1
Informaatiotauluratkaisut

LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Upea kuvanlaatu

  Esitä mainoksia kristallinkirkkaina päivänvalossa tai paikoissa, joissa on kirkas valaistus. 1500 nitin LCD-näyttö tuottaa uskomattoman kuvanlaadun kaikkialla. See all benefits

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Upea kuvanlaatu

Esitä mainoksia kristallinkirkkaina päivänvalossa tai paikoissa, joissa on kirkas valaistus. 1500 nitin LCD-näyttö tuottaa uskomattoman kuvanlaadun kaikkialla. See all benefits

Unfortunately this product is no longer available

LCD-näyttö

117 cm (46"), multimedia, Full HD BDL4651VH/00 Find similar products

Upea kuvanlaatu

jopa valoisissa ympäristöissä

 • SmartPower säästää energiaa

  SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Projektiokuva näkyy kirkkaana jopa päivänvalossa

  Katselukokemus on erinomainen myös alueilla, joihin aurinko paistaa suoraan 1500 nitin paneelin ansiosta. Erinomainen kirkkaus avaa paljon uusia käyttömahdollisuuksia erityisesti paikoissa, joissa on paljon valoa. Pidä kuitenkin huolta laitteen riittävästä ilmanvaihdosta tällaiseen tilaan asennettaessa. Ohjekirjassa on lisätietoja ympäristöolosuhteiden huomioon ottamisesta.

 • Soveltuu käytettäväksi auringonvalossa

  Erittäin kirkkaan näytön ansiosta malli soveltuu mihin tahansa käyttöympäristöön ja jopa suoraan auringonvaloon. Pidä kuitenkin huolta laitteen riittävästä ilmanvaihdosta tällaiseen tilaan asennettaessa, jotta näytölle ei ilmesty mustia pisteitä.

 • Reunan kapea muotoilu on tyylikäs

  Kapea reuna lisää näytön tyylikkyyttä ja saa sen sopimaan liki kaikkiin ympäristöihin. Tämä muotoilu on ihanteellinen myös videoseiniin.

 • Kirkkaus säätyy automaattisesti ympäristön olosuhteiden mukaan

  Näytön asetukset säätyvät ympäristön valaistuksen mukaan ilman, että käyttäjän tarvitsee tehdä mitään.

 • Full HD LCD-näyttö, 1920 x 1080 pikseliä

  Tämän näytön resoluutio vastaa Full HD -määritelmää. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetussa laajakuvanäytössä on 1 080 progressiivista viivaa, joissa jokaisessa on 1 920 pikseliä. Tämän ansiosta HD-syöttösignaalin kuvanlaatu voi olla jopa 1 080 viivaa. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Tehokas ja tarkka kuva tehostaa katselukokemusta.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

 • Lämpötilan ilmaisin mittaa kunnon

  Informaatiotaulussa on lämpötilan ilmaisin, joka valvoo laitteen sisäistä kuntoa. Jos lämpötila nousee yli määritetyn rajan, kaksi tuuletinta käynnistyvät jäähdyttämän laitetta.

 • Takapaneelin kätevään Smart insert -lokeroon mahtuu pieni pc

  Ammattitason tietokoneet ovat osa useimpia informaatiotaulujärjestelmiä. Usein ne lisäävät näytön kokonaissyvyyttä ja kaapelien määrää. Tästä syystä olemme suunnitelleet tämän taulujärjestelmän takakanteen Smart Insert -lokeron, johon voi sijoittaa pienikokoisen tietokoneen. Lisäksi kaapelinhallintajärjestelmän ansiosta pidät kaapelit siististi järjestyksessä ja luot ammattimaisen vaikutelman.

 • Tehokas zoom-toiminto tukee useampia näyttöjä hyödyntäviä sovelluksia

  Sisäisen zoom-toiminnon avulla useista näytöistä muodostuva videoseinä voidaan ottaa käyttöön helposti ilman, että zoom-toimintoa varten tarvittaisiin kalliita ulkoisia laitteita. Monenlaisiin eri kokoonpanoihin soveltuvan ja upean näköisen videoseinän rakentaminen on nyt äärimmäisen helppoa.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in