1
Hotelli-TV

Hospitality-TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49hfl5011t_12/49hfl5011t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Hospitality-TV

  Uudenlainen elämys

  Tarjoa asiakkaillesi tyylikäs katselukokemus. Entistä nopeampi ja herkästi reagoiva TV sisältää runsaasti hotellikäyttöön tarkoitettuja lisäominaisuuksia, ja siinä on myös kätevä etäasennus- ja etähallintaominaisuus. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hospitality-TV

49" MediaSuite, Android™-järjestelmällä 49HFL5011T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Uudenlainen elämys

Android™-järjestelmällä

 • CMND & Create: Näytä haluamasi tiedot juuri oikeaan aikaan

  CMND & Create: Näytä haluamasi tiedot juuri oikeaan aikaan

  CMND & Create -toiminnon avulla voit välittää haluamasi tiedon juuri oikeaan aikaan. CMND-sisällönhallintajärjestelmän avulla voit luoda ja jakaa interaktiivisia, hotellin logolla varustettuja verkkosivuja helposti. Voit tarjota vieraillesi ajantasaista tietoa ja uusimmat uutiset reaaliaikaisesti hotellisi televisioita mukauttamalla.

 • CMND & Control: Hallitse televisioitasi vaivatta

  CMND & Control: Hallitse televisioitasi vaivatta

  CMND & Control -toiminnon avulla voit asentaa ja määrittää televisiosi keskitetysti käymättä yhdessäkään huoneessa. Voit siis päivittää televisiot vaivatta, etkä joudu häiritsemään vieraitasi.

 • Miracast- ja Directshare-ominaisuus mahdollistavat videoiden ja musiikin toiston TV:ssä

  Miracast- ja Directshare-ominaisuus mahdollistavat videoiden ja musiikin toiston TV:ssä

  Suojatun Miracast- ja DirectShare-yhteyden ansiosta asiakkaat voivat toistaa televisiossa helposti ja langattomasti omaa sisältöään, kuten elokuvia, valokuvia ja musiikkia. Avoin järjestelmä tukee tällä hetkellä iOS- ja Android-käyttäjiä, ja yhteensopivuutta laajennetaan jatkuvasti.

 • MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice on helppo ja edullinen tapa tarjota potilaille maksullisia TV-kanavia. Samalla saat sen kautta jatkuvaa lisävoittoa TV:n hinnan vastineeksi.

 • Android: nopeampi, monipuolisempi ja nautittavampi TV-elämys

  Hospitality-TV:n Android-käyttöjärjestelmä tekee TV:n käyttämisestä nopeaa, monipuolista ja helppoa. Saat käyttöösi runsaasti erityisiä vieraspalveluita, sovelluksia ja muita toimintoja. Helppokäyttöisessä navigointivalikossa on suorat linkit kaikkiin suosikkisovelluksiisi.

 • AppControl-hallintatoiminnon avulla on helppo lisätä, lajitella ja poistaa sovelluksia

  AppControl-hallintatoiminto takaa, että televisiossa on kaikki haluamasi sovellukset. Voit lisätä, poistaa ja lajitella sovelluksia ja määritellä eri huoneiden sovellukset erikseen. Voit siis tarjota vieraillesi henkilökohtaisen kokemuksen helposti ja keskitetysti edes käymättä itse huoneessa. Mukautetun sovelluksen voi ladata kätevästi ja turvallisesti yksityiseen pilvipalvelimeemme, jossa se on vain sinun käytössäsi.

 • Edistyneet sovellukset ja erilliset vieraspalvelut

  Käytössäsi on jatkuvasti kasvava valikoima edistyneitä sovelluksia. Android-käyttöjärjestelmässä sovellukset toimivat sujuvasti, nopeasti ja entistäkin kätevämmin. Vieraskäyttöön tarkoitettu järjestelmä poistaa vieraiden tiedot turvallisesti, kun niitä ei enää tarvita, ja estää laittoman, liiketoimintaasi haittaavan sisällön lataamisen.

 • Integroitu IPTV-järjestelmä takaa optimaalisen ja mukautetun vuorovaikutteisuuden

  Vähennä kustannuksia ja selkeytä tietoja. Voit rakentaa hotellin tietojärjestelmän uuden Smart-TV:n avulla. Vuorovaikutteisia infokanavia ja valikoita, video-on-demand -palveluita ja online-varausjärjestelmiä voidaan käyttää ilman televisioon liitettävää ulkoista sovitinta. Sisältöjä – kuten TV-kanavia ja tilausvideoita – voidaan tarjota television koaksiaalikaapelin lisäksi myös internetistä. Yhteistyökumppanimme tarjoavat erilaisia palveluita portaalin mukauttamiseksi omiin tarpeisiisi.

 • Serial Xpress -protokolla interaktiivisille järjestelmille

  TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin Serial Xpress -protokollalla (SXP).

 • Philips TV Remote App helpottaa TV:n käyttöä

  Jos kaukosäätimen etsiminen ei huvita, voit hallita televisiota älypuhelimella tai tablet-laitteella Philips TV Remote App -sovelluksen avulla. Sillä voit myös valita haluamasi sovellukset ja käyttää SmartInfo-sisällönhallintajärjestelmää. Ladattavana maksutta iOS- ja Android-laitteisiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Käytettävissä olevat ominaisuudet riippuvat valitusta asennuksesta.
 • Philips ei takaa sovellusten saatavuutta tai jatkuvaa oikeaa toimintaa.
 • Vapaan muistin todellinen koko saattaa olla ilmoitettua pienempi laitteen esiasetusten vuoksi
 • Tyypillinen virrankulutus virta kytkettynä, mittaamiseen käytetty testausmenetelmää IEC62087 Ed 2. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita