mobile-privacy-notice banner image

NutriU-tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 20. toukokuuta  2021.

Philips NutriU -sovellus (“sovellus”) tarjoaa sinulle yksilöityjä ravitsemuspalveluja, luo yhteisön ruoanlaittoon liittyvän sisällön jakamiseen ja antaa mahdollisuuden seurata muita samoista asioista kiinnostuneita yhteisön jäseniä ympäri maailmaa. Sovellus tarjoaa lisäksi tuotteisiimme ja/tai kolmannen osapuolen tuotteisiin liittyviä tarjouksia (”palvelut)”. Sovellus käyttää henkilötietoja, joita on kerätty tai käsitelty sovelluksen kautta, mukaan lukien Philipsin keittiökoneiden käsittelemiä henkilötietoja, jotka olet antanut luvan yhdistää sovelluksen kanssa (esimerkiksi Philipsin tehosekoitin) (“laite”).

 

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään tietosuojakäytäntömme palvelujamme käyttäessäsi, mukaan lukien mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mitä niillä teemme, sekä mitä henkilökohtaisia oikeuksia sinulla on. Tämä tietosuojakäytäntö koskee sovelluksen keräämiä tai käsittelemiä henkilötietoja. Sovellusta hallitsee Philips Consumer Lifestyle B.V.  tai sen tytäryhtiöt tai osakkuusyhtiöt (”Philips”, ”me”).

 

Lue myös käyttöehdot, jotka kuvaavat palvelujemme käyttöön sovellettavia ehtoja.

Mitä henkilötietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen? Vastaanotamme tai keräämme henkilötietoja alla kuvatun mukaisesti, kun tarjoamme palvelujamme, mukaan lukien sovelluksen käytön, lataamisen ja asennuksen.  Yhdistämme henkilötietosi yksilöiviin tunnisteisiin.

Arkaluonteiset henkilötiedot

Kun suostut fenotyyppisen tiedon keräämiseen, käsittelemme painoasi, pituuttasi, fyysisen aktiivisuutesi tasoa ja muita yksityiskohtia voidaksemme tarjota sinulle räätälöityjä ravitsemuspalveluita, kuten neuvoja ja vinkkejä push-ilmoituksilla ja/tai sovelluksen sisäisillä viesteillä. Ennen arkaluonteisten henkilötietojen keräämistä ilmoitamme siitä sinulle ja pyydämme nimenomaisen suostumuksesi siihen EU-asetuksen 2016/679 artiklan 9.2.a mukaisesti.

 

Yllä mainitut tiedot pois lukien pyydämme, että et lähetä tai paljasta meille mitään arkaluonteisia henkilötietoja (esim. sosiaaliturvatunnus, rotuun tai etniseen alkuperään liittyvät tiedot, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai muut vakaumukset, terveydentila, biometriset tai geneettiset tuntomerkit, rikostausta tai ammattiliiton jäsenyys) sovelluksessa tai sen välityksellä tai millään muulla tapaa.

tilitiedot

Tilin tiedot

Keräämme henkilötietoja, kun luot käyttäjätilin. Voit kirjautua sovellukseen käyttämällä MyPhilips-tiliä, sosiaalisen median profiilia tai Apple-tiliä.

 

  • Keräämämme henkilötiedot voivat sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi, kotimaasi, kielesi ja salasanasi.  Käsittelemme lisäksi tietoja sovelluksen käytöstäsi, mukaan lukien käyttöistunnot sekä kirjautumis- ja tunnistautumistiedot, joita käytämme tilisi hallitsemiseen.

 

  • Jos kirjaudut sovellukseen sosiaalisen median profiililla, keräämämme henkilötiedot voivat sisältää julkiset profiilitietosi (esim. koko nimi, profiilikuva, tunnistetiedot, sukupuoli, profiilin URL-osoite, syntymäaika, kotisivu ja asuinpaikka) sekä sähköpostiosoitteesi, jota käytämme tunnistautumista varten. Tässä tapauksessa sosiaalisen median palveluntarjoaja voi kerätä tietoja siitä, että käytät sovellustamme ja kirjaudut siihen sosiaalisen median profiilillasi. Lue niiden (esim. Facebookin, Googlen, Applen) tietosuojailmoitukset huolellisesti, sillä niistä selviävät niiden tietosuojakäytännöt, mukaan lukien millaisia tietoja ne keräävät, sekä miten ne niitä käyttävät, käsittelevät ja suojaavat.

 

  • Käytämme käyttäjätilisi tietoja tilisi luomiseen ja hallintaan sekä yksilöityjen palvelujen tarjoamiseen. Voit käyttää tiliäsi kirjautuaksesi sovellukseen turvallisesti. Jos luot MyPhilips-tilin kirjautuaksesi sovellukseen, lähetämme sinulle sähköpostitse tervetuloviestin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vahvistamiseksi, vastaamme tiedusteluihisi ja lähetämme sinulle vain palveluihin liittyviä ilmoituksia sekä suoramarkkinointia, jos olet niin valinnut. Voit käyttää MyPhilips-tiliäsi myös Philips-tuotteiden tai -palveluiden tilaamiseen, kampanjoihin tai peleihin osallistumiseen, sosiaalisen median toimintaan osallistumiseen (Philips-)kampanjoiden yhteydessä (esimerkiksi napsauttamalla tykkäys- tai jakopainikkeita) sekä tuotetesteihin tai -kyselyihin osallistumiseen.

 

Koska käytämme tilisi tietoja palvelujen tarjoamiseen, katsomme tietojen käsittelyn olevan välttämätöntä tämän välisemme sopimuksen perusteella ja siten EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1. (b) mukaan laillista.

Lue lisääLue vähemmän

Muut annetut tiedot

Sovellusta käyttäessäsi voit luoda profiilin, johon sisältyy nimi/lempinimi, lyhyt kuvaus itsestäsi, kotimaasi, luomasi ja suosikiksi merkitsemäsi sisältö, sekä seuraamasi muut profiilit. Käsittelemme näitä tietoja yhdessä omien yksityisten asetustesi kanssa, kuten mieleisesi ruokakulttuurit, mittajärjestelmät, omistamasi laitteet sekä palvelujemme käytön yhteydessä ilmenevät tiedot.

 

  • Käytämme näitä henkilötietoja yksilöityjen palvelujen tarjoamiseen ja voidaksesi olla osa yhteisöä, jossa voidaan jakaa ruoanlaittoon liittyvää sisältöä ja voit seurata muita samoista asioista kiinnostuneita yhteisön jäseniä. Käytämme yksityisiä asetuksiasi yhdessä sosiaalisen yhteisömme aktiviteettiesi kanssa voidaksemme tarjota sinulle yksilöidyn käyttökokemuksen ja tarjota sinua kiinnostavaa sisältöä. Lisäksi voimme lähettää push-ilmoituksia ja sovelluksen sisäisiä viestejä. Nämä ilmoitukset tai viestit voivat sisältää sellaisten kolmansien osapuolten sisältöä, joiden kanssa olemme päättäneet tehdä yhteistyötä sovellukseen liittyen. Yksilöinti tapahtuu analysoimalla keräämiämme tietoja sekä käyttämällä tiettyjä suositus- ja suodatusalgoritmeja.

 

 

  • Joissakin maissa palveluihin sisältyy ‘Yhteisö’-toiminto, jonka kautta on mahdollista nähdä muiden samassa maassa asuvien jäsenten ruokaohjeita, jakaa omia ruokaohjeita ja kommentoida. Osana ‘Yhteisö’-toimintoa (i) näet helposti mieleisesi ruokalajit ja laitteesi (laitteidesi) mallin (esim. Airfryerin mallin); ja (ii) muut käyttäjät voivat nähdä käyttäjätunnuksesi, kotimaasi, kuvasi, sovelluksessa seuraamasi käyttäjät sekä sovellukseen tallentamasi ruokaohjeet. Sovellus näyttää, jos ‘Yhteisö’-toiminto on saatavilla maassasi.

 

Koska käytämme muita annettuja tietoja palvelujen tarjoamiseen, katsomme tietojen käsittelyn olevan välttämätöntä tämän välisemme sopimuksen perusteella ja siten EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1. (b) mukaan laillista.

Lue lisääLue vähemmän

Laitetiedot

Kun liität sovelluksen laitteeseesi, keräämme laitekohtaisia tietoja aina käyttäessäsi laitetta. Näihin tietoihin sisältyvät laitteen ainutlaatuinen laitenumero, valitsemasi maa, aikavyöhyke, käyttösessiosi sekä käyttötiedot. Käyttämäsi laitteen mallista riippuen, laite voi tallentaa myös ruokaohjeet ja raaka-aineet ja lähettää ne sovellukseen. Voimme käyttää näitä laitetietoja antaaksemme sinulle mahdollisuuden hallita laitettasi ja tarjota sinulle räätälöityjä ravitsemuspalveluita, kuten neuvoja ja vinkkejä sovelluksen sisäisillä viesteillä ja/tai push-ilmoituksilla. Voimme lisäksi käyttää näitä tietoja analyysien suorittamiseen, esim. hankkiaksemme tietoa siitä, mihin päivänaikaan laitteitamme käytetään.

 

Koska laitetietojasi käytetään vain, kun liität sovelluksen laitteeseesi näiden palvelujen tarjoamiseksi, katsomme tietojen käsittelyn olevan välttämätöntä tämän välisemme sopimuksen toteuttamiseksi ja siten EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1. (b) (palveluiden tarjoaminen) mukaan laillista ja/tai oikeutettuihin etuihimme perustuen artiklan 6.1. (f) (analyysien suorittaminen) mukaan laillista.

Lue lisääLue vähemmän
Evästeet

Evästeet ja tietojen analysointi

Käytämme evästeitä, tunnisteita tai vastaavia teknologioita ("evästeet") palvelujemme käyttämiseksi, tarjoamiseksi, parantamiseksi, ymmärtämiseksi ja mukauttamiseksi. Evästeiden avulla voimme tunnistaa mobiililaitteesi ja kerätä tietoja ja henkilötietoja, kuten ainutlaatuisen laitenumeron, mobiililaitteesi IP-osoitteen, mobiilin verkkoselaimen tyypin tai käyttämäsi käyttöjärjestelmän, istunto- ja käyttötiedot tai palveluun liittyvät suorituskykyä koskevat tiedot, jotka ovat sovelluksen käyttöön liittyviä tietoja. Mobiililaitteesi IP-osoitteen ja SIM-kortin operaattoritietojen perusteella voimme näyttää maakohtaista sisältöä (mukaan lukien tietoa omalla kielelläsi).

 

 

Käsittelemme analyysitietojasi voidaksemme tarjota yksilöllisempää sisältöä ja lähettääksemme sinulle suosituksia, sovelluksen sisäisiä viestejä ja push-ilmoituksia (jos olet sallinut tämän sovelluksen asetuksissa).

Käytämme myös eväste- ja analyysitietoja voidaksemme lähettää sinulle kysymyksiä ja kutsuja kyselyihin tai tutkimusprojekteihin.  Kun päätät osallistua kyselyihin, käsittelemme käyttäjätilisi tunnuksiasi, vastauksiasi, mielipiteitäsi ja kokemuksiasi.  Käytämme näitä tietoja palveluidemme parantamiseen ja uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen keittiölaitteiden alalla.

Palveluntarjoajamme käyttävät evästeitä kerätäkseen tietoja puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti. Tällä hetkellä  sovellus käyttää seuraavia kolmannen osapuolen evästeitä: 

 

  • Adobe Analytics. Tämä sovellus käyttää Adobe Analytics -analyysipalvelua (“Adobe Analytics”), jonka tarjoaa Adobe Systems Software Ireland Limited (“Adobe”). Adobe Analytics käyttää evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita, jotka ovat sovellukseen sijoitettuja tekstitiedostoja. Niiden avulla sovellus pystyy analysoimaan sovelluksemme yleistä käyttöliikennettä. Kun evästeen tuottamat tiedot sovelluksen käytöstä siirretään Adobelle, Adobe varmistaa, että IP-osoitteesi anonymisoidaan ennen kuin maantieteellistä paikannusta voidaan käyttää. Se korvataan geneerisellä IP-osoitteella ennen tallennusta. Adobe käyttää näitä tietoja Philipsin puolesta sovelluksen käytön arviointiin, sovelluksen käyttöä koskevien raporttien luomiseen Philipsille, sekä muiden sovelluksen aktiviteetteja ja käyttöä koskevien palvelujen tarjoamiseen Philipsille. Adobe ei yhdistä IP-osoitettasi mihinkään muihin tietoihin, joita Adobella on hallussaan.

 

  • Apptentive. Tässä sovelluksessa on käytössä palautteeseen ja viestintään liittyvä Apptentive-palvelu ("Apptentive"), jonka toimittaa Apptentive Inc.  Apptentive käyttää evästeiden kaltaista teknologiaa voidakseen auttaa sovellusta analysoimaan käyttöliikennettä ja keräämään käyttäjien palautetta sovelluksen kautta. Apptentive käyttää Philipsin puolesta mobiililaitettasi koskevia tietoja (kuten valmistaja, malli ja käyttöjärjestelmä), sovelluksen käyttötapoja ja antamiasi tietoja (kuten vastauksia kyselyihin tai antamaasi palautetta) tarjotakseen Philipsille palveluja, joiden avulla Philips voi ymmärtää sovelluksen käyttöä, tarjota käyttäjätukea sekä parantaa tuotteitaan ja palvelujaan.  IP-osoitteesi anonymisoidaan ennen tietojen käyttöä ja tallennusta Apptentiven tuotteisiin ja palveluihin.

 

  • Branch Metrics. Tässä sovelluksessa käytetään Branch Metrics -palvelua, jonka tarjoaa Branch Metrics Inc. (“Branch”). Sen avulla käyttäjät syvälinkitetään sovellukseen ja analysoidaan, miten käyttäjät kirjautuvat sovellukseen ja käyttävät sitä. Käytämme näin saatuja tietoja sovelluksen parantamiseen.  Branch käsittelee Philipsin puolesta tietoja sovelluksen käytöstäsi (kuten mobiilialusta, aikaleimat, API-avain (sovelluksen tunniste), sovelluksen versio, mobiililaitteen tunnusnumero, iOS-käyttöjärjestelmän mainostunniste, iOS-järjestelmän myyjätunniste, Android-käyttöjärjestelmän mainostunniste, IP-osoite, mobiililaitteen malli, valmistaja ja laitteen käyttöjärjestelmä, käyttöistunnon alku- ja loppuaika, mobiiliverkon koodi ja verkon tila).  Jos lataat sovelluksen klikkaamalla Philipsin mainosta jollakin markkinointialustoistamme (esim. Facebook, Apple tai Google) ja annat suostumuksesi, Branch kerää mobiililaitteeltasi mainosten mittaustietoja, kuten ainutlaatuisia tunnisteita ja analyysitietoja klikkaamastasi mainoksesta ja muista sovelluksen tapahtumista (esim. ensimmäinen asennus, avaus ja sovelluksen jakaminen jakotoiminnolla).  Jotta ymmärtäisimme mainoskampanjoidemme tehokkuutta ja voisimme mitata niiden saavuttamia tuloksia, jaamme mainoksen mittaustulokset mainoksen julkaisualustan kanssa. Näin saamme tietojen perusteella raportteja mainostemme tehokkuudesta.  Kun annat suostumuksesi Branchin käyttöön, hyväksyt mainoksen mittaustietojen jakamisen sen mainoksen julkaisualustan kanssa, jossa klikkaat mainosta, kuten Facebook, Apple tai Google. Nämä alustat voivat tällöin käsitellä tietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti (Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation; Apple:  https://www.apple.com/privacy/;  Google:  https://policies.google.com/privacy).

 

  • Google Firebase. Sovellus käyttää sovelluskehitykseen Google Firebase -palvelua (“Firebase”), jonka tarjoaa Google Ireland Ltd. (“Google”). Firebase käyttää evästeitä tai samankaltaisia teknologioita, jotka ovat sovellukseen tai verkkoselaimeen sijoitettuja tekstitiedostoja. Firebase käyttää Philipsin puolesta mobiililaitteesi tietoja, kuten laitteen tunnus, IP-osoite, IDFA tai Google Play Services ID -tunnus ja MAC-osoite. Nämä tiedot korvataan ainutlaatuisella koodilla. Käyttäessäsi sovellusta mittaamme miten usein käytät sovellusta, millä sivuilla käyt, millainen verkkoyhteytesi on, miten pitkiä latausajat ovat ja milloin sovellus kaatuu. Käytämme näitä tietoja sovelluksen käyttösi arviointiin ja ymmärtämiseen, sovelluksen suorituskyvyn testaamiseen ja analysointiin sekä tuotteidemme ja palvelujemme optimointiin.

 

Ota huomioon, että käsittelemme eväste- ja analyysitietojasi vain, kun olet antanut siihen suostumuksesi EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1.(a) mukaisesti.

Lue lisääLue vähemmän
Itse täyttämäsi tiedot

Arviot ja arvostelutiedot

Jos kirjoitat arvostelun tai arvioit sovelluksen sovelluskaupassa, voimme käsitellä kyseisiä tietoja vastataksemme kommentteihisi ja kysymyksiisi, ymmärtääksemme tuntemuksiasi sovelluksen käytön aikana, perehtyäksemme yleiseen käsitykseesi sovellukseen ja tuotemerkkiimme liittyen sekä käyttää näitä päätelmiä parantaaksemme sovellusta ja/tai tuotteitamme ja palveluitamme. Pystymme näkemään ainoastaan sovelluskaupan käyttäjätunnuksesi, arviot, kommentit ja minkä tahansa muun yksityiskohdan, jonka päätät jakaa kansamme tai antaa julkisesti saataville. Jos et vaadi meitä tekemään niin, emme yhdistä näitä tietoja käyttäjätietoihisi tai muihin hallussamme oleviin tietoihin sinusta. Kun tarvitset asiakastukea, voimme käyttää tietojasi seurataksemme tapaustasi ja ohjata sinut asiakastukiprosessimme läpi alla olevan Asiakastuki-kappaleen mukaisesti. Pidämme arvioidesi ja arvostelutietojesi käsittelyä Philipsin oikeudelliseen etuun perustuvana ja laillisena EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1. (f) mukaisesti.   

