Ammattikäyttöön tarkoitetut näytöt

Professional LED LCD TV

  Professional LED LCD TV

  Yksinkertaista liitettävyyttä

  Tällä huippuohuella LED-LCD-hotellitelevisiolla nautit internetissä surffailusta ja saat käyttöösi kattavan valikoiman verkkosovelluksia Net TV:stä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Professional LED LCD TV

32" MediaSuite, LCD, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 32HFL5573D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Yksinkertaista liitettävyyttä

Hotel LED -televisio, jossa Net-televisio ja IP-järjestelmän integrointi

 • Philipsin Net TV:llä saat suositut verkkopalvelut hotellitelevisioosi

  Philipsin Net TV:llä saat suositut verkkopalvelut hotellitelevisioosi

  Tiesitkö, että selvityksemme mukaan puolet maailman matkailijoista yöpyisi mieluummin hotellissa, jossa on käytössä Net TV:n palvelut kuin sellaisessa, jossa niitä ei ole? Net TV:n ansiosta käytössäsi on lukuisia verkkosovelluksia. Nauti runsaista verkkopalveluista Philipsin Net TV:llä, joka on erityisesti suunniteltu MediaSuite-kokonaisuuteen. Nauti Catch-up TV -palvelusta, YouTubesta, kuvista, tietoviihteestä, säätiedoista ja muusta internet-sisällöstä suoraan televisiossasi milloin vain haluat. Yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta voit myös valita IPTV-järjestelmän integroinnin käyttämättä STB:tä ja mahdollistaa näin mukautetut portaalit.

 • Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Tässä Full HD LED-TV:ssä yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • 400 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  400 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  400 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, HD Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

 • Täydelliset tilavalinnat hotelli-, terveydenhuolto- ja vankilakäyttöön

  Kaikki ammattikäyttöön tarvitut ominaisuudet käytettäviksi ympäristöissä, joissa televisiolta vaaditaan enemmän kuin tavanomaisessa olohuoneessa. Äänenvoimakkuuden säätö ja valikot voidaan lukita, materiaalia voidaan valvoa tarkemmin, varkauksia estävät kaukosäätimet ja erityisesti terveydenhuoltoon ja vankeinhoitoon suunnitellut ominaisuudet mahdollistavat erikoissovellusten käytön.

 • Hotel Scenealla räätälöidyt info- ja aloituskanavat

  Hotel Scenealla voit valita ja tallentaa kuvan, jota käytetään televisiossa aloitus- tai infokanavalla.

 • Nopea asennus ensiasennuskloonauksella

  TV:n ensiasennuksessa välitön TV-asetusten kloonaus säästää 3–5 minuuttia aikaa, koska USB-tiedostot luetaan ja kopioidaan automaattisesti televisioon, eikä TV-valikkoa tarvitse enää käyttää. Välitön TV-asetusten kloonaus säästää aikaa ja kustannuksia.

 • VSecure suojaa sisällön IP:llä ja RF:llä

  Laadukkaan HD-sisällön näyttäminen asiakkaille edellyttää tiukkoja sisällöntuotannon turvatoimenpiteitä. Philips kehitti VSecure over RF and IP -tekniikan (Marlin ja Windows DRM) hotellitelevisioiden sisällönsuojaukseen.

 • Serial Xpress -protokolla interaktiivisille järjestelmille

  TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin Serial Xpress -protokollalla (SXP).

 • Käyttämällä vihreää painiketta vieraat voivat säästää vieläkin enemmän energiaa.

  Käyttämällä vihreää painiketta vieraat voivat säästää vieläkin enemmän energiaa. He voivat valita voimakkaamman taustavalon himmennyksen tai ruudun sammuttamisen radion kuuntelun ajaksi. Tässä yksi tapa lisää, miten voi säästää hotellin käyttökustannuksissa ja samalla saada hotellivieraat itse osallistumaan.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

 • Integroitu yhteyspaneeli

  Integroidun yhteyspaneelin avulla vieraat voivat liittää omia laitteitaan saumattomasti televisioon ilman ulkoista yhteyspaneelia.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

 • Yksi kanavaluettelo analogisille ja digitaalisille kanaville

  Yksi integroitu kanavaluettelo digitaalisille ja analogisille kanaville. Vieraat voivat surfata vaivatta kaikilla kanavilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita