TV ammattikäyttöön

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65hfl7011t_12/65hfl7011t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  TV ammattikäyttöön

  Innovatiivista tekniikkaa

  Hämmästytä vieraasi älykkäällä, upealla ja nopealla Professional-TV:llä. Ambilight-tekniikka vangitsee katseen, Android™-käyttöjärjestelmä nopeuttaa käyttöä ja ensiluokkaiset liitettävyys- ja etähallintaominaisuudet takaavat käytön helppouden. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

TV ammattikäyttöön

65" Signature, Android™-järjestelmällä, 4K Ultra HD 65HFL7011T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Innovatiivista tekniikkaa

Android™ ja Ambilight

 • MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice-yhteensopivuus lisää tuottoa

  MyChoice on helppo ja edullinen tapa tarjota potilaille maksullisia TV-kanavia. Samalla saat sen kautta jatkuvaa lisävoittoa TV:n hinnan vastineeksi.

 • Miracast- ja Directshare-ominaisuus mahdollistavat videoiden ja musiikin toiston TV:ssä

  Miracast- ja Directshare-ominaisuus mahdollistavat videoiden ja musiikin toiston TV:ssä

  Suojatun Miracast- ja DirectShare-yhteyden ansiosta asiakkaat voivat toistaa televisiossa helposti ja langattomasti omaa sisältöään, kuten elokuvia, valokuvia ja musiikkia. Avoin järjestelmä tukee tällä hetkellä iOS- ja Android-käyttäjiä, ja yhteensopivuutta laajennetaan jatkuvasti.

 • CMND & Control: Hallitse televisioitasi vaivatta

  CMND & Control: Hallitse televisioitasi vaivatta

  CMND & Control -toiminnon avulla voit asentaa ja määrittää televisiosi keskitetysti käymättä yhdessäkään huoneessa. Voit siis päivittää televisiot vaivatta, etkä joudu häiritsemään vieraitasi.

 • CMND & Create: Näytä haluamasi tiedot juuri oikeaan aikaan

  CMND & Create: Näytä haluamasi tiedot juuri oikeaan aikaan

  CMND & Create -toiminnon avulla voit välittää haluamasi tiedon juuri oikeaan aikaan. CMND-sisällönhallintajärjestelmän avulla voit luoda ja jakaa interaktiivisia, hotellin logolla varustettuja verkkosivuja helposti. Voit tarjota vieraillesi ajantasaista tietoa ja uusimmat uutiset reaaliaikaisesti hotellisi televisioita mukauttamalla.

 • 4K UltraHD: upea, todenmukainen katselukokemus odottaa

  4K UltraHD luo upean, erittäin selkeän katselukokemuksen. Kuvan selkeys, värien kirkkaus ja nelinkertainen tarkkuus Full HD -näyttöön verrattuna avaavat näkymän kokonaan uuteen maailmaan.

 • Ambilight: mukaansatempaava katselukokemus

  Tämä patentoitu Philipsin tekniikka tekee TV-ruudusta leveämmän – ja katselukokemuksesta elävämmän – heijastamalla pehmeää taustavaloa seinälle TV:n ympärille. Tekniikka säätää taustavalon värin automaattisesti TV-kuvan ja seinän värin mukaan. Ambilight-asetuksilla voit mukauttaa katselukokemuksen mieltymystesi mukaiseksi.

 • Android: nopeampi, monipuolisempi ja nautittavampi TV-elämys

  Android-käyttöjärjestelmä tekee ammattikäyttöön suunnitellun TV:n käyttämisestä nopeaa, monipuolista ja helppoa. Saat käyttöösi runsaasti erityisiä vieraspalveluita, sovelluksia ja muita toimintoja. Helppokäyttöisessä navigointivalikossa on suorat linkit kaikkiin suosikkisovelluksiisi.

 • AppControl-hallintatoiminnon avulla on helppo lisätä, lajitella ja poistaa sovelluksia

  AppControl-hallintatoiminto takaa, että televisiossa on kaikki haluamasi sovellukset. Voit lisätä, poistaa ja lajitella sovelluksia ja määritellä eri huoneiden sovellukset erikseen. Voit siis tarjota vieraillesi henkilökohtaisen kokemuksen helposti ja keskitetysti edes käymättä itse huoneessa. Mukautetun sovelluksen voi ladata kätevästi ja turvallisesti yksityiseen pilvipalvelimeemme, jossa se on vain sinun käytössäsi.

 • Edistyneet sovellukset ja erilliset vieraspalvelut

  Käytössäsi on jatkuvasti kasvava valikoima edistyneitä sovelluksia. Android-käyttöjärjestelmässä sovellukset toimivat sujuvasti, nopeasti ja entistäkin kätevämmin. Vieraskäyttöön tarkoitettu järjestelmä poistaa vieraiden tiedot turvallisesti, kun niitä ei enää tarvita, ja estää laittoman, liiketoimintaasi haittaavan sisällön lataamisen.

 • Integroitu IPTV-järjestelmä takaa optimaalisen ja mukautetun vuorovaikutteisuuden

  Vähennä kustannuksia ja selkeytä tietoja. Voit rakentaa hotellin tietojärjestelmän uuden Smart-TV:n avulla. Vuorovaikutteisia infokanavia ja valikoita, video-on-demand -palveluita ja online-varausjärjestelmiä voidaan käyttää ilman televisioon liitettävää ulkoista sovitinta. Sisältöjä – kuten TV-kanavia ja tilausvideoita – voidaan tarjota television koaksiaalikaapelin lisäksi myös internetistä. Yhteistyökumppanimme tarjoavat erilaisia palveluita portaalin mukauttamiseksi omiin tarpeisiisi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Käytettävissä olevat ominaisuudet riippuvat valitusta asennuksesta.
 • Philips ei takaa sovellusten saatavuutta tai jatkuvaa oikeaa toimintaa.
 • Vapaan muistin todellinen koko saattaa olla ilmoitettua pienempi laitteen esiasetusten vuoksi
 • Tyypillinen virrankulutus virta kytkettynä, mittaamiseen käytetty testausmenetelmää IEC62087 Ed 2. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita