1
Hotelli-TV

Professional LED TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40hfl3009d_12/40hfl3009d_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Professional LED TV

  Monipuoliset toiminnot vieraiden käyttöön

  Tämä energiatehokas LED-TV tuo käyttöösi Hospitality TV:n edut. Sen avulla vieraat voivat hankkia maksullista sisältöä ja nähdä tärkeitä tietoja hotellin tietosivuilta, ja sinä voit käyttää helppokäyttöistä etäasennusta ja -hallintaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Monipuoliset toiminnot vieraiden käyttöön

Tämä energiatehokas LED-TV tuo käyttöösi Hospitality TV:n edut. Sen avulla vieraat voivat hankkia maksullista sisältöä ja nähdä tärkeitä tietoja hotellin tietosivuilta, ja sinä voit käyttää helppokäyttöistä etäasennusta ja -hallintaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Professional LED TV

40" EasySuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 40HFL3009D/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Monipuoliset toiminnot vieraiden käyttöön

Älykkäät hotellin tietosivut

 • SmartInstall-työkalulla helppo etäasennus ja -huolto

  SmartInstall-työkalulla helppo etäasennus ja -huolto

  SmartInstallin avulla televisioiden asentaminen ja huolto on vaivatonta. Helppokäyttöisellä internet-työkalulla voit määrittää television asetukset ja asentaa sen etänä käymättä yhdessäkään huoneessa! Näin säästät aikaa, etkä joudu häiritsemään potilaitasi. Voit hoitaa laitoksesi tietosivujen päivitykset tai uusien kanavien asentamiset – kaikki hoituu SmartInstallin avulla.

 • MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice on helppo ja edullinen tapa tarjota potilaille maksullisia TV-kanavia. Samalla saat sen kautta jatkuvaa lisävoittoa TV:n hinnan vastineeksi.

 • Serial Xpress Protocol Easu interaktiivisille järjestelmille

  Serial Xpress Protocol Easu interaktiivisille järjestelmille

  Serial Xpress Protocol Easyn ansiosta TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin.

 • Full HD LED-TV – kirkas LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Kuvanlaatu vaikuttaa katseluelämykseen. Tavalliset HDTV-laitteet tuottavat kelvollista kuvaa, mutta miksi tyytyä siihen, kun voi nauttia yksityiskohtaisesta tarkkuudesta, kirkkaista sävyistä, upeasta kontrastista ja realistisista väreistä.

 • SmartInfolla hotellin logo ja tietosivut näkyviin yhteydettömässäkin tilassa

  SmartInfon avulla voit tiedottaa hotellin tai kaupungin asioista vieraillesi hotellin infokanavan kautta. Vieraat voivat käyttää hotellin tietosivuja, joita voidaan päivittää säännöllisesti ajantasaisiksi.

 • Integroitu yhteyspaneeli

  Integroidun yhteyspaneelin avulla potilaat voivat liittää omia laitteitaan saumattomasti televisioon ilman ulkoista yhteyspaneelia.

 • TV-ruudun kellonäyttö lisää käyttömukavuutta

  Television kuvaruudussa näkyvän kellonajan ansiosta vieraasi saavat helposti selville paikallisen kellonajan. Kellonäytön voi ottaa käyttöön yhdellä painalluksella. Toiminto kuluttaa vain vähän virtaa.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

 • Täydelliset tilavalinnat hotelli-, terveydenhuolto- ja vankilakäyttöön

  Kaikki ammattikäyttöön tarvitut ominaisuudet käytettäviksi ympäristöissä, joissa televisiolta vaaditaan enemmän kuin tavanomaisessa olohuoneessa. Äänenvoimakkuuden säätö ja valikot voidaan lukita, materiaalia voidaan valvoa tarkemmin, varkauksia estävät kaukosäätimet ja erityisesti terveydenhuoltoon ja vankeinhoitoon suunnitellut ominaisuudet mahdollistavat erikoissovellusten käytön.

 • Erillinen kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun

  Äänentoistojärjestelmässä on erillinen kuulokeliitäntä. Kytke kuulokkeesi siihen, niin voit kuunnella musiikkia milloin haluat.

 • Voidaan yhdistää hoitajakutsujärjestelmään

  Voidaan tarvittaessa liittää Philips Healthcaren hoitajakutsujärjestelmän televisiolaitteisiin, jolloin viihdetarjonnan lisäksi laitetta voidaan käyttää myös hoitajan kutsumiseen hätätilanteissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Käytettävissä olevat ominaisuudet riippuvat valitusta asennuksesta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita