Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus7601_12/65pus7601_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV™

  Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

  Hemmottele aistejasi. Philipsin 7600-sarjan älykkäät paikalliset kirkkausalueet takaavat syvän mustan ja elävät, kirkkaat värit. HDR-kuvan ansiosta katselukokemuksestasi tulee juuri sellainen kuin ohjaaja tarkoittikin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 2 799,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

7000 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV™

164 cm (65"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 Gt:n laajennettava muisti, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS7601/12 Etsi samanlaisia tuotteita

7601-sarja

EISA-palkinto: Best Buy Large Screen TV 2016–2017

Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

Ambilight kolmella sivulla

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Mikset siis valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa kolmelta reunalta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko huoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  Ultra HD -television tarkkuus on neljä kertaa perinteistä Full HD -televisiota parempi. Yli 8 miljoonan pikselin ja ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta kuva on entistä laadukkaampi alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Voit nauttia paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, erinomaisesta kontrastista, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä ja tarkemmista yksityiskohdista.

 • Hyödynnä Quad Coren ja Androidin teho

  Philips Quad Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä tuottavat yhdessä jännittävän pelikokemuksen. Androidin ansiosta myös valikoissa liikkuminen, sovellusten avaaminen ja videoiden toistaminen on nopeaa, helppoa ja hauskaa.

 • Erinomainen kontrasti palkitulla Micro Dimming Premium -tekniikalla

  Erinomainen kontrasti palkitulla Micro Dimming Premium -tekniikalla

  Micro Dimming Premium analysoi kuvaa 6400 eri kohdasta ja optimoi Direct LED -taustavalon erikseen jokaisessa kohdassa. Näin kuvanlaatu on luonnollisen eläväinen, valkoiset kohdat näkyvät kirkkaampina ja mustat syvempinä.

 • Laaja dynaaminen alue takaa todentuntuisen kuvan

  Laaja dynaaminen alue takaa todentuntuisen kuvan

  Laaja dynaaminen alue (HDR) luo todellisen visuaalisen elämyksen. Huomattavasti kirkkaampi kuva ja ainutlaatuinen kontrasti tekevät kuvasta erittäin todentuntuisen. Tekniikka ei vain syvennä jo aiemmin nähtyjä värejä, vaan lisää kuvaan täysin uusia, ennen havaitsemattomia värisävyjä. Valmistaudu vangitsevaan ja tunteita herättävään katselukokemukseen.

 • Perfect Pixel Ultra HD – uskomaton kuvanlaatu

  Perfect Pixel Ultra HD – uskomaton kuvanlaatu

  Jatkoimme palkitun UHD Picture Quality -kuvanlaadun perinnettä ja veimme HD-kuvanlaadun aivan uudelle tasolle. Perfect Pixel Ultra HD -tekniikan edistynyt kuvankäsittelyohjelma muuntaa kuvan 4K Ultra HD -tarkkuuteen. Saat aina veitsenterävän kuvanlaadun lähteestä riippumatta. Nauti luonnollisista ihon sävyistä sekä eloisista väreistä syvimmästä mustasta kirkkaimpaan valkoiseen.

 • Philipsin Double Ring -tekniikka takaa muhkean basson

  Philipsin Double Ring -tekniikka takaa muhkean basson

  Philipsin Double Ring -tekniikka luo subwooferin elementeille lisää liikkumatilaa ja tehostaa siten basson voimakkuutta. Näin ohuestakin TV:stä saadaan muhkean täyteläinen bassoääni.

 • Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria laajentavat television viihdevalikoimaa: verkosta löydät valtavan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. 16 Gt:n vakiomuisti on laajennettavissa ja tarjoaa reilusti tallennustilaa sovelluksille ja muulle sisällölle.

 • Laadukas ohut alumiinijalusta tuo televisioon tyyliä ja keveyttä

  Taideteokset ovat yleensä parhaimmillaan jalustalla, eikä Philips TV ole poikkeus. Juuri tätä mallia varten suunniteltu ohut alumiinijalusta korostaa laadukkaan television keveyttä ja kapeita linjoja.

 • DTS Premium Sound – kuule jokainen yksityiskohta

  Hyvät TV-kaiuttimet vaativat tehokkaan prosessorin, joka säilyttää alkuperäisen äänen puhtauden. DTS Premium Suite takaa laadukkaan äänentoiston, jota kuluttajat odottavat huipputason laitteilta: mukaansatempaava tilaääni, syvä basso ja selkeä dialogi, jotka kuuluvat suurellakin äänenvoimakkuudella ilman säröjä, leikkautumista tai vääristymiä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Cloud Gaming -pelitarjonta riippuu pelituottajista.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • MultiRoom-palvelin ja -asiakaslaite tukevat vain maksuttomien kanavien digitaalisia ohjelmia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita