Uusi televisio

Paranna näkyvyyttäsi

 

Lisää myyntipisteesi houkuttelevuutta tehokkailla näytöillä, jotka saavat ohikulkijat suuntaamaan liikkeeseesi ja kokeilemaan vuorovaikutteista ostamista. Täytä näyteikkunasi huipputarkalla dynaamisella sisällöllä. Luo jännittäviä videoseiniä ja kerro tarinasi näyttävästi. Studio TV parantaa sekä lasten että vanhempien viihtyvyyttä.

Retail-ratkaisun edut:

✔  Houkuttele asiakkaita näyttävillä kampanjoilla.

✔  Lisää asiakasuskollisuutta ja vankista brändiäsi.

✔  Tavoita asiakkaasi teräväpiirtonäytöillä.

✔  Tarjoa mukautettava vuorovaikutteinen ostokokemus.

✔  Luo kohdistettuja kampanjoita sisäisten ja ulkoisten tietokantojen avulla.

✔  Luo laitteiden väliseen viestintään perustuva näyttötaulujen verkosto.

Suositellut mallit

The Philips
Advantage


Philipsin näytöt on räätälöity vähittäiskauppamarkkinoita varten. Tuo digitaalinen maailman myymälääsi ja hyödynnä uusimmat sovellukset, liitäntämahdollisuudet ja interaktiiviset ominaisuudet.

Android
 

Luo vähittäismyymälä, joka on aiempaa älykkäämpi, nopeampi ja intuitiivisempi. Tuo digitaalinen maailma myymälääsi Android-käyttöjärjestelmän ja Philipsin näyttöjen avulla. Ne ovat oman alansa parhaita ratkaisuja – fyysinen tuote yhdistettynä loputtomaan määrään digitaalisia sovelluksia ja sisältöä.

Ambilight
 

Kaikki näyttää upeammalta Philipsin Ambilight-tekniikan avulla. Houkuttele lisää asiakkaita täydellisellä ratkaisulla, jossa hyödynnetään älykästä taustavalaistusta ja täytetään seinät dynaamisilla väreillä.

UltraBright
 

Mikä tahansa sijainti ja mikä tahansa kirkkaustaso – Philips UltraBright takaa, että kuva näkyy näytöllä kirkkaana, eloisin värein ja tarkasti rajattuna. Kuva näkyy erinomaisesti ja kuvan laatu on tarkka eikä edes auringon valo heikennä sitä.

Erittäin kapeat näytön reunat
 

Tee parempi vaikutus Philipsin ammattilaistason näyttöjen leijuvan vaikutelman avulla. Näytöissä on erittäin ohuet reunat ja edistykselliset kohdistusratkaisut, ja sisältö näkyy niissä suurempana ja terävämpänä. Voit luoda lähes minkä tahansa kokoisen saumattoman videoseinän lähes reunattoman muotoilun ansiosta.

 

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.