Philips Daily Care – Tietosuojalausunto

 

Tämä tietosuojalausunto on päivitetty viimeksi 1. tammikuuta 2022.

 

Philips Daily Care -sovellus tarjoaa sinulle mukautettuja palveluita henkilökohtaisen terveydenhoidon saralla (”Palvelut”). Valinnoistasi ja alueestasi riippuen sovellus voi käsitellä henkilötietoja eri Philips-tuotteista, jotka voi yhdistää sovellukseen (”Tuote”).


Tämän tietosuojalausunnon tarkoituksena on kertoa palvelujemme käytön yhteydessä sovellettavista tietosuojakäytännöistä sekä siitä, mitä tietoja keräämme ja miksi, mitä teemme kerätyillä tiedoilla ja mitkä ovat omat oikeutesi.


Tämän tietosuojalausunnon mukainen henkilötietojen rekisterinpitäjä on Philips Consumer Lifestyle B.V., osoite: High Tech Campus 5, 5656 AE, Eindhoven, Alankomaat, ja kaikki sen kumppanit tai tytäryhtiöt (”Philips”, ”me” tai ”me”-sanan taivutusmuodot).


Mitä tietoja ja henkilötietoja keräämme ja mihin Tarkoituksiin?

Käsittelemme tietoja ja henkilötietoja, jotka on kuvattu tarkemmin jäljempänä, kun tarjoamme Palveluitamme, mukaan lukien silloin, kun käytät sovellusta tai lataat tai asennat sen, tai käytät Palveluitamme. Henkilötietoihisi yhdistetään yksilöivät tunnisteet. Saatamme käyttää näitä henkilötietoja, kuten jäljempänä on kuvattu, suostumustesi mukaisten Palvelujen toimittamiseen ehtojemme perusteella, Palvelujemme tuottamiseen, tarjoamiseen, parantamiseen, mukauttamiseen, tukemiseen tai markkinointiin oikeutettujen etujemme mukaisesti, tai meihin mahdollisesti sovellettavan oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi. Jos et halua, että keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, et välttämättä voi käyttää palveluja.


Tilitiedot

Voit kirjautua sisään sovellukseen käyttämällä Philips-tiliä tai yhteisöpalvelun profiilia, kuten Apple-tiliä. Keräämiimme henkilötietoihin voivat sisältyä nimi, sähköpostiosoite, maa, kieli ja salasana. Lisäksi käsittelemme sovelluksen käyttötietoja, joita ovat esimerkiksi istunto-, kirjautumis- ja todennustiedot, ja käytämme niitä tilisi hallintaan.


Jos kirjaudut palveluun yhteisöpalvelun kautta, todennusta varten keräämiimme henkilötietoihin voivat sisältyä julkinen perusprofiili (kuten profiilikuva, tunniste, sukupuoli, profiilin URL-osoite, syntymäaika, kotisivu ja sijainti) ja sähköpostiosoite. Siinä tapauksessa yhteisöpalvelun tarjoaja saattaa kerätä tietoja siitä, että käytät sovellusta ja kirjaudut sisään käyttäen yhteisöpalvelun tiliäsi. Yhteisöpalvelun tarjoajan (kuten Facebook, Google tai Apple) tietosuojalausunnossa on lisätietoja kyseisen palvelun tietosuojakäytännöistä ja siitä, mitä henkilötietoja palvelu kerää ja miten se käyttää, käsittelee ja suojaa keräämiään tietoja.

Käytämme tilisi tietoja sen luomiseen ja hallintaan sekä turvallisen sisäänkirjautumisen mahdollistamiseen, sekä kustomoitujen Palveluiden tarjoamiseen. Jos luot Philips-tilin sovellukseen kirjautumista varten, lähetämme sinulle käyttäjänimen ja salasanan vahvistavan tervetuloviestin, vastaamme kysymyksiisi sekä lähetämme palveluihin liittyviä ilmoituksia tai suoramarkkinointiviestejä, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Philips-tilisi kautta voit lisäksi tilata Philips-tuotteita tai -palveluja, osallistua kampanjoihin ja peleihin, osallistua Philips-kampanjaan liittyvään toimintaan yhteisöpalveluissa (esimerkiksi napsauttaa tykkäys- tai jakopainiketta) sekä osallistua tuotetestauksiin ja -kyselyihin.


Arkaluonteiset henkilötiedot

Kun käytät sovellusta, saatat antaa meille arkaluontoisia henkilötietoja, kuten yksityiskohtia elämäntyylistäsi ja hyvinvoinnistasi. Saatamme myös kerätä henkilötietoja Tuotteista, joita käytät yhdessä sovelluksen kanssa. Tässä osiossa kuvataan sellaiset kerätyt henkilötiedot, jotka perustuvat käyttämiisi ominaisuuksiin, sekä Tuotteisiin, jotka yhdistät sovellukseen. Tämä osa päivitetään heti, kun otamme käyttöön uusia Tuotteita ja ominaisuuksia.


Parranajo ja vartalokarvojen siistiminen Tallennamme valitsemasi karvanpoistoa ja stailausta koskevat tiedot turvallisesti tilillesi, jotta ne ovat helposti käytettävissä, jos asennat sovelluksen toiseen laitteeseen. Käytämme tietojasi myös mukautetun karvanpoisto- ja stailauskokemuksen tarjoamiseen esimerkiksi räätälöityjen valmennusohjelmien ja muiden palvelujen kautta. Käsittelemme seuraavia tietoja:
 

  • parranajon tiedot, mukaan lukien parranajokoneen tiedot, kuten malli, sarjanumero, istunto- ja käyttötiedot, CleanPod-nesteen käyttö sekä parranajotiheys ja kesto
  • iho- ja kasvojenkarvoituksen tiedot, mukaan lukien sovellukseen lataamasi iho- ja kasvokuvat, ihon ja hiusten profiili, väri ja tyyppi sekä ihonhoidon rutiinit ja iho-ongelmat
  • sovellukseen kirjaamasi elämäntapaa ja hyvinvointia koskevat tiedot, mukaan lukien rutiinit, stressi, uni ja elinympäristö ja tyylimieltymyksesi
  • valokuvat, mukaan lukien profiilikuvat, kasvoista, ihokarvoista ja ihosta otetut kuvat, kun sovelluksen tiettyjen ominaisuuksien käyttäminen niitä edellyttää
  • tilin tiedot, sovelluksen käyttötiedot ja mobiililaitteen tiedot
  • vastaukset mukauttamista koskeviin kysymyksiimme.


Valitsemiesi asetusten mukaan saat tietoja sähköpostitse, push-ilmoituksina, sovellussisältönä ja sovellusviesteinä. Voimme myös yhdistää, pseudonymisoida, anonymisoida tai koota tietojasi mukauttamistarkoituksia varten.
 

Yllä mainittua lukuun ottamatta pyydämme, että et luovuta meille mitään arkaluonteisia henkilötietoja (esimerkiksi henkilötunnuksia, rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskontoon tai vakaumukseen, terveyteen, seksuaalisuuteen tai seksuaaliseen suuntautumiseen, biometrisiin tai geneettisiin ominaisuuksiin, rikostaustaan tai ammattiliittoon kuulumiseen liittyviä tietoja) sovelluksessa, sen kautta tai millään muulla tavoin.


Analyysitiedot

Valintojesi perusteella voit auttaa meitä parantamaan sovellusta ja liitettyjä tuotteita (sekä kehittämään uusia sinulle mukautettuja terveysratkaisuja) niiden tietojen perusteella, joita havainnoimme ja keräämme palvelujen käytön yhteydessä. Teemme niin seuraavasti:

 

  • arvioimme, miten käytät sovellusta ja miten se toimii mobiililaitteellasi, mukaan lukien sovelluksen kaatuminen, jotta voimme tunnistaa ja korjata ongelmat
  • toteutamme ja analysoimme muutoksia tai piirteitä eri ryhmissä vuorovaikutuksen ymmärtämiseksi
  • arvioimme, miten sovellusta käytetään, ja linkitämme sinut suoraan tiettyihin sovelluksen osiin
  • otamme sinuun yhteyttä palautteen saamiseksi, olemme tarvittaessa tukena ja lähetämme palveluun liittyvää viestintää
  • kutsumme sinut osallistumaan Philips-ryhmän järjestämiin kyselyihin tai tutkimusprojekteihin ja tallennamme vastauksesi.


Voimme myös käyttää näitä tietoja palvelujemme mukauttamiseen. Sovelluksen ja yhdistetyn tuotteen käytön aikana havaitsemiemme tietojen perusteella pyrimme ymmärtämään, mitkä käyttötavat johtavat tiettyihin toimintoihin sovelluksessa, kuten tietyn sovellusartikkelin lukemiseen, tuotteen ostamiseen, yhteydessä pysymiseen sovelluksen kanssa tai kehittyviin olosuhteisiin, jotka ovat olennaisia käyttämäsi tuotteen kannalta. Näiden tietojen avulla luomme sääntöjä siitä, mitä sisältöä käyttäjille näytetään ja parannamme algoritmeja, joita käytetään yksilöllisten palvelujen tarjoamiseen. Jos kirjaudut sovellukseen Philips-tililläsi, käytämme tietoja mukauttaessamme käyttökokemustasi sovelluksen käyttötapojen mukaisesti.
 

Käsiteltäviä tietoja ovat tilitiedot, yksilölliset tunnisteet, istunto- ja käyttötiedot, käyttöjärjestelmä, malli, verkkotiedot ja (peitetyt) IP-osoitteet, sovellustiedot, kuten sovelluksen nimi, versio, käyttö ja tapahtumat, vieraillut sivut, istunnon tiedot, liitetyn laitteen tiedot, sovellukseen syötetyt tiedot sekä tiedot, jotka on kerätty käytettäessä Philipsin digitaalisia kanavia, kuten rekisteröityjä tuotteita. Saatamme käyttää evästeitä, tunnisteita ja/tai vastaavia tekniikoita sekä palveluntarjoajia, jotka käsittelevät tietoja meidän puolestamme antamiemme ohjeiden mukaisesti. Voimme yhdistää, pseudonymisoida, anonymisoida tai koota tietojasi tilasto-, analyysi- ja mukauttamistarkoituksiin.
 

Yhdistetyt tiedot

Saatamme yhdistää henkilötietojasi, kuten tilitietoja ja evästetietoja, tietoihin, joita on kerätty Philipsin digitaalisten kanavien käytöstäsi sekä vuorovaikutustilanteistasi kyseisissä kanavissa (esimerkiksi yhteisöpalveluissa, verkkosivustoissa, sähköpostissa, sovelluksissa ja liitetyissä tuotteissa). Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteesi, evästeet, mobiililaitteen tiedot, napsauttamasi tai napauttamasi viestit, sijaintitiedot ja käyttämäsi sivustot.

 

Saatamme analysoida yhdistettyjä tietoja voidaksemme tarjota sinulle palveluja, kuten henkilökohtaisia ihonpuhdistus- ja parranajorutiinivinkkejä, ihovalmennus- ja/tai parranajo-ohjelmia sekä tyyli- ja parranajovinkkejä, ja voidaksemme parantaa sovelluksen, laitteen ja palvelujen sisältöä, toiminnallisuutta ja käytettävyyttä sekä kehittääksemme uusia tuotteita ja palveluja miesten trimmerivalikoimaan. Tässä tapauksessa katsomme yhdistettyjen tietojen käsittelyn olevan tarpeen Philipsin oikeutetun edun perusteella ja katsomme sen olevan lainmukaista asetuksen (EU) 2016/679 artiklan 6.1 alakohdan f mukaisesti.


Arviointi- ja arvostelutiedot

Jos kirjoitat arvostelun tai arvioit sovellusta sovelluskaupassa, saatamme käsitellä näitä tietoja, jotta voimme vastata kommentteihisi ja kysymyksiisi sekä ymmärtää, millaisena koet sovelluksen käytön ja millainen yleiskäsitys sinulla on sovelluksesta ja brändistämme. Käytämme kyseisiä tietoja sovelluksen kehittämiseen entistä paremmaksi. Pystymme näkemään vain sovelluskaupan käyttäjänimen, arviointitiedot, kommentit ja muut sellaiset tiedot, jotka olet päättänyt jakaa kanssamme tai asettaa julkisesti saataville. Emme liitä tätä tietoa tilisi tunnistetietoihin emmekä muihin hallussamme oleviin sinua koskeviin tietoihin, ellet pyydä meitä tekemään niin. Jos tarvitset asiakastukea, saatamme käyttää tietojasi tapauksesi seurantaan ja voidaksemme opastaa sinua asiakastukiprosessissa jäljempänä Asiakastuki-kohdassa kuvatulla tavalla.


Asiakastukitiedot

Kun tarvitset asiakastukea, saatamme pyytää sinulta tietoja, jotka liittyvät Palvelujen käyttöösi, kuten vuorovaikutukseesi Philipsin kanssa tai siihen, miten voimme ottaa sinuun yhteyttä, jotta voimme tarjota tarvitsemaasi tukea. Tuotamme ja tarjoamme palveluja, joihin sisältyvät asiakaspalvelun tarjoaminen ja palvelujen parantaminen, korjaaminen ja mukauttaminen. Käytämme tietojasi myös vastaamiseen sinulle, kun otat meihin yhteyttä.


Markkinointitiedot

Jos annat suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen sellaisten Philipsin tuotteiden, palvelujen, tapahtumien ja kampanjoiden osalta, jotka saattavat olla kiinnostavia omien asetustesi ja verkkotoimintasi perusteella, saatamme lähettää sinulle markkinointiviestintää sähköpostitse, puhelimitse ja muilla digitaalisilla kanavilla, kuten mobiilisovellusten tai yhteisöpalvelujen kautta. Jotta voimme mukauttaa viestejä mieltymystesi mukaan ja tarjota sinulle henkilökohtaisen kokemuksen, saatamme analysoida ja yhdistellä henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi ja näiden viestien tilauksen milloin tahansa.


Evästeet ja laitetiedot

Käytämme evästeitä, tunnisteita tai vastaavia tekniikoita (”Evästeet”) ja/tai keräämme tietoja mobiililaitteestasi ja Tuotteestasi palvelujemme käyttämiseen, tarjoamiseen, parantamiseen, ymmärtämiseen ja mukauttamiseen. Evästeiden avulla voimme tunnistaa mobiililaitteesi ja liitetyn Tuotteen ja kerätä erilaisia tietoja ja henkilötietojasi, kuten yksilöivän käyttäjäkohtaisen laitenumerosi, mobiililaitteesi IP-osoitteen, käyttämäsi mobiiliselaimen tai käyttöjärjestelmän tyypin, istunto- ja käyttötiedot tai palvelukohtaiset suorituskykytiedot, jotka kertovat sovelluksen käytöstä. Voimme myös tuoda näkyviin maakohtaista sisältöä (kuten paikallisella kielellä olevaa tietoa).


Oikeudet

Sovellus saattaa pyytää oikeutta käyttää mobiililaitteesi tallennusominaisuuksia, antureita tai muita toimintoja tai ominaisuuksia. Pyydämme käyttöoikeutta, kun se on ehdottoman välttämätöntä palvelujen tarjoamiseksi seuraavassa kuvatulla tavalla.


• Bluetooth ja Wi-Fi. Sovellus tarvitsee Wi-Fi-yhteyden Internet-yhteyden muodostamista varten.   Lisäksi sovellus tarvitsee Bluetooth-/Wi-Fi-yhteyden, jotta se voi liittää laitteen (tai laitteet) sovellukseen.  Voit milloin tahansa estää Bluetooth-/Wi-Fi-yhteyden käytön mobiililaitteen asetuksissa.
 

• Sijainti. Jotta käyttäjät voivat muodostaa yhteyden mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen puhelimellaan, Android-käyttöjärjestelmät edellyttävät, että käyttäjät antavat sovellukselle luvan käyttää karkeaa maantieteellistä sijaintia. Myös iOS voi pyytää käyttäjiä antamaan sovellukselle luvan käyttää maantieteellistä sijaintia. Sovellus ei käytä näitä oikeuksia sijaintisi määrittämiseen, eikä Philips kerää sijaintitietojasi. Voit peruuttaa sijaintioikeudet milloin tahansa mobiililaitteen asetuksissa.
 

• Tiedostot. Sovellus tarvitsee oikeuden käyttää mobiililaitteen tiedostoja kielimääritysten ja muiden sovelluksen tarvitsemien tiedostojen (kuten ohjeiden, kuvien, mediatiedostojen tai muiden suurten ohjelmaresurssien) tallentamiseen. Jos poistat sovelluksen, nämä tiedostot poistetaan mobiililaitteestasi.
 

• Valokuvat ja media. Jos lisäät tilillesi kuvia, sovellus tarvitsee oikeuden käyttää mobiililaitteesi kameraa tai kuvagalleriaa.  Android-käyttöjärjestelmät saattavat vaatia videoiden käyttöoikeuden. Sovellus ei kuitenkaan käytä oikeutta muuhun kuin kuvan lataamiseen. 


Joissakin tapauksissa käyttöjärjestelmä voi pyytää oikeuksia tietoihin, joita mobiililaite tarvitsee teknisistä syistä mutta joita Philips ei hallinnoi tai käytä. Emme kerää näihin käyttöoikeuksiin liittyviä tietoja, ellei niitä tarvita palvelujemme tarjoamiseen tämän tietosuojalausunnon mukaisesti.


Voit estää tai perua nämä oikeudet milloin tahansa käyttöjärjestelmän asetuksissa.


Kenen kanssa henkilötietoja jaetaan?

Tietoja voidaan jakaa muiden Philips-konserniin kuuluvien Philipsin kumppaniyhtiöiden kanssa. Vain sellaisilla (Philipsin konserniin kuuluvilla) henkilöillä on pääsy tietoihin, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja. Philips voi luovuttaa henkilötietosi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, liiketoimintakumppaneille tai muille kolmansille osapuolille tämän tietosuojalausunnon ja/tai sovellettavan lain mukaisesti.


Kumppaniyhtiöt

Voimme jakaa tietojasi muiden Philips-konserniin kuuluvien Philipsin yksiköiden kanssa. Jotkin Philipsin yksiköt voivat esimerkiksi auttaa meitä sovellusinfrastruktuurin tai yhteydenottojen hallinnassa. Tietojasi käsittelevät ainoastaan sellaiset henkilöt, jotka ehdottomasti tarvitsevat niitä työtehtäviensä suorittamiseen.


Palveluntarjoajat

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka auttavat meitä tuottamaan, tarjoamaan, parantamaan, ymmärtämään, mukauttamaan, tukemaan ja markkinoimaan palvelujamme.


Saatamme jakaa henkilötietosi seuraavien palveluntarjoajien kanssa:

  • IT- ja pilvipalvelujen tarjoajat. Nämä palveluntarjoajat toimittavat sovelluksen suorittamisen tai palvelujen tarjoamisen vaatimat laitteet, ohjelmistot, verkkoyhteydet, tallennustilan, siirtopalvelut ja/tai asiaankuuluvan tekniikan.

  • Analytiikka ja kyselyiden palveluntarjoajat Nämä palveluntarjoajat toimittavat laitteet, ohjelmistot, verkkoyhteydet, tallennustilan ja/tai muun tekniikan, jota tarvitsemme sovelluksen analytiikkaan ja kyselyiden tekemiseen.


Philips vaatii palveluntarjoajiaan tarjoamaan henkilötiedoillesi riittävän tasoisen tietosuojan, joka vastaa omaa tasoamme. Vaadimme palveluntarjoajiamme käsittelemään henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja vain edellä mainittuihin tarkoituksiin, käyttämään vain vähimmäismäärän tietoja, jotka ne tarvitsevat tietyn palvelun tarjoamiseen, ja suojaamaan henkilötietosi.


Muut kolmannet osapuolet

Philips saattaa käyttää myös palveluntarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. Jos Philips jakaa henkilötietoja sellaisen kolmannen osapuolen kanssa, joka käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, Philips ilmoittaa tästä sinulle ja/tai pyytää suostumuksesi sovellettavien lakien mukaisesti ennen henkilötietojen jakamista. Lue tällöin kolmansien osapuolten tietosuojalausunnot huolellisesti, koska niissä kuvataan palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, mukaan lukien kerättävien henkilötietojen tyypit ja se, miten tietoja käytetään, käsitellään ja suojataan.


Philips voi myydä liiketoimintansa tai sen osan toiselle yritykselle. Tällainen omistajuuden siirto voi sisältää kyseiseen liiketoimintaan suoraan liittyvien henkilötietojesi siirron liiketoiminnan ostavalle yritykselle. Philips voi vapaasti siirtää kaikki tietosuojalausuntoon kuuluvat oikeutensa ja velvollisuutensa mille tahansa kumppanilleen fuusion, yritysoston, uudelleenjärjestelyn tai sen omaisuuden myynnin yhteydessä tai lain mukaisesti tai muulla tavoin, ja henkilötietosi saatetaan siirtää kumppanille, oikeudensaajalle tai uudelle omistajalle.


Lisäksi saatamme jakaa tietojasi julkisten ja valtionhallinnon viranomaisten kanssa, jos lainsäädäntö niin edellyttää tai jos se on välttämätöntä omien oikeuksiemme suojelemiseksi.

Kansainväliset siirrot

Henkilötietojasi saatetaan säilyttää ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimipaikkoja tai jossa käytämme palveluntarjoajia, ja käyttämällä palveluja suostut siihen, että tietoja siirretään (tarvittaessa) asuinmaasi ulkopuolelle maihin, joissa saattaa olla erilaiset tietosuojasäännöt kuin omassa maassasi. Tietyissä tapauksissa kyseisten muiden maiden tuomioistuimilla, lainvalvontaviranomaisilla, sääntelyviranomaisilla tai turvallisuusviranomaisilla saattaa olla oikeus käyttää henkilötietojasi.


Jos olet ETA-alueella, henkilötietojasi saatetaan siirtää kumppaneillemme, palveluntarjoajillemme tai kolmansille osapuolille ETAn ulkopuolisiin maihin, joiden Euroopan komissio katsoo tarjoavan riittävän tasoisen tietosuojan ETAn standardien mukaisesti. (Näiden maiden luettelo on saatavilla täällä.)

Siirroille ETA-alueelta maihin, joiden tasoa Euroopan komissio ei pidä riittävänä, kuten Yhdysvaltoihin, olemme toteuttaneet henkilötietojesi suojaamista varten riittävät toimenpiteet, esimerkiksi asiakkaiden, tavarantoimittajien ja liiketoimintakumppaneiden tietoja koskevat sitovat konsernin säännöt ja/tai Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet. Saat tiedot näistä toimenpiteistä napsauttamalla edellä olevaa linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä täällä.


Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista tai sallittua sen mukaan, mihin tarkoituksiin ne hankittiin. Käytämme seuraavia ehtoja säilytysaikojen määrittämiseen: (i) aika, jona käytät sovellusta ja Palveluja, (ii) onko olemassa lakisääteinen velvoite, jota meidän on noudatettava, tai (iii) onko säilyttäminen suositeltavaa oikeudellisen asemamme takia (esimerkiksi sovellettavien vanhentumisaikoja, oikeudenkäyntejä tai säännösten mukaisia tutkimuksia koskevien säädösten osalta).


Käyttäjän päätösvalta ja oikeudet

Jos haluat lähettää pyynnön, joka koskee meille aiemmin toimittamiesi henkilötietojen käyttämistä, oikaisemista, poistamista tai niiden käsittelyn rajoittamista tai vastustamista, tai jos haluat lähettää pyynnön saada sähköisen kopion henkilötiedoistasi, jotta voit siirtää ne toiselle yritykselle (siinä määrin kuin sovellettava laki mahdollistaa tietojen siirtämisen järjestelmästä toiseen), voit ottaa meihin yhteyttä täällä.


