LCD-multimedianäyttö

  LCD-multimedianäyttö

  Tee vaikutus katsojaan

  Ammattilaistason 117 cm (46") LCD-näyttö vie viestisi perille. Käytetäänpä näyttöä verkossa, näyttöseinissä ja yksittäisenä mainosnäyttönä, tässä mallissa on riittävästi ominaisuuksia vaativaankin käyttöön Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-multimedianäyttö

117 cm (46"), multimedia, HDTV-näyttö BDL4635E/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Tee vaikutus katsojaan

 • Full HD LCD-näyttö, 1920 x 1080 pikseliä

  Tämän näytön resoluutio vastaa Full HD -määritelmää. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetussa laajakuvanäytössä on 1 080 progressiivista viivaa, joissa jokaisessa on 1 920 pikseliä. Tämän ansiosta HD-syöttösignaalin kuvanlaatu voi olla jopa 1 080 viivaa. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Tehokas ja tarkka kuva tehostaa katselukokemusta.

 • HDMI-tulo: digitaalinen teräväpiirtoliitäntä yhdellä kaapelilla

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta.

 • Toimii myös pystyasennossa

  Tämän näytön voi asentaa turvallisesti ja luotettavasti myös pystyasentoon.

 • Piilotetut ja lukittavat säätöpainikkeet

  Näytön paikalliset säätimet on sijoitettu niin, että tavallinen käyttäjä ei näe niitä. Lisäksi julkisella paikalla sijaitsevan näytön kaukosäädintunnistimen ja paikalliset säätimet voi poistaa käytöstä RS232-liittymällä, jotta näyttöä ei käytetä luvattomasti.

 • Näyttöä voi etähallita verkon kautta

  Hallinta verkon kautta on järjestelmä, jossa voit etähallita ja etäsäätää näyttöjä RS232-protokollan avulla.

 • VGA-takaisinkytkentä mahdollistaa useiden näyttöjen ketjutuksen

  Useiden näyttöjen ketjutusjärjestelmällä voit jakaa yhdestä lähteestä tulevaa sisältöä tehokkaasti useisiin samassa tilassa sijaitseviin näyttöihin.

 • Kehittynyt kiinnipalamisen estotoiminto

  Staattiset kuvat voivat jättää LCD-näyttöön haamukuvan. Vaikka LCD-näyttöjen haamukuvat eivät ole pysyviä, ne on hyvä estää varsinkin tiloissa, joissa näyttö on käytössä ympäri vuorokauden.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

 • Tehokas zoom-toiminto tukee useampia näyttöjä hyödyntäviä sovelluksia

  Sisäisen zoom-toiminnon avulla useista näytöistä muodostuva videoseinä voidaan ottaa käyttöön helposti ilman, että zoom-toimintoa varten tarvittaisiin kalliita ulkoisia laitteita. Mahdollisuus muodostaa jopa 25 näytön videoseinä, 5 näyttöä vaakasuunnassa ja 5 pystysuunnassa.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita