Cinema 21:9

Professional LED LCD TV

  Cinema 21:9

  Professional LED LCD TV

  Joka ilta on ensi-ilta

  Katso elokuvat alkuperäisessä muodossaan. Erittäin leveä televisio, jossa on Perfect Pixel HD Engine ja LED Pro, vastaa elokuvien kuvasuhdetta 21:9, ja Ambilight täydentää elämyksen. Tee joka illasta ensi-ilta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Professional LED LCD TV

58" Signature, LCD, DVB-T/C MPEG 2/4 58HFL9582A/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Joka ilta on ensi-ilta

elokuvien 21:9-kuvasuhde ja Ambilight

 • LED Pro -näytössä on tarkka kontrasti ja kirkkaus

  LED Pro -näytössä on tarkka kontrasti ja kirkkaus

  Philipsin palkittu LED Pro tuottaa upean kuvan ja käyttää 50 % vähemmän virtaa! Näytön taustavalo koostuu yli 1000 LED-lampusta, joita ohjataan valikoiden. Ne luovat kirkkaisiin kuva-alueisiin kirkkaan valon. Tummilla alueilla ja tummissa kohtauksissa ne himmennetään matalimmalle tasolle, mikä säästää energiaa. Tehokkaan Perfect Pixel HD Enginen avulla saadaan upea kuva, jonka kontrasti, terävyys ja värikkyys on uskomaton.

 • Cinema 21:9 -kuvasuhde, ei mustia palkkeja ala-/yläreunassa

  Cinema 21:9 -kuvasuhde, ei mustia palkkeja ala-/yläreunassa

  Useimpien televisioiden kuvasuhde on 16:9 (tai 1.78:1) ja tarkkuus 1080p Full HD. Hollywood-hittielokuvat kuvataan kuitenkin yleensä 2.39:1-kuvasuhteella. Philipsin uudet Cinema 21:9 -televisiot sopivat tähän alkuperäiseen 21:9 (2.39.1) -elokuvaformaattiin täydellisesti. Voit nyt katsoa kaikki elokuvat niiden alkuperäisessä kuvakoossa ilman mustia palkkeja.

 • Full HD 3D TV täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista ensimmäisen kuvasuhteeltaan valkokangasta vastaavan 3D TV:n kanssa. Active 3D käyttää uusinta nopeaa näyttöä tuottamaan syvyyttä ja realismia täydellä HD-tarkkuudella. 3D-Blu-ray-levyt ja 3D-televisio-ohjelmat tarjoavat yhä laajemman valikoiman laadukasta sisältöä. Koe Full HD 3D -elämys hankkimalla tarvittava määrä 3D-laseja (laajennuspakkaus PTA03).

 • Integroitu yhteyspaneeli

  Integroidun yhteyspaneelin avulla vieraat voivat liittää omia laitteitaan saumattomasti televisioon ilman ulkoista yhteyspaneelia.

 • Ohjelmoitava käynnistyskanava

  Soveltuu erinomaisesti hotellin sisäisiin mainontatarkoituksiin tai tiedotuskanavia varten. Voi näyttää tiettyä, esiasetettua kanavaa, kun televisio kytketään toimintaan.

 • Alhainen virrankulutus

  Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

 • Yksi kanavaluettelo analogisille ja digitaalisille kanaville

  Yksi integroitu kanavaluettelo digitaalisille ja analogisille kanaville. Vieraat voivat surfata vaivatta kaikilla kanavilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 3D TV edellyttää PTA03-päivityspakettia (aktiiviset suljinlasit), 3D-yhteensopivaa lähdelaitetta ja 3D-lähdemateriaalia.
 • Vuosittainen virrankulutus on laskettu käyttämällä tyypillistä virrankulutusta, joka on 4 tuntia päivässä 365 päivänä vuodessa.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita