Professional LED TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/19hfl4010w_12/19hfl4010w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Professional LED TV

  Ainutlaatuinen TV sängyn lähelle

  Ainutlaatuinen Hospitality-TV on täydellinen ratkaisu terveydenhoitoympäristöihin. Sängyn lähelle asennettava TV on suunniteltu potilaskäyttöön. Vain yhden potilaan käyttöön tarkoitettu TV ei häiritse muita ja takaa käyttömukavuuden. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Professional LED TV

19" HeartLine, LED, DVB-T2/T/C & IPTV 19HFL4010W/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ainutlaatuinen TV sängyn lähelle

Monipuoliset toiminnot potilaiden käyttöön

 • LED TV - kuva, jossa on uskomaton kontrasti

  LED TV - kuva, jossa on uskomaton kontrasti

  LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta ja terävästä kuvasta, uskomattomasta kontrastista sekä elävistä väreistä.

 • SmartInstall-työkalulla helppo etäasennus ja -huolto

  SmartInstall-työkalulla helppo etäasennus ja -huolto

  SmartInstallin avulla televisioiden asentaminen ja huolto on vaivatonta. Helppokäyttöisellä internet-työkalulla voit määrittää television asetukset ja asentaa sen etänä käymättä yhdessäkään huoneessa! Näin säästät aikaa, etkä joudu häiritsemään potilaitasi. Voit hoitaa laitoksesi tietosivujen päivitykset tai uusien kanavien asentamiset – kaikki hoituu SmartInstallin avulla.

 • SmartInfolla vuorovaikutteiset terveydenhuollon tietosivut

  SmartInfolla vuorovaikutteiset terveydenhuollon tietosivut

  SmartInfon avulla voit tiedottaa sairaalan tai terveydenhuollon asioista potilaille. Potilaat voivat käyttää sairaalan vuorovaikutteisia verkkosivuja myös ilman intranet- tai internet-yhteyttä. Tietosivuja voidaan päivittää säännöllisesti ajantasaisiksi.

 • MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice on helppo ja edullinen tapa tarjota potilaille maksullisia TV-kanavia. Samalla saat sen kautta jatkuvaa lisävoittoa TV:n hinnan vastineeksi.

 • Vaaleaa estetiikkaa terveydenhuoltoympäristöön

  Valkoinen ulkoasu ja pyöreäkulmainen muotoilu sopivat erinomaisesti terveydenhuoltoympäristöön.

 • Etuosassa valaistut kosketuspainikkeet, joissa on lähestymistunnistimet

  Innovatiivisen Bedside TV:n alaosassa oleva älykäs kosketuspaneeli tekee käyttökokemuksesta henkilökohtaisen. Valaistujen painikkeiden ansiosta TV:n toimintoja on helppo käyttää myös pimeässä. TV:n tasainen pinta on helppo puhdistaa, ja näppäinlukko estää vahinkopainallukset.

 • Turvallinen, lääketieteellisen tason virtalähde kuluttaa vähän virtaa

  Turvallisuus, hyvä suorituskyky ja luotettavuus ovat olennaisia vaatimuksia kliinisessä ympäristössä. Sen vuoksi Philipsin HeartLine-näytöt on varustettu lääketieteellisen tason virtalähteellä. Virtalähde on turvallisuutta ja suorituskykyä koskevan EN/IEC 60601-1 -standardin sekä lääketieteellisen tason sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevan EN/IEC 60601-1-2 -standardin mukainen. Monissa maissa sairaalalaitteiden on täytettävä näiden standardien vaatimukset.

 • Galvaanisesti eristetty kuulokeliitäntä

  Kuulokeliitäntä on eristetty galvaanisesti, jotta liitäntä kuulokkeen ja Philips HeartLine TV:n välillä pysyy mahdollisimman turvallisena. Galvaaninen eristys takaa, että kuulokeliitin on eristetty potilaan sängyn lähellä olevista sähkölaitteista turvallisesti.

 • Antimikrobinen kotelo ehkäisee bakteerien kasvua

  Bakteerit ovat yhä suurempi maailmanlaajuinen ongelma sairaaloissa ja kliinisissä ympäristöissä, sillä ne voivat aiheuttaa hengenvaarallisia tulehduksia. Philips HeartLine TV -näytöt ovat vastaus tähän haasteeseen näytön kotelon sisältämän, JIS Z2801 -testin läpäisseen antibakteerisen lisäaineen ansiosta. Kotelon suojakerros takaa hoitohenkilöiden ja potilaiden hyvinvoinnin, sillä se ehkäisee tavallisimpien mikrobien, kuten stafylokokkien, kolibakteerien ja Klebsiella pneumoniae -bakteerien, kasvua.

 • Smart TV -sovellukset ja erilliset vieraspalvelut

  Philips Smart TV -sovellukset tarjoavat käyttöösi yhteisöpalvelut, YouTuben ja monia muita palveluita. Hotellikäyttöön mukautetussa versiossa on monia lisäominaisuuksia, kuten luottamuksellisten kävijätietojen poistaminen suojatusti ja liiketoiminnalle haitallisen käytön estäminen.

 • Serial Xpress -protokolla interaktiivisille järjestelmille

  TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin Serial Xpress -protokollalla (SXP).

 • TV-ruudun kellonäyttö lisää käyttömukavuutta

  Television kuvaruudussa näkyvän kellonajan ansiosta vieraasi saavat helposti selville paikallisen kellonajan. Kellonäytön voi ottaa käyttöön yhdellä painalluksella. Toiminto kuluttaa vain vähän virtaa.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kaukosäädin ei kuulu toimitukseen. Lisävarusteena myytävä kaukosäädin tarvitaan TV:n asennukseen ja joihinkin TV:n toimintoihin.
 • Käytettävissä olevat ominaisuudet riippuvat valitusta asennuksesta.
 • Tyypillinen virrankulutus virta kytkettynä, mittaamiseen käytetty testausmenetelmää IEC62087 Ed 2. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita