Philips Sonicaren tietosuojalausunto


Tämä tietosuojalausunto on päivitetty viimeksi [04.] joulukuuta 2018.

Philips Sonicare (“sovellus”) neuvoo käyttäjiä ympäri maailman hampaiden harjaustapojen ja suuhygienian parantamisessa ("palvelut"). Sovellus käyttää henkilötietoja, jotka on kerätty tai käsitelty Philips Sonicareen yhdistetyn hammasharjan ("laite") ja/tai sovelluksen avulla.

 

Tämän tietosuojailmoituksen on tarkoitus auttaa sinua ymmärtämään tietosuojakäytäntömme käyttäessäsi palveluitamme, kuten se, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mitä teemme niillä, sekä yksilölliset oikeutesi. Tämä tietosuojalausunto koskee Philips Sonicareen yhdistetyn laitteen ja/tai sovelluksen keräämiä tai käsittelemiä henkilötietoja, kun keräys tai käsittely tapahtuu Philips Oral Healthcare, LLC:n tai sen tytäryhtiöiden toimesta tai puolesta ("Philips", "me", "meitä" tai "meidän").

 

 

Lue myös evästekäytäntömme ja käyttöehtomme, joissa kuvataan ehdot, joiden mukaisesti käytät palvelujamme.

Mitä henkilötietoja kerätään ja mihin tarkoituksiin?


Vastaanotamme tai keräämme henkilötietoja, jotka on kuvattu tarkemmin alla, kun tarjoamme palvelujamme, mukaan lukien silloin, kun käytät sovellusta, lataat tai asennat sen. 
account data

Arkaluonteiset henkilötiedot

Keräämme seuraavia arkaluonteisia tietoja:

 

  • laitteesi harjaustiedot, kun päätät muodostaa siitä yhteyden sovellukseen. Keräämme näitä tietoja voidaksemme tarjota sinulle palautetta ja reaaliaikaisia neuvoja harjatessasi.
  • Suunhoitotietojasi, kuten harjaustavoitteet ja muut suunhoitotavat/-toimet (esimerkiksi hammaslangan käyttö ja huuhtelu), ja vastauksesi Onboarding Questionnaire -kyselyyn ja Focus Arean Personalization (Räätälöinti) -sivulle (esimerkiksi plakin kertyminen, verta vuotavat alueet, ikenien vetäytyminen ja mahdolliset reiät). Keräämme näitä tietoja auttaaksemme sinua parantamaan harjaukseen ja suuhygieniaan liittyviä tapojasi ja tekemään pysyviä muutoksia suun terveyteen. Teemme tämän mittaamalla tavoitteidesi edistymistä ja antamalla sinulle siihen avuksi suunhoitosuosituksia.Lisäksi käytämme arkaluonteisia tietojasi toimittaaksemme sinulle räätälöityjä palveluita, kuten harjaamisopastuksen tarjoamista ja sovelluksen sisältämän räätälöidyn 3D-suukarttasi synkronointia sekä väliin jääneiden kohtien välittömään harjaukseen tarkoitetun mukautetun ohjelman tarjoamista sinulle, harjauspääsi tehon seuraamista ja sinulle jäljempänä kohdassa Yhdistetyt tiedot kuvattujen uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämistä.

 

Ennen arkaluonteisten tietojen keräämistä ilmoitamme siitä sinulle ja pyydämme nimenomaista suostumustasi asetuksen (EU) 2016/679 artiklan 9.2.a. mukaisesti. Muutoin kuin edellä on mainittu, pyydämme, että et lähetä tai julkista mitään arkaluonteisia henkilötietoja (esim. henkilötunnuksia, rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnollisiin, filosofisiin tai muihin vakaumuksiin, terveyteen, sukupuolielämään tai seksuaaliseen suuntautumiseen, biometriikkaan tai geneettisiin ominaisuuksiin, rikolliseen taustaan tai ammattiliiton jäsenyyteen liittyviä tietoja) meille, sovelluksessa tai sen kautta tai muin keinoin.

Read MoreRead Less

Tilitiedot

Keräämme henkilötietojasi, kun luot tilin. Voit kirjautua sovellukseen MyPhilips-tilin avulla tai sosiaalisen median profiilisi kautta. Keräämiimme henkilötietoihin voivat sisältyä käyttäjänimi, profiilikuva, nimi, sähköpostiosoite, sukupuoli, syntymäaika/ikä, maa, kieli ja salasana. Kiinalaisilta käyttäjiltä keräämme puhelinnumerot.

 

Jos kirjaudut sovellukseen sosiaalisen median kautta, keräämiämme henkilötietoja voivat olla julkinen perusprofiilisi (esim. profiilikuvasi, tunnisteesi, sukupuolesi, profiilisi URL, syntymäaika, kotisivu ja sijainti) ja sähköpostiosoitteesi.  Tässä tapauksessa sosiaalisen median tarjoajasi saattaa kerätä tietoja siitä, että käytät sovellusta ja kirjaudut sisään sosiaalisen median tilisi avulla. Lue sosiaalisen median tarjoajasi tietosuojailmoitus (esim. Facebook, Google+), jotta saat tietoja niiden yksityisyydensuojakäytännöistä, kuten siitä, minkä tyyppisiä henkilötietoja ne keräävät ja miten ne käyttävät, käsittelevät ja suojaavat niitä.


  • Kerättyjä henkilötietoja käytetään tilisi luomiseen ja hallinnoimiseen. Tilisi avulla voit kirjautua sovellukseen turvallisesti. Jos luot MyPhilips-tilin sovellukseen kirjautumista varten, lähetämme sinulle tervetuloviestin, jossa vahvistetaan käyttäjänimi ja salasana, vastaamme kysymyksiisi, lähetämme palveluihin liittyviä ilmoituksia tai suoramarkkinointiviestejä, jos olet sallinut ne. Voit käyttää MyPhilips-tiliäsi myös Philips-tuotteen tai -palvelun tilaamiseen, kampanjaan tai peliin osallistumiseen, Philipsin kampanjaan liittyvään sosiaalisen median aktiviteettiin osallistumiseen (esimerkiksi tykkäämällä tai jakamalla) ja tuotetestaukseen tai -tutkimuksiin osallistumiseen.
  • Katsomme tilin tietojen käsittelyn olevan tarpeen palveluiden tarjoamista varten ja jotta voimme panna täytäntöön sopimuksen, jossa olet osapuolena, ja katsomme käsittelyn olevan lainmukaista asetuksen (EY) 2016/679 artiklan 6.1 alakohdan b mukaisesti.
Read MoreRead Less
Data filled in by you

Laitteen tiedot

Saatamme kerätä laitekohtaisia tietoja, kun asennat laitteen tai käytät sitä. Nämä sisältävät tietoja laitteestasi, mukaan lukien yksilöivän käyttäjäkohtaisen laitenumeron. Keräämme myös laitteen käytöstä kertovia istunto- ja käyttötietoja.

 

Laite myös tallentaa (i) laitteen käyttöäsi, kuten käyttöajan ja akkutason, (ii) anturitiedot, kuten harjan tilan, sijainnin, liikkeen ja paineen ja (iii) harjaspään tyypin ja käytön ja siirtää nämä tiedot sovellukseen.

 

  • Käytämme näitä tietoja sovelluksessa olevan edistymisraporttisi synkronoimiseen, harjaspääsi tehon seurantaan ja harjaspääsi vaihtamisajankohdasta ilmoittamiseen.

 

Koska laitteen tietoja käsitellään vain, kun muodostat pariliitoksen laitteen ja sovelluksen välillä palveluiden käyttöä varten, katsomme näiden tietojen käsittelyn olevan tarpeen, jotta voimme panna täytäntöön sopimuksen, jossa olet osapuolena, ja katsomme käsittelyn olevan lainmukaista asetuksen (EY) 2016/679 artiklan 6.1 alakohdan b mukaisesti.

Read MoreRead Less
Cookies

Evästeet

Käytämme evästeitä, tunnisteita tai vastaavia tekniikoita palvelujemme tuottamiseen, tarjoamiseen, parantamiseen, ymmärtämiseen ja mukauttamiseen. Evästeiden avulla voimme tunnistaa mobiililaitteesi ja kerätä henkilötietosi, mukaan lukien yksilöivän käyttäjäkohtaisen laitenumerosi, mobiililaitteesi IP-osoitteen, käyttämäsi mobiiliselaimen tai käyttöjärjestelmän tyypin, istunto- ja käyttötiedot tai palvelukohtaiset suorituskykytiedot, jotka kertovat sovelluksen käytöstä.

 

Ennen kuin käytämme evästeitä pyydämme siihen nimenomaisen suostumuksesi.  Lisätietoja tässä sovelluksessa käytettävien evästeiden käytöstä on evästekäytännössämme, joka löytyy sovelluksen yksityisyysasetuksesta.

Read MoreRead Less
Location data

Maksusuoritustiedot

Jos maksat palveluistamme, saatamme vastaanottaa tietoja ja vahvistuksia, kuten maksukuitteja, muun muassa sovelluskaupoista tai muilta kolmansilta osapuolilta, jotka käsittelevät maksusi.

 

Asiakastuki

Saatat tarjota meille tietoja, jotka liittyvät palvelujen käyttöösi, esimerkiksi vuorovaikutuksestasi Philipsin kanssa ja siitä, miten voimme ottaa sinuun yhteyttä, jotta voimme tarjota sinulle asiakastukea. Tuotamme ja tarjoamme palveluja, joihin sisältyvät asiakaspalvelun tarjoaminen ja palvelujen parantaminen, korjaaminen ja mukauttaminen. Käytämme lisäksi tietojasi sinulle vastaamiseen, kun otat meihin yhteyttä.

 

Katsomme asiakastukitietojen käsittelyn olevan tarpeen, jotta voimme panna täytäntöön sopimuksen, jossa olet osapuolena, ja katsomme sen olevan lainmukaista asetuksen (EU) 2016/679 artiklan 6.1 alakohdan b mukaisesti.

Combined data

Yhdistetyt tiedot

Saatamme yhdistää henkilötietojasi, mukaan lukien tilin tiedot, laitteiden tiedot, evästeet, sijaintitiedot, tiedot, joka on kerätty vuorovaikutuksestasi ja käytöstäsi Philipsin digitaalisissa kanavissa, kuten yhteisöpalveluissa, verkkosivustoilla, sähköpostissa, sovelluksissa ja liitetyissä tuotteissa, IP-osoite, evästeet, laitteiden tiedot, napsauttamasi tai napauttamasi viestit, sijaintitiedot ja käyttämäsi sivustot.

 

Käytämme yhdistettyjä tietojasi sovelluksen, laitte(id)en ja palveluiden sisällön, toiminnan ja käytettävyyden parantamiseen sekä uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Tässä tapauksessa katsomme, että yhdistettyjen tietojesi käsittely perustuu Philipsin oikeutettuun intressiin ja on laillista asetuksen (EY) 2016/679 artiklan 6.1 (f) mukaisesti.  Voimme myös koostaa yhdistettyjä tietojasi, joista on poistettu yksilölliset henkilötiedot, laatiaksemme julkaisuja, esityksiä, raportteja tai muuta (markkinointi)viestintää, joita voimme käyttää sekä sisäisiin että ulkoisiin tarkoituksiin.

 

Jos tilaat markkinointiviestintää Philips-tuotteista, -palveluista, -tapahtumista ja -kampanjoista, jotka saattavat olla kiinnostavia omien asetuksiesi ja internetin käytön perusteella, saatamme lähettää sinulle markkinointiviestintää sähköpostitse, puhelimitse ja muun digitaalisen kanavan, kuten mobiilisovelluksen tai yhteisöpalvelun välityksellä. Jotta voimme mukauttaa viestejä mieltymystesi mukaan ja tarjota sinulle henkilökohtaisen kokemuksen, saatamme analysoida ja yhdistellä henkilötietojasi.   Ennen mainosviestinnän lähettämistä sinulle pyydämme suostumuksesi. 

Read MoreRead Less

Luvat

Kun sovellus tarvitsee lupaa mobiililaitteesi sensorien (esim. kameran, Wi-Fin, geopaikannuksen tai Bluetoothin) tai muiden tietojen (esim. valokuvien, muistion tai yhteystietojen) käyttöön palveluiden sanelemassa tarkoituksessa, pyydämme suostumuksesi.

 

  • Android-käyttöjärjestelmissä tarvitaan likimääräinen maantieteellinen sijainti yhteyden muodostamiseksi laitteeseesi.
  • iOS-käyttöjärjestelmissä tarvitaan maantieteellinen sijainti sen havaitsemiseksi, milloin sovellus ja laitteet ovat lähistöllä.
  • Voit milloin tahansa estää geopaikannustietojen keräämisen sovelluksesi tai mobiililaitteesi asetuksista.  
  • Joskus lupa on mobiililaitteesi käyttöjärjestelmien tekninen edellytys. Tällaisessa tapauksessa sovellus voi pyytää lupaasi sensoreiden tai tietojen käyttöön; emme kuitenkaan kerää tällaisia tietoja, jollei se ole tarpeen palveluiden tarjoamiseksi sinulle ja vasta suostumuksen annettuasi.
Read MoreRead Less
Third parties

Keiden kanssa henkilötiedot jaetaan?


Philips voi luovuttaa henkilötietosi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, liiketoimintakumppaneille tai muille kolmansille osapuolille tämän tietosuojalausunnon ja/tai sovellettavan lain mukaisesti.

Palveluntarjoajat

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka auttavat meitä tuottamaan, tarjoamaan, parantamaan, ymmärtämään, mukauttamaan, tukemaan ja markkinoimaan palvelujamme.

 

Saatamme jakaa henkilötietosi seuraavien palveluntarjoajien kanssa:

 

 

  •     IT- ja pilvipalveluiden tarjoajat

Nämä palveluntarjoajat toimittavat sovelluksen suorittamisen tai palvelujen tarjoamisen vaatimat laitteet, ohjelmistot, verkkoyhteydet, tallennustilan, siirtopalvelut ja/tai asiaankuuluvan tekniikan.

  •     Maksu

 

Yhteistyökumppanimme on WorldPay, joka on tämän sovelluksen maksutoimintoihin, mukaan lukien sovelluskaupat tai muut maksuasi käsittelevät kolmannet osapuolet, liittyviä taloustietojasi käsittelevä palveluntarjoaja.

 

Philips vaatii palveluntarjoajiaan tarjoamaan henkilötiedoillesi riittävän tasoisen tietosuojan, joka vastaa omaa tasoamme. Vaadimme palveluntarjoajiamme käsittelemään henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja vain edellä mainittuihin tarkoituksiin, käyttämään vain vähimmäismäärän tietoja, jotka ne tarvitsevat tietyn palvelun tarjoamiseen, ja suojaamaan henkilötietosi.

 

Muut kolmannet osapuolet

Philips saattaa käyttää myös palveluntarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. Jos Philips jakaa henkilötietoja sellaisen kolmannen osapuolen kanssa, joka käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, Philips ilmoittaa tästä sinulle ja/tai pyytää suostumuksesi sovellettavien lakien mukaisesti ennen henkilötietojesi jakamista. Lue kolmansien osapuolien tietosuojalausunnot huolellisesti, koska niissä kuvataan palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, mukaan lukien kerättävien henkilötietojen tyypit ja se, miten tietoja käytetään, käsitellään ja suojataan.

 

Philips voi myydä liiketoimintansa tai sen osan toiselle yritykselle. Tällainen omistajuuden siirto voi sisältää kyseiseen liiketoimintaan suoraan liittyvien henkilötietojesi siirron liiketoiminnan ostavalle yritykselle. Philips voi vapaasti siirtää kaikki tietosuojalausuntoon kuuluvat oikeutensa ja velvollisuutensa mille tahansa kumppanilleen fuusion, yritysoston, uudelleenjärjestelyn tai sen omaisuuden myynnin yhteydessä tai lain mukaisesti tai muulla tavoin, ja henkilötietosi saatetaan siirtää kumppanille, oikeudensaajalle tai uudelle omistajalle.

 

Saatamme pyynnöstäsi jakaa henkilötietojasi seuraavien kolmansien osapuolten kanssa:

  •     Delta Dental (vain Yhdysvallat).
  •     ONVZ (vain Alankomaat).
  •     Amazon (Jos Amazon DRS on saatavana maassasi ja olet valinnut niin).

 

Nämä kolmannet osapuolet voivat tarjota sinulle omia palveluitaan. Saatamme jakaa henkilötietosi seuraavien kolmansien osapuolten kanssa pyynnöstäsi ja/tai sovellettavien lakien mukaisesti:



We will retain your personal data for as long as needed or permitted in light of the purpose(s) for which the data is collected. The criteria we use to determine our retention periods include: (i) the length of time you use the App and Services; (ii) whether there is a legal obligation to which we are subject; or (iii) whether retention is advisable in light of our legal position (such as in regard to applicable statutes of limitations, litigation or regulatory investigations)Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Read MoreRead Less


Amazon Dash Replenishment - palvelut

Tuemme joissakin maissa BrushSync Reorder -palveluitamme (“BrushSync”). Kun tilaat BrushSync-palvelun, sovellus tekee puolestasi automaattisesti harjaspäätilauksia Amazonin Dash Replenishment (DRS) -palvelun kautta. Tällaisia tarkoituksia varten sinun on kirjauduttava Amazon-tilillesi, ja Amazon tarjoaa omat palvelunsa sinulle. Lue Amazonin käyttöehdot ja tietosuojailmoitus, joissa kerrotaan sen yksityisyydensuojakäytännöistä, kuten siitä, minkä tyyppisiä henkilötietoja se kerää ja kuinka se käyttää, käsittelee ja suojaa niitä.


Kun luot BrushSync-tilauksen, jaamme Amazonille seuraavat tiedot: laitteesi sarjanumero, laitteesi mallinumero (historianumero) ja milloin on aika tilata uusi harjaspää (BrushSync-tiedot).  Tilauksesi seurantatarkoituksessa säilytämme Amazon-asiakastunnustasi. Jos peruutat BrushSync-tilauksen, poistamme asiakastunnuksen.  Voit milloin tahansa (i) keskeyttää tai muuttaa tilauksia sovelluksen My Brush Head (Oma harjaspääni) -sivun Reorder Settings (Uudelleentilausasetukset) -kohdassa ja/tai (ii) peruuttaa tilauksen Amazonin kautta.

 

Koska BrushSync-tietojasi ja Amazon-asiakastunnustasi käsitellään vain edellä mainittuihin tarkoituksiin, kun teet BrushSync-tilauksen, pidämme tätä käsittelyä tarpeellisena voidaksemme täyttää asetuksen (EU) 2016/679 artiklan 6.1 (b) mukaisesti kanssasi solmimamme sopimuksen velvoitteet.

Read MoreRead Less


Kansainväliset siirrot

Henkilötietojasi saatetaan säilyttää ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimipaikkoja tai jossa käytämme palveluntarjoajia, ja käyttämällä palveluja suostut siihen, että tietoja siirretään (tarvittaessa) asuinmaasi ulkopuolelle maihin, joissa saattaa olla erilaiset tietosuojasäännöt kuin omassa maassasi. Tietyissä tapauksissa kyseisten muiden maiden tuomioistuimilla, lainvalvontaviranomaisilla, sääntelyviranomaisilla tai turvallisuusviranomaisilla saattaa olla oikeus käyttää henkilötietojasi.

 

Jos olet ETA:n alueella, henkilökohtaiset tietosi saatetaan siirtää kumppaneillemme tai palveluntarjoajillemme ETA:n ulkopuolisiin maihin, joiden Euroopan komissio katsoo tarjoavan riittävän tasoisen tietosuojan ETA:n standardien mukaisesti (näiden maiden luettelo on saatavilla täällä. Siirroille ETA:n alueelta maihin, joiden tasoa Euroopan komissio ei pidä riittävänä, kuten Yhdysvaltoihin, olemme toteuttaneet riittävät toimenpiteet, esimerkiksi asiakkaiden, tavarantoimittajien ja liiketoimintakumppaneiden tietoja koskevat sitovat konsernin säännöt ja/tai Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet, jotta henkilötietojasi suojataan. Voit pyytää kopiota näistä toimista napsauttamalla edellä ilmoitettua linkkiä tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@philips.com.

Read MoreRead Less

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tämä on tarpeen tai sallittua sen mukaan, mihin tarkoituksiin ne hankittiin. Käytämme seuraavia ehtoja säilytysaikojen määrittämiseen: i) aika, jona käytät sovellusta ja palveluja, ii) onko olemassa lakisääteinen velvoite, jota meidän on noudatettava, tai iii) onko säilyttäminen suositeltavaa oikeudellisen asemamme takia (esimerkiksi sovellettavien vanhentumisaikoja, oikeudenkäyntejä tai säännösten mukaisia tutkimuksia koskevien säädösten osalta).

Choices and rights

Käyttäjän päätösvalta ja oikeudet

Jos haluat lähettää pyynnön, joka koskee meille aiemmin toimittamiesi henkilötietojen käyttämistä, oikaisemista, poistamista tai niiden käsittelyn rajoittamista tai vastustamista, tai jos haluat lähettää pyynnön saada sähköisen kopion henkilötiedoistasi, jotta voit siirtää ne toiselle yritykselle (siinä määrin kuin sovellettava laki mahdollistaa tietojen siirtämisen järjestelmästä toiseen), voit ottaa yhteyttä osoitteeseen privacy@philips.com. Vastaamme sinulle sovellettavan lain puitteissa.


Ilmaise pyynnössäsi selkeästi, mitä henkilötietoja haluat käyttää, oikaista, poistaa tai rajoittaa tai minkä henkilötietojen käsittelyä vastustaa. Tietosuojasi varmistamiseksi voimme toteuttaa vain pyynnöt, jotka koskevat henkilötietoja, jotka liittyvät tiliisi, sähköpostiosoitteeseesi tai muihin sen tilisi tietoihin, joita käytät pyyntösi lähettämiseen, ja meidän voi olla tarpeen vahvistaa henkilöllisyytesi ennen pyynnön toteuttamista. Pyrimme vastaamaan pyyntöösi kohtuullisessa ajassa.

 

Tarvitessamme suostumuksen henkilötietojesi keräämiseen ja/tai käsittelyyn voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa sen vaikuttamatta peruutustasi edeltävän suostumuksen perusteella tehdyn käsittelyn laillisuuteen.

 

Huomaa, että jos käytät näitä valintoja ja oikeuksia (tai joitakin niistä), et välttämättä voi enää käyttää palvelujamme tai niiden osia.

Read MoreRead Less
We protect your personal data
Suojaamme henkilötietosi

Suhtaudumme vakavasti velvollisuuteemme suojella Philipsin haltuun antamiasi tietoja vahingossa tapahtuvalta tai valtuuttamattomalta muuttamiselta, menetykseltä, väärinkäytöltä, luovutukselta tai käytöltä. Philips käyttää monia eri suojaustekniikoita ja teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseen. Käytämme tähän tarkoitukseen muun muassa käytönvalvontaa, palomuureja ja suojattuja yhteyskäytäntöjä.

Read MoreRead Less
Special information for parents
Erityistiedotus vanhemmille

Palveluja ei ole tarkoitettu lapsille sovellettavan lain määritelmän mukaisesti, mutta Philipsin käytäntönä on kuitenkin noudattaa lakia, kun siinä vaaditaan vanhemman tai huoltajan suostumus ennen lasten henkilötietojen keräämistä, käyttämistä tai luovuttamista. Sitoudumme suojaamaan lasten yksityisyyttä, ja kannustamme vanhempia ja huoltajia valvomaan aktiivisesti lastensa verkon käyttöä ja kiinnostuksenkohteita.

 

Jos vanhempi tai huoltaja saa tietää, että hänen lapsensa on antanut meille henkilötietojaan ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen privacy@philips.com. Jos saamme tietää, että lapsi on antanut meille henkilötietojaan, poistamme kyseiset tiedot.

Read MoreRead Less
Local specific information
Paikalliset erityistiedot: Kaliforniaa koskevat yksityisyydensuojatiedot (vain Yhdysvallat)

Kalifornian siviililain (Civil Code) kohdan 1798.83 mukaisesti Kalifornian osavaltiossa asuvilla asiakkailla on oikeus pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa maksutta tiedot kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten edeltävän vuoden aikana (mahdollisesti) luovuttamistamme henkilötiedoista. Tarvittaessa nämä tiedot sisältävät luettelon jaettujen henkilötietojen luokista ja kaikkien sellaisten kolmansien osapuolten nimistä ja osoitteista, joiden kanssa tietoja on jaettu edeltävän kalenterivuoden aikana. Jos asut Kaliforniassa ja haluat esittää tällaisen pyynnön, käy tietosuojasivustollamme: https://www.philips.fi/c-e/questions-and-feedback.html.

Read MoreRead Less
Changes to the privacy notice
Tähän tietosuojalausuntoon tehtävät muutokset

Palvelumme saattavat muuttua aika ajoin ilman sinulle etukäteen annettavaa ilmoitusta. Tästä syystä pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tai päivittää tätä tietosuojalausuntoa aika ajoin. Kun päivitämme tätä tietosuojalausuntoa, päivitämme myös tietosuojalausunnon yläreunassa olevan päivämäärän.

 

Suosittelemme tutustumaan säännöllisesti tietosuojalausunnon uusimpaan versioon.

 

Uusi tietosuojalausunto tulee voimaan heti sen julkaisemisen jälkeen. Jos et hyväksy tarkistettua lausuntoa, sinun on muutettava asetuksiasi tai lopetettava palvelujen käyttö. Jatkamalla palvelujemme käyttöä kyseisten muutosten voimaantulon jälkeen kuittaat, että olemme tiedottaneet sinua uudesta tietosuojalausunnosta ja että hyväksyt sen päivitetyssä muodossa.

Read MoreRead Less
Contact

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojalausunnosta tai tavasta, jolla Philips käyttää henkilötietojasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa privacy@philips.com. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus oman maasi tai alueesi toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

 

100719-Philips Oral Healthcare, LLC

22100 Bothell Everett Highway,

Bothell, WA 98021