Hospitality-TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49hfl2849t_12/49hfl2849t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Hospitality-TV

  Ilahduta vieraitasi

  Tällä edullisella Hospitality-TV:llä saat vieraasi viihtymään. Siinä on monia erityisominaisuuksia, kuten nimikoitu tervetulosivu, USB-asennus sekä valikkojen ja säätimien lukitus. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hospitality-TV

49" Studio, DVB-T2/T/C HEVC 49HFL2849T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ilahduta vieraitasi

tyylikkäästi

 • Tervehdi vieraita mukautetulla tervetulosivulla

  Tervehdi vieraita mukautetulla tervetulosivulla

  Tervetulosivu näytetään aina, kun televisioon kytketään virta. Sivun voi mukauttaa helposti asennusvaiheessa käyttämällä brändiin sopivaa .png-muotoista tervetulokuvaa.

 • Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

  Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti kaikki television ohjelmointi- ja kanava-asetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  Jaa elämyksesi. Voit liittää USB-muistitikun, digikameran, MP3-soittimen tai muun multimedialaitteen television USB-porttiin ja avata valokuva-, video- ja musiikkitiedostoja helppokäyttöisessä sisältöselaimessa.

 • Yksi kanavaluettelo analogisille ja digitaalisille kanaville

  Yksi integroitu kanavaluettelo digitaalisille ja analogisille kanaville. Vieraat voivat surfata vaivatta kaikilla kanavilla.

 • Edistynyt äänenvoimakkuuden säätö takaa rauhallisen ilmapiirin

  Edistyneellä äänenvoimakkuuden säädöllä voit määrittää television aloitusäänenvoimakkuuden ja käytettävissä olevan säätöalueen, jotta äänenvoimakkuutta ei voi säätää naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Estä luvaton käyttö lukitsemalla sauvaohjain

  Lukitsemalla sauvaohjaimen voit estää television luvattoman käytön ja säästää hotellin kuluja.

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenasennuskustannukset.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

 • LED TV - kuva, jossa on uskomaton kontrasti

  LED-taustavalon ansiosta saat nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta ja terävästä kuvasta, uskomattomasta kontrastista sekä elävistä väreistä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Käytettävissä olevat ominaisuudet riippuvat valitusta asennuksesta.
 • Tyypillinen virrankulutus virta kytkettynä, mittaamiseen käytetty testausmenetelmää IEC62087 Ed 2. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita