Professional LED TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24hfl3010w_12/24hfl3010w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Professional LED TV

  Monipuoliset toiminnot vieraiden käyttöön

  Tämä energiatehokas LED-TV tuo käyttöösi Healthcare-TV:n edut. Sen avulla potilaat voivat hankkia maksullista sisältöä ja nähdä tärkeitä tietoja tietosivuilta, ja sinä voit käyttää helppokäyttöistä etäasennusta ja -hallintaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Professional LED TV

24" HeartLine, LED, DVB-T2/T/C 24HFL3010W/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Monipuoliset toiminnot vieraiden käyttöön

Älykkäät tietosivut

 • LED TV - kuva, jossa on uskomaton kontrasti

  LED TV - kuva, jossa on uskomaton kontrasti

  LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta ja terävästä kuvasta, uskomattomasta kontrastista sekä elävistä väreistä.

 • MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice on helppo ja edullinen tapa tarjota potilaille maksullisia TV-kanavia. Samalla saat sen kautta jatkuvaa lisävoittoa TV:n hinnan vastineeksi.

 • SmartInstall-työkalulla helppo etäasennus ja -huolto

  SmartInstall-työkalulla helppo etäasennus ja -huolto

  SmartInstallin avulla televisioiden asentaminen ja huolto on vaivatonta. Helppokäyttöisellä internet-työkalulla voit määrittää television asetukset ja asentaa sen etänä käymättä yhdessäkään huoneessa! Näin säästät aikaa, etkä joudu häiritsemään potilaitasi. Voit hoitaa laitoksesi tietosivujen päivitykset tai uusien kanavien asentamiset – kaikki hoituu SmartInstallin avulla.

 • SmartInfolla vuorovaikutteiset terveydenhuollon tietosivut

  SmartInfolla vuorovaikutteiset terveydenhuollon tietosivut

  SmartInfon avulla voit tiedottaa sairaalan tai terveydenhuollon asioista potilaille. Potilaat voivat käyttää sairaalan vuorovaikutteisia verkkosivuja myös ilman intranet- tai internet-yhteyttä. Tietosivuja voidaan päivittää säännöllisesti ajantasaisiksi.

 • Serial Xpress Protocol Easu interaktiivisille järjestelmille

  Serial Xpress Protocol Easu interaktiivisille järjestelmille

  Serial Xpress Protocol Easyn ansiosta TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin.

 • Mukana valkoinen kaukosäädin, joka on suunniteltu terveydenhoitoympäristöön

  TV:n mukana toimitetaan tyylikäs valkoinen kaukosäädin, joka on suunniteltu erityisesti terveydenhoitoympäristöön. Säätimen tasainen pinta ja sileä tasaosa ovat helppoja puhdistaa ja desinfioida. Lisäksi pariston varauksen tarkistus ja pariston varkaudenesto parantavat tehokasta käyttöä sairaalatiloissa.

 • Täydelliset tilavalinnat hotelli-, terveydenhuolto- ja vankilakäyttöön

  Kaikki ammattikäyttöön tarvitut ominaisuudet käytettäviksi ympäristöissä, joissa televisiolta vaaditaan enemmän kuin tavanomaisessa olohuoneessa. Äänenvoimakkuuden säätö ja valikot voidaan lukita, materiaalia voidaan valvoa tarkemmin, varkauksia estävät kaukosäätimet ja erityisesti terveydenhuoltoon ja vankeinhoitoon suunnitellut ominaisuudet mahdollistavat erikoissovellusten käytön.

 • Monitoimikaukosäädin ei ota häiriöitä muista televisioista.

  Monitoimikaukosäädin-toiminnolla voidaan varmistaa, että yksittäinen kaukosäädin vaikuttaa vain yhteen televisioon. Yhdessä huoneessa voi olla jopa 14 eri televisiota, eivätkä kaukosäätimet aiheuta häiriötä toisiinsa.

 • Voidaan yhdistää hoitajakutsujärjestelmään

  Voidaan tarvittaessa liittää Philips Healthcaren hoitajakutsujärjestelmän televisiolaitteisiin, jolloin viihdetarjonnan lisäksi laitetta voidaan käyttää myös hoitajan kutsumiseen hätätilanteissa.

 • Erillinen kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun

  Äänentoistojärjestelmässä on erillinen kuulokeliitäntä. Kytke kuulokkeesi siihen, niin voit kuunnella musiikkia milloin haluat.

 • Estä luvaton käyttö lukitsemalla ohjaus paikallisesti

  Lukitsemalla tai sallimalla television ohjauksen paikallisesti hotelli voi estää television luvattoman käytön ja pienentää kuluja.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Käytettävissä olevat ominaisuudet riippuvat valitusta asennuksesta.
 • Tyypillinen virrankulutus virta kytkettynä, mittaamiseen käytetty testausmenetelmää IEC62087 Ed 2. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita