LCD-TV ammattikäyttöön

  LCD-TV ammattikäyttöön

  Tee lähtemätön vaikutus vieraisiisi.

  Tämän nykyaikaisen ja energiatehokkaan Hospitality -LCD-TV:n avulla nautit kaikista digitaalitelevision eduista. Pieni näyttö on täydellisen kokoinen vankiloihin, sairaaloihin ja pieniin hotelleihin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV ammattikäyttöön

19" EasySuite, LCD, DVB-T/C MPEG 2/4 19HFL3233D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Tee lähtemätön vaikutus vieraisiisi.

Philipsin Hospitality-LCD-TV

 • Nauti valokuvista ja musiikin toistosta USB-yhteydellä

  Nauti valokuvista ja musiikin toistosta USB-yhteydellä

  USB-liittimen avulla voit käyttää useimpia USB-muistitikkuja (USB-muistiluokan laite) ja niille tallennettuja jpeg-kuvia ja mp3-musiikkitiedostoja. Liitä USB television kyljessä olevaan liitäntään ja avaa multimediasisältö helposti ruutuselaimessa. Nyt voit katsoa ja jakaa kuvia ja musiikkia.

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

 • Sopii erityisesti vankiloihin

  Viestinnän hallitsemiseksi tässä Hospitality-TV:ssä on vankilatila-asetus. Tämä edistynyt turvatila poistaa käytöstä toiminnot, joita vankilassa ei tarvita, kuten tekstitelevisio, sähköinen ohjelmaopas, tekstitys ja USB-portit.

 • Erillinen kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun

  Äänentoistojärjestelmässä on erillinen kuulokeliitäntä. Kytke kuulokkeesi siihen, niin voit kuunnella musiikkia milloin haluat.

 • Edistynyt EPG ja kanavaluettelo

  Kattavan EPG:n ja kanavaluettelon painikkeilla ja opaskuvakkeilla löydät suosikkikanavasi helposti.

 • Yksi kanavaluettelo analogisille ja digitaalisille kanaville

  Yksi integroitu kanavaluettelo digitaalisille ja analogisille kanaville. Vieraat voivat surfata vaivatta kaikilla kanavilla.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita