Professional LED TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24hfl3009w_12/24hfl3009w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Professional LED TV

  Monipuoliset toiminnot potilaiden käyttöön

  Tämä energiaa säästävä LED TV tuo käyttöösi Hospitality TV:n edut. Potilaat voivat hankkia maksullisia sisältöjä ja saavat tarvitsemansa tiedot terveydenhuollon tietosivuilta. Vaivaton asennus uusimmalla etätekniikalla Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Professional LED TV

24" EasySuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 24HFL3009W/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Monipuoliset toiminnot potilaiden käyttöön

älykkäät tietosivut

 • Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

  Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

  Tässä televisiossa yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • SmartInfolla vuorovaikutteiset terveydenhuollon tietosivut

  SmartInfolla vuorovaikutteiset terveydenhuollon tietosivut

  SmartInfon avulla voit tiedottaa sairaalan tai terveydenhuollon asioista potilaille. Potilaat voivat käyttää sairaalan vuorovaikutteisia verkkosivuja myös ilman intranet- tai internet-yhteyttä. Tietosivuja voidaan päivittää säännöllisesti ajantasaisiksi.

 • SmartInstall-työkalulla helppo etäasennus ja -huolto

  SmartInstall-työkalulla helppo etäasennus ja -huolto

  SmartInstallin avulla televisioiden asentaminen ja huolto on vaivatonta. Helppokäyttöisellä internet-työkalulla voit määrittää television asetukset ja asentaa sen etänä käymättä yhdessäkään huoneessa! Näin säästät aikaa, etkä joudu häiritsemään potilaitasi. Voit hoitaa laitoksesi tietosivujen päivitykset tai uusien kanavien asentamiset – kaikki hoituu SmartInstallin avulla.

 • MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice on helppo ja edullinen tapa tarjota potilaille maksullisia TV-kanavia. Samalla saat sen kautta jatkuvaa lisävoittoa TV:n hinnan vastineeksi.

 • Serial Xpress Protocol Easu interaktiivisille järjestelmille

  Serial Xpress Protocol Easu interaktiivisille järjestelmille

  Serial Xpress Protocol Easyn ansiosta TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin.

 • Monitoimikaukosäädin ei ota häiriöitä muista televisioista.

  Monitoimikaukosäädin-toiminnolla voidaan varmistaa, että yksittäinen kaukosäädin vaikuttaa vain yhteen televisioon. Yhdessä huoneessa voi olla jopa 14 eri televisiota, eivätkä kaukosäätimet aiheuta häiriötä toisiinsa.

 • Voidaan yhdistää hoitajakutsujärjestelmään

  Voidaan tarvittaessa liittää Philips Healthcaren hoitajakutsujärjestelmän televisiolaitteisiin, jolloin viihdetarjonnan lisäksi laitetta voidaan käyttää myös hoitajan kutsumiseen hätätilanteissa.

 • Integroitu yhteyspaneeli

  Integroidun yhteyspaneelin avulla potilaat voivat liittää omia laitteitaan saumattomasti televisioon ilman ulkoista yhteyspaneelia.

 • Erillinen kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun

  Äänentoistojärjestelmässä on erillinen kuulokeliitäntä. Kytke kuulokkeesi siihen, niin voit kuunnella musiikkia milloin haluat.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Käytettävissä olevat ominaisuudet riippuvat valitusta asennuksesta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita