Yritysprofiili

Royal Philips, alankomaat, on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva yritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua ja mahdollistamaan paremman lopputuleman läpi koko hoitoketjun sairauksien ennaltaehkäisystä diagnoosiin, hoitoon ja kotona tapahtuvaan seurantaan. Philips yhdistää edistyksellisen tekniikan ja kliiniset oivallukset tuottaakseen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Philips on johtavassa asemassa kuvantamisdiagnostiikan, kuvaohjatun hoidon, potilasvalvontaratkaisuiden, eHealthin ja informaatioteknologian kuten myös henkilökohtaisen terveyden ja kotisairaanhoidon saralla.

Ultrasound Image

Innovaatioita, joilla on merkitystä

 

Siitä lähtien, kun ensimmäinen Philips-lamppu esiteltiin yli 120 vuotta sitten innovointi ja ihmiskeskeinen lähestymistapa ovat olleen yhtiössämme keskeisessä osassa.

 

Olemme sitoutuneet tuottamaan uusia terveydenhoito- ja valaistustekniikoita sekä innovatiivisia ja paikallisesti olennaisia kuluttajatuotteita, joilla on todellista merkitystä asiakkaille, kuluttajille ja sidosryhmille ympäri maailman. Uskomme, että pystymme suorittamaan tehtävämme parhaiten ymmärtämällä ihmisten tarpeita ja toiveita.

 

Tuomalla ihmiset ja innovoinnin yhteen luomme uuden sukupolven tekniikkaa ja asioita, joita ihmiset todella haluavat ja tarvitsevat. Mielekkäät innovaatiot auttavat ihmisiä pysymään terveinä, voimaan hyvin ja nauttimaan elämästä. Tämä erottaa meidät muista ja tekee meistä Philipsin.

Cover circular economy

Rethinking the future

 

Our transition towards a circular economy

 

Download brochure

Circular Economy

Circular Economy


Philips’ transition to a Circular Economy

 

Philips’ journey

 

Read more about our activities on Guardian Sustainable Business

Philips insights

Read Philips insights on how hospitals can be designed around the needs of patients.

Read latest insights


Subscribe to email alerts

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ymmärrän

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ymmärrän

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.