Hospitality-TV

    Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24hfl2849t_12/24hfl2849t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
    Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

    Hospitality-TV

    Ilahduta vieraitasi

    Tällä edullisella Hospitality-TV:llä saat vieraasi viihtymään. Siinä on monia erityisominaisuuksia, kuten nimikoitu tervetulosivu, USB-asennus sekä valikkojen ja säätimien lukitus. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

    21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hospitality-TV

24" Studio, DVB-T2/T/C HEVC 24HFL2849T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ilahduta vieraitasi

tyylikkäästi

  • Tervehdi vieraita mukautetulla tervetulosivulla

    Tervehdi vieraita mukautetulla tervetulosivulla

    Tervetulosivu näytetään aina, kun televisioon kytketään virta. Sivun voi mukauttaa helposti asennusvaiheessa käyttämällä brändiin sopivaa .png-muotoista tervetulokuvaa.

  • Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

    Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

    Antaa mahdollisuuden kopioida helposti kaikki television ohjelmointi- ja kanava-asetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

  • USB-liitäntä multimediatoistoa varten

    USB-liitäntä multimediatoistoa varten

    Jaa elämyksesi. Voit liittää USB-muistitikun, digikameran, MP3-soittimen tai muun multimedialaitteen television USB-porttiin ja avata valokuva-, video- ja musiikkitiedostoja helppokäyttöisessä sisältöselaimessa.

  • LED TV - kuva, jossa on uskomaton kontrasti

    LED-taustavalon ansiosta saat nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta ja terävästä kuvasta, uskomattomasta kontrastista sekä elävistä väreistä.

  • Sopii erityisesti vankiloihin

    Viestinnän hallitsemiseksi tässä Hospitality-TV:ssä on vankilatila-asetus. Tämä edistynyt turvatila poistaa käytöstä toiminnot, joita vankilassa ei tarvita, kuten tekstitelevisio, sähköinen ohjelmaopas, tekstitys ja USB-portit.

  • Yksi kanavaluettelo analogisille ja digitaalisille kanaville

    Yksi integroitu kanavaluettelo digitaalisille ja analogisille kanaville. Vieraat voivat surfata vaivatta kaikilla kanavilla.

  • Edistynyt äänenvoimakkuuden säätö takaa rauhallisen ilmapiirin

    Edistyneellä äänenvoimakkuuden säädöllä voit määrittää television aloitusäänenvoimakkuuden ja käytettävissä olevan säätöalueen, jotta äänenvoimakkuutta ei voi säätää naapureita häiritsevälle tasolle.

  • Estä luvaton käyttö lukitsemalla sauvaohjain

    Lukitsemalla sauvaohjaimen voit estää television luvattoman käytön ja säästää hotellin kuluja.

  • Asennusvalikon lukitus

    Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenasennuskustannukset.

  • Alhainen virrankulutus

    Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Käytettävissä olevat ominaisuudet riippuvat valitusta asennuksesta.
  • Tyypillinen virrankulutus virta kytkettynä, mittaamiseen käytetty testausmenetelmää IEC62087 Ed 2. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
  • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita