Philips Sonicaren
tietosuojalausunto

 

Tämä tietosuojalausunto on päivitetty viimeksi 23. tammikuuta 2017.

Philips Sonicare käyttää Philips Sonicare -laitteiden (”laite/laitteet”) ja Philips Sonicaren-mobiilisovelluksen (”sovellus”) keräämiä ja käsittelemiä henkilötietoja.
Tämä tietosuojalausunto koskee sellaisten laitteiden ja sovelluksen keräämiä henkilötietoja, jotka ovat Philips Consumer Lifestyle B.V. tai jonkin sen tytäryhtiön (jäljempänä ”Philips”) hallinnassa. Tämä on tietosuojakäytäntöjämme koskeva lausunto. Tämä ei ole lainvoimainen tai muu sopimus.

Kerätyt ja käytetyt tiedot

account data

Tilitiedot

Näihin tietoihin kuuluvat käyttäjänimi, nimi, sähköpostiosoite, sukupuoli, ikä, maa, alue, kieli ja salasana.

 

Nämä tiedot kerätään tilisi luomista ja hallintaa varten. Tiliäsi käytetään tervetulosähköpostin lähettämiseen ja samalla käyttäjänimesi ja salasanasi vahvistamiseen sekä kyselyihisi vastaamiseen ja palveluun liittyvien ilmoitusten lähettämiseen, esimerkiksi siinä tapauksessa, että palvelu on väliaikaisesti keskeytetty huollon ajaksi. Käytämme rekisteröitymistietojasi tilisi luomista ja hallintaa varten tai ostostesi rekisteröintiin.

Lue lisääLue vähemmän
Data filled in by you

Täyttämäsi tiedot

Nämä tiedot sisältävät tiedot tavoitteista, joita olet asettanut hampaiden harjaukselle ja hengityksen raikkaudelle, sekä rekisteröitymislomakkeessa antamasi vastaukset suunhoitotottumuksiasi ja -tapojasi koskeviin kysymyksiin.

 

Kerättyjen tietojen avulla sinua autetaan parantamaan hampaiden harjaamiseen ja suuhygienian hoitoon liittyviä tapojasi sekä saamaan aikaan pysyviä muutoksia suusi terveyteen. Tuemme päämääriesi toteutumista mittaamalla tavoitteidesi saavuttamista ja antamalla sinulle suosituksia suun ja hampaiden hoitoon.

Lue lisääLue vähemmän
Devices data

Device(s) Data

Laitteita koskevat tiedot Philips Sonicaren sovellukseen liitettyä sähköhammasharjaa laite tallentaa käyttöään koskevat tiedot (kuten käyttöajan, akkukapasiteetin) ja anturitiedot (kuten harjan sijainnin, liikkeen ja paineen) sekä harjaspään tyypin ja harjauksen aikaisen käyttötilan. Laite lähettää nämä tiedot sovellukseen. Tietoihin sisältyvät myös ainutlaatuinen käyttäjäkohtainen laitenumero, laitteidesi IP-osoite, käyttämäsi mobiiliselaimen tyyppi tai käyttöjärjestelmä sekä laitteiden käyttöä koskevat istunto- ja käyttötiedot.

 

  • Kerättyjä tietoja käytetään seuraamaan hampaiden harjaustasi ja synkronoimaan tiedot henkilökohtaisen 3D-suukarttasi kanssa Sonicare-sovelluksessa. Tietojen avulla laaditaan sinulle räätälöity ohjelma, jonka avulla tunnistat välittömästi harjaamattomat kohdat, ja seurataan harjaspään tehokkuutta ja ilmoitetaan, kun on tullut aika vaihtaa uusi harjaspää.

 

Jos käytät Philips Sonicaren hengitysilman analysointilaitetta, laite tallentaa käyttöään koskevia tietoja, kuten käyttöajan, akkukapasiteetin ja anturitiedot, mukaan lukien bakteerien sivutuotteina synnyttämät haihtuvat rikkiyhdisteet ja suun kosteuden. Laite lähettää nämä tiedot sovellukseen. Tietoihin sisältyvät myös ainutlaatuinen käyttäjäkohtainen laitenumero, laitteidesi IP-osoite, käyttämäsi mobiiliselaimen tyyppi tai käyttöjärjestelmä sekä laitteiden käyttöä koskevat istunto- ja käyttötiedot.

 

  • Kerättyjen tietojen avulla voimme tarjota sinulle reaaliaikaista tietoa hengitysilmasi laadusta, seurata suunhoitorutiinejasi ja tarjota henkilökohtaista valmennusta ja koulutusta, mikä auttaa sinua parantamaan hengityksesi raikkautta ja suunhoitotottumuksiasi.
  • Kerätty data antaa tietoja myös siitä, miten käytät laitteita. 
Lue lisääLue vähemmän
Cookies

Evästeet

Sovellus käyttää evästeitä tai vastaavia tekniikoita. Tietoihin sisältyvät myös ainutlaatuinen käyttäjäkohtainen laitenumero, mobiililaitteidesi IP-osoite, käyttämäsi mobiiliselaimen tyyppi tai käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen käyttöä koskevat istunto- ja käyttötiedot.

 

Käytämme seuraavia evästeitä:

 

Välttämättömät evästeet

Näillä evästeillä varmistetaan verkkosivuston hyvä toimivuus.

 

Analyyttiset evästeet

Näiden evästeiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöä ja mitata ja parantaa sivujemme suorituskykyä.

 

Sosiaalisen median evästeet

Näiden evästeiden ansiosta voit olla yhteydessä sosiaalisiin verkostoihisi ja lukea arvosteluja.

 

Kohdennetut mainosevästeet

Nämä evästeet auttavat räätälöimään mainontaa paremmin tarpeitasi vastaavaksi sekä Philipsin sivustolla että muilla verkkosivuilla.

 

  • Näitä tietoja voidaan käyttää tunnistamaan, mitkä sovelluksen osat sinua kiinnostavat, ja seuraamaan, miten käytät sovellusta, sekä parantamaan sovelluksen käyttökokemustasi tai jakamaan sosiaalisen median sisältöä. Käytämme evästeitä myös sovelluksen moitteettoman toiminnan varmistamiseen.
  • Kerättyä dataa käytetään sovelluksen eri toimintojen tarjoamiseen.
  • Kerätty data antaa tietoja myös siitä, miten käytät sovellusta ja laitteita.
  • Lisätietoja sosiaalisen median kanavien asettamista evästeistä ja niiden mahdollisesti keräämistä tiedoista saat lukemalla kyseisten sosiaalisen median kanavien tietosuojalausunnot. Seuraavassa luetellaan Philipsin eniten käyttämien sosiaalisen median kanavien tietosuojalausunnot:

 

Facebook

Google+

Twitter

Pinterest

LinkedIn

YouTube

Instagram

Vine

Lue lisääLue vähemmän
Location data

Paikannustiedot

Jos sallit pääsyn paikannustietoihisi, saatamme kerätä mobiililaitteesi paikannustiedot.

 

  • Kun käytät tukisivulla olevaa ”Löydä lähelläsi oleva Philips-myymälä” -toimintoa, sinun on jaettava paikannustietosi Philipsin kanssa. Paikannustietojen perusteella sinut ohjataan lähimpään Philips-myymälään tai sinulle välitetään maassasi palvelevan asiakastuen yhteystiedot.
Lue lisääLue vähemmän
Combined data

Yhdistetyt tiedot

Näihin tietoihin kuuluvat tilitiedot, täyttämäsi tiedot, laitteita koskevat tiedot, evästeet, paikannustiedot sekä tiedot, jotka Philips kerää, kun olet yhteydessä Philipsiin. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi seuraavat:

 

  • Tiedot Philipsin digitaalisten kanavien käytöstä. Niihin kuuluvat sosiaalinen media, verkkosivustot, sähköpostit, sovellukset ja yhdistetyt tuotteet. Tiedot saattavat sisältää: IP-osoitteen, evästeitä, laitetietoja, tietoja klikkauksistasi tai napauttamalla valitsemistasi viesteistä, paikannustietoja, tiedot verkkosivustoista, joissa vierailet jne.
  • Yhdistetyt tiedot analysoidaan, ja niitä käytetään Philips Sonicare -palvelujen tarjoamiseen, esimerkiksi hampaiden harjaustapasi seuraamiseen ja tietojen synkronoimiseen Sonicare-sovelluksessa olevan yksilöllisen 3D-suukartan kanssa. Tietojen avulla laaditaan sinulle räätälöity ohjelma, jonka avulla tunnistat välittömästi huomiotta jääneet kohdat, ja seurataan harjaspään tehokkuutta ja ilmoitetaan, kun on tullut aika vaihtaa harjaspää. Samoin voidaan myös seurata hengityksesi raikkautta, antaa neuvoja ja tarjota ohjausta. Voimme koostaa näitä tietoja poistamalla niistä henkilötietosi, jotta voimme luoda julkaisuja, esitelmiä, raportteja ja muita (markkinointi)viestejä, joita käytetään sekä sisäisiin että ulkoisiin tarkoituksiin.
  • Jos päätät vastaanottaa mieltymyksiisi ja käytökseesi sovitettua markkinointiviestintää Philipsin tuotteista, palveluista, tapahtumista ja kampanjoista, voimme lähettää sinulle mainosviestejä sähköpostitse, puhelimitse ja muiden digitaalisten kanavien, kuten mobiilisovellusten ja sosiaalisen median, kautta. Jotta pystymme tarjoamaan mieltymyksiäsi ja käytöstäsi vastaavaa mainontaa ja mahdollisimman hyvin räätälöidyn käyttökokemuksen, saatamme analysoida ja yhdistää henkilötietojasi.
  • Käytämme näitä tietoja sovelluksen, laitteiden sekä tuotteidemme ja palvelujemme sisällön, toimivuuden ja käytettävyyden parantamiseen ja uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen.
  • Saatamme yhdistää sinulta keräämiämme tietoja ja jakaa niitä muiden Philips-konsernin yritysten ja kolmansien osapuolten kanssa.
Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.
Lue lisääLue vähemmän
Third parties
Kolmannet osapuolet