Asiakastuki

Kun tarvitset asiakastukea, voit antaa meille palvelujemme käyttöön liittyviä tietoja, mukaan lukien vuorovaikutuksesi Philipsin kanssa sekä miten voimme ottaa sinuun yhteyttä tarjotaksemme sinulle tarvitsemaasi tukea. Toimitamme ja tarjoamme palvelujamme, kuten asiakastuen antaminen sekä palvelujemme parantaminen, korjaaminen ja mukauttaminen. Käytämme myös tietojasi vastataksemme sinulle, kun otat meihin yhteyttä.

 

Katsomme asiakastukitietojen käsittelyn olevan välttämätöntä tämän välisemme sopimuksen toteuttamiseksi ja siten EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1. (b) mukaan laillista. Joissakin tapauksissa katsomme asiakastukitietojen käsittelyn olevan oikeutettua EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1. (f) mukaisesti.

Lue lisääLue vähemmän
Yhdistetyt tiedot

Yhdistetyt tiedot

Voimme yhdistää henkilötietosi, mukaan lukien tilitiedot, muut antamasi tiedot, laitetiedot, eväste- ja analyysitiedot ja Philipsin digitaalisten kanavien, kuten sosiaalisen median, verkkosivustojen, sähköpostin, sovelluksien ja niihin liittyvien tuotteiden, käytön aikana kerätyt tiedot, IP-osoitteen, evästeet, laitetiedot, klikkaamasi tai napauttamasi viestinnän, sijaintitiedot ja käyttämäsi verkkosivustot.

 

Yhdistettyjä tietoja käytetään parantamaan sovelluksen, laitteen ja palvelujen sisältöä, toimintoja ja käytettävyyttä sekä kehittämään uusia tuotteita ja palveluja. Tässä tapauksessa pidämme yhdistettyjen tietojen käsittelyä oikeutettuna EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1. (f) mukaisesti.

 

Jos annat suostumuksesi Philipsin tuotteita, palveluja, tapahtumia ja kampanjoita tai huolellisesti valikoitujen kumppaniemme mainontaa koskevien mainosviestien vastaanottamiseen, voimme lähettää sinulle markkinointi- ja myynninedistämisviestejä sähköpostitse tai digitaalisten kanavien kautta, kuten mobiilisovelluksissa ja sosiaalisessa mediassa. Jotta voimme mukauttaa viestejä mieltymystesi ja toimintasi mukaan ja tarjota sinulle mahdollisimman yksilöidyn kokemuksen, saatamme analysoida yhdistettyjä tietojasi.  Voit peruuttaa suostumuksesi ja peruuttaa tällaisten viestien vastaanoton milloin tahansa.

Lue lisääLue vähemmän

Luvat

Sovellus voi pyytää lupaa käyttää mobiililaitteesi tallennustilaa, antureita tai muita toimintoja (esim. valokuvat, kalenteri, yhteystiedot, kamera, Wi-Fi, paikannus tai Bluetooth). Vaadimme toimintojen käyttölupaa toiminnoissa, jotka ovat välttämättömiä palvelujen tarjoamiselle, alla olevan mukaisesti.

 

  • Bluetooth ja Wi-Fi. Sovellus vaatii Wi-Fi-yhteyden voidakseen olla yhteydessä internetiin.   Sovellus vaatii Bluetooth/Wi-Fi-yhteyden voidakseen luoda yhteyden laitteeseesi (laitteisiisi). Voit estää Bluetooth/Wi-Fi-yhteyden koska tahansa mobiililaitteen asetuksista.

 

  • Paikannus. Joillakin laitemalleilla Android-käyttöjärjestelmä vaatii karkean maantieteellisen sijainnin voidakseen luoda yhteyden laitteeseen. iOS-käyttöjärjestelmä vaatii myös paikannuksen voidakseen tunnistaa, milloin sovellus on laitteen lähellä. Philips ei kuitenkaan käsittele paikannustietoja millään tavalla.  Tiedot pysyvät mobiililaitteella, jossa ne eivät ole Philipsin käytettävissä. Voit koska tahansa estää paikannuksen mobiililaitteesi asetuksista.

 

  • Tiedostot. Sovellus vaatii pääsyn mobiililaitteen tiedostoihin voidakseen tallentaa kieliasetukset ja muut sovelluksen toiminnan vaatimat tiedostot (esim. käyttöohjeet, ruokaohjeet, grafiikka, mediatiedostot ja muut ohjelmistotiedostot). Jos poistat sovelluksen, tiedostot poistetaan mobiililaitteeltasi.

 

  • Valokuvat ja mediatiedostot. Jos lisäät profiiliisi profiilikuvan, sovellus vaatii luvan käyttää puhelimesi kameraa tai kuvagalleriaa.  Android-käyttöjärjestelmä voi pyytää lupaa käyttää videoita ja sovellus käyttää tätä lupaa vain kuvasi lähettämiseksi sovellukseen.

 

  • Joskus pyydetty lupa on mobiililaitteen tai käyttöjärjestelmän tekninen edellytys. Tällaisessa tapauksessa sovellus voi pyytää lupaasi käyttää tiettyä anturia tai tietoja. Emme kuitenkaan kerää tällaisia tietoja, ellei sitä vaadita palvelujen tarjoamiseen.
Lue lisääLue vähemmän
Kolmannet osapuolet

Kenen kanssa henkilötiedot jaetaan?

Philips voi luovuttaa henkilötietojasi ulkopuolisille palveluntarjoajille, liikekumppaneille tai muille ulkopuolisille tahoille tämän tietosuojakäytännön ja/tai sovellettavan lain mukaisesti.

 

Palveluntarjoajat

Teemme yhteistyötä ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä käyttämään, tarjoamaan, parantamaan, ymmärtämään, mukauttamaan, tukemaan ja markkinoimaan palveluitamme.

 

Voimme luovuttaa henkilötietosi seuraaville palveluntarjoajille:

 

  • IT- ja pilvipalvelujen tarjoajat
    Nämä palveluntarjoajat toimittavat tarpeellisia laitteisto-, ohjelmisto-, verkosto-, tallennus- ja tapahtumapalveluja ja/tai niihin liittyviä teknologioita, joita tarvitaan sovelluksen käyttämiseen tai palvelujen tarjoamiseen.

 

  • Analyysipalvelujen tarjoajat

Nämä palveluntarjoajat toimittavat tarpeellisia laitteisto-, ohjelmisto-, verkosto-, tallennuspalveluja ja/tai niihin liittyviä teknologioita, joita tarvitaan sovelluksen toiminnan analysointiin. Katso lisätietoa kohdassa Evästeet ja tietojen analysointi.

 

Philips vaatii palveluntarjoajiaan tarjoamaan henkilötiedoillesi riittävän suojatason, joka vastaa tarjoamaamme tasoa. Pyydämme palveluntarjoajiamme käsittelemään henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja vain yllä mainittuja erityisiä tarkoituksia varten. Heidän käytössään on vain minimimäärä tietoja, joita he tarvitsevat tiettyjen palvelujen toimittamiseen ja henkilötietojesi turvallisuuden suojaamiseen.

 

Muut ulkopuoliset tahot

Philips voit tehdä yhteistyötä myös sellaisten ulkopuolisten tahojen kanssa, jotka käsittelevät henkilötietojasi omia tarkoituksiaan varten. Jos Philips jakaa henkilötietoja ulkopuolisen tahon kanssa, joka käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, Philips varmistaa, että se ilmoittaa sinulle ja/tai pyytää suostumuksesi sovellettavien lakien mukaisesti ennen henkilötietojesi jakamista. Lue tässä tapauksessa näiden tahojen tietosuojailmoitukset huolellisesti, sillä niistä selviävät niiden tietosuojakäytännöt, mukaan lukien millaisia tietoja ne keräävät, sekä miten ne niitä käyttävät, käsittelevät ja suojaavat.

Huomaa, että kolmannen osapuolen mahdolliseen mainontaan liittyen emme jaa henkilötietojasi näille kumppaneille. Vaikka suostuisit vastaanottamaan markkinointimateriaalia ja sallisit kaikki evästeet, emme jaa henkilötietojasi mainostavalle kolmannelle osapuolelle. Analysoimme tällaisten kumppanikampanjoiden tehokkuutta ja ilmoitamme kumppaneillemme niiden tehokkuudesta (esim. Kuinka monta sovelluksen käyttäjää on napsauttanut mainosta, kuinka monta sovelluksen käyttäjää on käyttänyt tarjouksen). Pystymme analysoimaan tämän tarkistamalla sovelluksen käyttötietoja ja kun hyväksyt edellä mainitun Branch Metrics -evästeen. Tämän tehokkuustutkimuksen ulkoinen raportointi tapahtuu vain koostetussa muodossa, eli kumppanimme – kolmas osapuoli – ei pysty ohjaamaan näitä tietoja yksittäiselle sovelluksen käyttäjälle.

 

Joskus Philips myy liiketoimintaa tai osan liiketoiminnasta toiselle yritykselle. Tällainen omistusoikeuden siirto sisältää suoraan tähän yritykseen liittyvien henkilötietojesi siirron ostavalle yritykselle. Kaikki tietosuojakäytäntömme mukaiset oikeutesi ja velvollisuutesi ovat vapaasti Philipsin siirrettävissä mille tahansa tytäryhtiöllemme, joka liittyy fuusioon, yritysostoon, uudelleenjärjestelyyn tai omaisuuden myyntiin, tai lain nojalla tai muutoin. Lisäksi voimme siirtää henkilötietosi mille tahansa tytäryhtiöllemme, seuraajallemme tai uudelle omistajalle.

 

Amazon Alexa | Kitchen Plus -taito

Käyttämäsi laitteen mallista riippuen Kitchen Plus -taito (“taito”) santaa sinulle mahdollisuuden ohjata laitettasi ja saada tietoja Amazon Alexan kautta.

 

Kun aktivoit taidon, Philips sallii sen, että Amazon-tilisi yhdistetään käyttämääsi Philips-tiliin, jota käytät sovellukseen kirjautumiseksi. Kun tilisi yhdistetään, Philips ja Amazon ottavat käyttöön itsenäisesti tekniset toimenpiteet henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Philips jakaa Amazonin kanssa tilitunnukset, mutta se ei jaa tilisi tunnistetietoja mukaan lukien nimen tai sähköpostiosoitteen.

 

Kun puhut Alexalle, Amazon lähettää kirjallisen version äänikomennoistasi Philipsille yhdessä yksilöllisen tunnisteen kanssa. Käsittelemme näitä tietoja komentojesi toteuttamiseen ja antaaksemme vastauksen tietosuojailmoituksemme mukaisesti. Jaamme kirjallisen vastauksemme Amazonin kanssa, jotta Amazon voi tiedottaa sinua komentosi tuloksesta Amazonin tietosuojailmoituksen ja käyttöehtojen mukaisesti. Philips ja Alexa voivat myös vaihtaa tietoja laitteesta, jota päätät hallita taidon kautta, mukaan lukien laitteen päivitys, vaihto ja poisto.

 

Ymmärrät, että komentosi ja vastauksesi ovat henkilötietoja. Ymmärrät myös, että Amazon tarjoaa sinulle omia palvelujaan ja antamalla suostumuksen, annat meille luvan jakaa henkilötietosi Amazonin kanssa. Amazon voi käsitellä henkilötietojasi oman asuinmaasi ulkopuolisissa maissa, mikä ei välttämättä tarjoa riittävää suojaa henkilötiedoille EU-asetuksen 2016/679 mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa kytkemällä taidon pois päältä. Saadaksesi lisätietoja, lue Amazonin tietosuojailmoitus ja käyttöehdot.

 

Rajat ylittävä siirto

Henkilötietojasi saatetaan säilyttää ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimipaikkoja tai jossa käytämme palveluntarjoajia, ja käyttämällä palveluja suostut siihen, että tietoja siirretään asuinmaasi ulkopuolelle maihin, joissa saattaa olla erilaiset tietosuojasäännöt kuin omassa maassasi. Tietyissä tapauksissa kyseisten muiden maiden tuomioistuimilla, lainvalvontaviranomaisilla, sääntelyviranomaisilla tai turvallisuusviranomaisilla saattaa olla oikeus käyttää henkilötietojasi.

 

Jos olet ETA:n alueella, henkilökohtaiset tietosi saatetaan siirtää kumppaneillemme tai palveluntarjoajillemme ETA:n ulkopuolisiin maihin, joiden Euroopan komissio katsoo tarjoavan riittävän tasoisen tietosuojan ETA:n standardien mukaisesti (näiden maiden luettelo on saatavilla täällä http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm). Siirroille ETA:n alueelta maihin, joiden tasoa Euroopan komissio ei pidä riittävänä, olemme toteuttaneet riittävät toimenpiteet, esimerkiksi asiakkaiden, tavarantoimittajien ja liiketoimintakumppaneiden tietoja koskevat sitovat konsernin säännöt ja/tai Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet, jotta henkilötietojasi suojataan. Saat tiedot näistä toimenpiteistä napsauttamalla yllä olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä meihin.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tämä on tarpeen tai sallittua sen mukaan, mihin tarkoituksiin ne hankittiin. Käytämme seuraavia ehtoja säilytysaikojen määrittämiseen: (i) aika, jona käytät sovellusta tai palveluja, (ii) onko olemassa lakisääteinen velvoite, jota meidän on noudatettava tai (iii) onko säilyttäminen suositeltavaa oikeudellisen asemamme takia (esimerkiksi sovellettavien vanhentumisaikoja, oikeudenkäyntejä tai säännösten mukaisia tutkimuksia koskevien säädösten osalta).

Lue lisääLue vähemmän
Valinnat ja oikeudet

Päätösvaltasi ja oikeutesi

Jos haluat lähettää pyynnön, joka koskee meille aiemmin toimittamiesi henkilötietojen käyttämistä, oikaisemista, poistamista tai niiden käsittelyn rajoittamista tai vastustamista, tai jos haluat lähettää pyynnön saada sähköisen kopion henkilötiedoistasi, jotta voit siirtää ne toiselle yritykselle (siinä määrin kuin sovellettava laki mahdollistaa tietojen siirtämisen järjestelmästä toiseen), voit ottaa yhteyttä meihin. Vastaamme sinulle sovellettavan lain puitteissa.

 

Ilmoita pyynnössäsi selkeästi, mitä henkilötietoja haluat meidän muuttavan ja haluatko, että henkilötietosi poistetaan tietokannastamme, tai ilmoita meille muulla tavoin, miten haluat rajoittaa sitä, miten käytämme henkilötietojasi. Tietosuojasi varmistamiseksi voimme toteuttaa vain pyynnöt, jotka koskevat henkilötietoja, jotka liittyvät tiliisi, sähköpostiosoitteeseesi tai muihin sen tilisi tietoihin, joita käytät pyyntösi lähettämiseen, ja meidän voi olla tarpeen vahvistaa henkilöllisyytesi ennen pyynnön toteuttamista. Pyrimme vastaamaan pyyntöihisi kohtuullisessa ajassa.

 

Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa käsittelyn laillisuuteen suostumuksesi perusteella ennen suostumuksen peruuttamista.

 

Jos käytät näitä valintoja ja oikeuksia (tai joitakin niistä), et välttämättä voi käyttää tiettyjä palvelujamme tai niiden osia.

 

Kun käsittelemme henkilötietojasi meitä koskevien lakisääteisten velvoitteiden perusteella, mukaan lukien silloin kun olet yhteydessä meihin käyttäen oikeuksiasi, katsomme tietojen käsittelyn olevan oikeutettua EU-asetuksen 2016/679 artiklan 6.1.(c) mukaisesti.

 

Kun välisemme sopimuksen toteuttaminen vaatii henkilötietojesi käsittelyä näiden palvelujen tarjoamiseksi, emme välttämättä pysty tarjoamaan palveluja, jos emme saa tietojasi.  

Lue lisääLue vähemmän
Suojaamme henkilötietosi

Suojaamme henkilötietojasi

 

Suhtaudumme vakavasti velvollisuuteemme suojata tietojasi, jotka olet uskonut Philipsin haltuun, tahattomalta tai luvattomalta muuttamiselta, hukkaamiselta, väärinkäytöltä, paljastamiselta tai käytöltä. Philips käyttää useita turvallisuusteknologioita sekä teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi. Tätä tarkoitusta varten käytämme muun muassa käyttöoikeuksien hallintaa, palomuureja ja suojattuja protokollia.

Lue lisääLue vähemmän
Erityistiedotus vanhemmille

Erityistiedotus vanhemmille

 

Philipsin sivuja ei ole sovellettavan lain määritelmän mukaisesti suunnattu lapsille, emmekä kerää tarkoituksella lasten henkilötietoja. Philipsin käytäntönä on kuitenkin noudattaa lakia, kun siinä vaaditaan vanhemman tai huoltajan suostumus ennen lasten henkilötietojen keräämistä, käyttämistä tai luovuttamista. Sitoudumme suojaamaan lasten yksityisyyttä, ja kannustamme vanhempia ja huoltajia valvomaan aktiivisesti lastensa verkon käyttöä ja kiinnostuksen kohteita.

 

Jos vanhempi tai huoltaja saa tietää, että hänen lapsensa on antanut meille henkilötietojaan ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin. Jos saamme tietää, että lapsi on antanut meille henkilötietojaan, poistamme kyseiset tiedot.

Lue lisääLue vähemmän
Tietosuojalausuntoon tehtävät muutokset

Muutokset tietosuojakäytäntöön

 

Palvelumme voivat muuttua ajoittain ilman etukäteistä ilmoitusta. Tästä syystä pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Kun päivitämme tätä tietosuojakäytäntöä, päivitämme myös päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläreunaan.

 

Suosittelemme tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön uusimman version säännöllisesti.

 

Uusi tietosuojakäytäntö tulee voimaan välittömästi, kun se julkaistaan. Jos et hyväksy päivitettyä käytäntöä, sinun on muutettava asetuksiasi tai harkittava palvelujemme käyttämisen lopettamista. Jos jatkat palvelujemme käyttöä tai niiden hyödyntämistä muutosten voimaantulon jälkeen, vahvistat, että sinulle on ilmoitettu ja hyväksyt tietosuojakäytännön muutettuna.

Lue lisääLue vähemmän
Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tavasta, jolla Philips käyttää henkilötietojasi, ota yhteyttä Philipsiin tai tietosuojavastaavaamme. Löydät yhteistietomme täältä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus oman maasi tai alueesi toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

 

Philips Consumer Lifestyle B.V.

High Tech Campus 5, 5656 AE,

Eindhoven, The Netherlands