Elintarvikkeet

Tee menusta vieläkin houkuttelevampi


Kirkkaat, terävät ja dynaamiset ruokalistat ovat tehokas keino houkutella uusia asiakkaita ravintolaasi, kahvilaasi tai baariisi. Studio TV auttaa lapsiasiakkaitasi viihtymään.


Food & Beverage -ratkaisun edut:
✔   Houkuttele uusia asiakkaita.
✔   Tarjoa alennuksia tiettyyn aikaan päivästä tai asiakasprofiilin mukaan.
✔   Lisää näyttävyyttä Ambilightin avulla.
✔   Kerää asiakastietoja integroimalla näyttötaulut myynnin analysointiohjelmistoon.
✔   Tee odottamisesta miellyttävämpää viihdetarjonnalla.

✔   Kasvata tuottoja myymällä näyttöaikaa mainostajille.

 

Suositellut mallit

The Philips
Advantage

 

Philipsin näytöt sopivat täydellisesti elintarvikemarkkinoille, sillä niissä on vikaturvallinen sisältö, niiden hallinta on nopeaa ja helppoa ja ne ovat uskomattoman tehokkaita.

Varavirtajärjestelmä


Sinun ei tarvitse olla enää huolissasi virhenäytöistä. Vallankumouksellisen FailOver-teknologian ansiosta varmuuskopioitu sisältö näytetään näytössä automaattisesti, jos mediasoittimessa ilmenee jokin häiriö. Se on nopea ratkaisu, jonka ansiosta asiakkaille ei ole koskaan näkyvillä tyhjää näyttöä.

SmartPower


Paranna energiatehokkuutta ja vähennä kulutusta ja käyttökustannuksia. SmartPower on energiaa säästävä toiminto, joka hallitsee näyttöjen taustavaloa esiasetetun järjestelmän avulla. Tuloksena virrankulutus on jopa 50 % pienempi.

CMND


Ohjaa kaikkia näyttöjä yhdestä paikasta. CMND:n avulla voit luoda mukautettua sisältöä ja näyttää sen kaikilla näytöillä yhdellä painikkeen painalluksella. Voit myös määrittää ajoitettuja päivityksiä muuttuvien ruokalistojen ja erikoistarjousten mukaan.

MemoryCache


Tallenna ja toista sisältöä suoraan näytöltä. Saat enemmän vaihtoehtoja sijoittaa näytön paikkaan, jossa se palvelee asiakkaita parhaiten.

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.