Healthcare

Paranna potilaiden viihtyvyyttä ja tehosta hoitoa

 

Joskus pienet asiat ratkaisevat. Philipsin ratkaisut parantavat potilasviihtyvyyttä, auttavat vierailijoita löytämään oikean potilashuoneen ja edistävät diagnosointia. HeartLine-viihdekeskukset voidaan yhdistää hoitajakutsujärjestelmään, vuorovaikutteiset opastetaulut ohjaavat vierailijoita ja tehtaalla kalibroidut näytöt toimivat tehokkaina apuvälineinä henkilökunnalle.

Healthcare-ratkaisun edut:
✔   Lisätuottoja MyChoice-maksukanavista ja mainoksista.
✔   Vähentää vastaanottohenkilöstön työkuormaa ohjaamalla vierailijoita.
✔   Päivitykset ja tiedot suoraan potilasnäyttöihin.
✔   Helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä.

Suositellut mallit 

The Philips
Advantage


Terveydenhuoltomarkkinoille suunnatut Philipsin näytöt on suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman turvallisia ja käytännöllisiä. Niissä on anti-bakteerinen kotelo ja paljon käteviä toimintoja.

Antimikrobinen

 

Sairaaloihin sopiva innovaatio ja yksikertainen muotoilu. Anti-bakteerisen kotelon ansiosta yleisimpien mikro-organismien kasvu voidaan estää, mikä takaa turvallisemman ympäristön ja vähentää huoltotarvetta. Terveydenhuoltokäyttöön tarkoitetut tuotteemme sopivat täydellisesti terveyskeskuksiin, sairaaloihin ja koteihin, joissa käy terveydenhoitohenkilökuntaa.

MyChoice

 

MyChoicen avulla voit hankkia lisävoittoa olemassa olevaa infrastruktuuria muuttamatta. TV-kanavat aktivoidaan PIN-koodeilla, joita potilaat voivat ostaa sairaalan maksupäätteeltä tai vastaanottotiskiltä.  

Serial Xpress -protokolla

 

Näytöt voi liittää helposti ulkoisiin dekoodereihin, digisovittimiin ja kaikkiin yleisimpiin interaktiivisten järjestelmien tarjoajiin. Serial Xpress -protokolla on helppo tapa muodostaa yhteys tehokkaasti.

Clinical D image

 

Philipsin kliiniseen ympäristöön tarkoitetut näytöt, joissa on esimääritetyt kliiniset D-kuvat, kalibroidaan tehtaalla DICOM part 14 -yhteensopivan harmaasävystandardin mukaisen näytön suorituskyvyn saavuttamiseksi. Käyttämällä laadukkaita nestekidenäyttöjä ja LED-tekniikkaa Philips tarjoaa tasalaatuista ja luotettavaa suorituskykyä edulliseen hintaan.

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.