Ilmoita pyynnössäsi selkeästi, mitä henkilötietoja haluat meidän käyttävän, oikaisevan tai poistavan tai minkä henkilötietojen käsittelyä haluat rajoittaa tai vastustaa. Tietosuojasi varmistamiseksi voimme toteuttaa vain pyynnöt, jotka koskevat henkilötietoja, jotka liittyvät tiliisi, sähköpostiosoitteeseesi tai muihin sen tilisi tietoihin, joita käytät pyyntösi lähettämiseen, ja meidän tarvitsee ehkä vahvistaa henkilöllisyytesi ennen pyynnön toteuttamista. Pyrimme vastaamaan pyyntöösi kohtuullisessa ajassa.


Kun käsittelemme tietojasi palvelujen tarjoamiseksi ehtojemme mukaisesti, emme välttämättä pysty tarjoamaan palveluja ilman tietojesi käsittelemistä. Kun tietojen käsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme, varmistamme, että käsittely ei ole etusijalla yksityisyyden suojaasi ja etuihisi nähden. Kun tarvitsemme suostumuksesi, voit peruuttaa sen milloin tahansa vaikuttamatta käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen peruuttamista.


Suojaamme henkilötietosi

Suhtaudumme vakavasti velvollisuuteemme suojella Philipsin haltuun antamiasi tietoja vahingossa tapahtuvalta tai valtuuttamattomalta muuttamiselta, menetykseltä, väärinkäytöltä, luovutukselta tai käytöltä. Philips käyttää monia eri suojaustekniikoita ja teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseen. Käytämme tähän tarkoitukseen muun muassa käytönvalvontaa, palomuureja ja suojattuja yhteyskäytäntöjä.


Erityistiedotus vanhemmille

Palveluja ei ole tarkoitettu lapsille sovellettavan lain määritelmän mukaisesti, mutta Philipsin käytäntönä on kuitenkin noudattaa lakia, kun siinä vaaditaan vanhemman tai huoltajan suostumus ennen lasten henkilötietojen keräämistä, käyttämistä tai luovuttamista. Sitoudumme suojaamaan lasten yksityisyyttä, ja kannustamme vanhempia ja huoltajia valvomaan aktiivisesti lastensa verkon käyttöä ja kiinnostuksen kohteita.


Jos vanhempi tai huoltaja saa tietää, että hänen lapsensa on antanut meille henkilötietojaan ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin täällä. Jos saamme tietää, että lapsi on antanut meille henkilötietojaan, poistamme kyseiset tiedot.


Tähän tietosuojalausuntoon tehtävät muutokset

Palvelumme saattavat muuttua aika ajoin ilman sinulle etukäteen annettavaa ilmoitusta. Siksi pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää tätä tietosuojalausuntoa aika ajoin. Kun päivitämme tätä tietosuojalausuntoa, päivitämme myös tietosuojalausunnon yläreunassa olevan päivämäärän.


Suosittelemme tutustumaan säännöllisesti tietosuojalausunnon uusimpaan versioon.

Uusi tietosuojalausunto tulee voimaan heti julkaisemisen jälkeen. Jos et hyväksy tarkistettua lausuntoa, sinun on muutettava asetuksiasi tai lopetettava palvelujen käyttö. Jatkamalla Palvelujemme käyttöä kyseisten muutosten voimaantulon jälkeen kuittaat, että olemme tiedottaneet sinua uudesta tietosuojalausunnosta ja että hyväksyt sen päivitetyssä muodossa.


Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojalausunnosta tai tavasta, jolla Philips käyttää henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä Philipsiin ja/tai tietosuojavastaavaamme täällä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus oman maasi tai alueesi toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.


Philips Consumer Lifestyle B.V.

High Tech Campus 5, 5656 AE,

Eindhoven, Alankomaat

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.