esiasetetun järjestelmän avulla. Tuloksena virrankulutus on jopa 50 % pienempi.

Kokoushuoneiden varajärjestelmä
 

Varajärjestelmän käyttö helpottaa esitelmien esittämistä ja videoneuvottelujen järjestämistä. Näytöstä toiseen vaihtaminen on helppoa, sillä näyttö vaihtaa tuloliitäntää automaattisesti tarpeidesi mukaan. Sinun ei tarvitse kytkeä tuloliitäntää manuaalisesti joka kerta, kun haluat vaihtaa näyttöä. 

Monikosketus
 

Ohjaa uudet vieraat oikeisiin paikkoihin interaktiivisen opastenäytön avulla. Siinä on automaattinen kosketuksen tunnistus, plug and play -toiminto ja jopa 10 kosketuspistettä samanaikaisesti. Kosketusnäyttömme auttavat sinua parantamaan osallistumista ja tehokkuutta. 

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.