Philips voi käyttää kolmansia osapuolia seuraavien palvelujen tuottamiseen:

 

IT-palvelujen tarjoajat

Nämä palveluntarjoajat välittävät laiteohjelmistoja, ohjelmistoja, verkkoja, tallennusvälineitä, maksujen välityspalveluja ja/tai muita tekniikoita, joita sovelluksen ja tarjottujen palvelujen toimiminen edellyttää.

 

Pilvipalvelujen tarjoajat

Nämä palveluntarjoajat tarjoavat tiedon tallennuspalveluita. Philips on sitoutunut säilyttämään henkilötietojasi alueellasi pilvipalvelujen avulla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 

Maksupalvelujen tarjoajat

Nämä palveluntarjoajat käsittelevät sovelluksen sisäisiin ostoihin ja rahaan liittyviä tietoja.

 

Philips edellyttää, että nämä palveluntarjoajat takaavat samantasoisen henkilötietojesi suojan kuin Philips, käsittelevät henkilötietojasi vain tiettyjä edellä mainittuja tarkoituksia varten ja käyttävät vain sen verran tietojasi kuin tietyn palvelun tarjoaminen edellyttää.

 

Jos Philips antaa kolmannelle osapuolelle oikeuden siirtää henkilötietojasi maantieteellisen alueesi ulkopuolelle, huolehdimme yksityisyydensuojastasi sopimusjärjestelyin tai muilla sellaisilla toimenpiteillä, joilla voimme taata vastaavantasoisen suojan kolmannen osapuolen käsitellessä tietojasi.

 

Philips paljastaa henkilötietojasi vain tässä tietosuojalausunnossa mainitulla tavalla ja/tai jos laki sitä edellyttää.

 

Philips voi joskus myydä liiketoimia tai niiden osia muille yrityksille. Tällaiseen omistusoikeuden siirtoon saattaa liittyä kyseiseen liiketoimeen suoraan liittyvien henkilötietojesi siirtäminen ostavalle yritykselle.

Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to sovelluksen sisäisiin ostoihin.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to sovelluksen sisäisiin ostoihin.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to sovelluksen sisäisiin ostoihin.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to sovelluksen sisäisiin ostoihin.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to sovelluksen sisäisiin ostoihin.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Tokiossa tai Sydneyssä ja Kiinassa.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to sovelluksen sisäisiin ostoihin.

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Lue lisääLue vähemmän
Choices and rights

Valintamahdollisuudet ja oikeudet

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@philips.com hyödyntääksesi seuraavia valintamahdollisuuksiasi ja oikeuksiasi:

 

  • Pääsy henkilötietoihin
    Voit milloin tahansa pyytää pääsyä henkilötietoihisi.
  • Korjauspyyntö
    Voit milloin tahansa pyytää oikaisua henkilötietoihisi.
  • Vastustaminen
    Voit milloin tahansa olla henkilötietojesi käsittelyä vastaan.
  • Kysymykset tai valitukset
    Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä, valituksia, huolenaiheita tai ehdotuksia.
  • Hyväksynnän peruuttaminen
    Voit helposti peruuttaa hyväksyntäsi (esimerkiksi kieltäytymällä markkinointipalveluistamme napsauttamalla lähettämiemme sähköpostien alaosassa olevaa ”Peruuta tilaus” -painiketta).
  • Poistaminen
    Voit milloin tahansa pyytää henkilötietojesi poistamista, jos meillä on jotain henkilötietojasi.
Lue lisääLue vähemmän
We protect your personal data
Suojaamme henkilötietojasi

Tiedostamme ja otamme vakavasti vastuumme suojata Philipsille antamiasi tietoja menetyksiltä, väärinkäytöltä ja luvattomalta käytöltä. Philips hyödyntää useita turvatekniikoita ja organisointimenetelmiä varmistaakseen tietojesi suojan. Käytämme esimerkiksi pääsyvalvontaa, palomuureja, salausta ja turvapalvelimia.

Lue lisääLue vähemmän
Special information for parents
Erityisiä tietoja vanhemmille

Koska Philips Sonicare -tuotteita ei yleisesti ole suunnattu alle 13-vuotiaille lapsille, Philips toimii lain mukaisesti ja pyytää vanhemmalta tai huoltajalta lupaa lasten henkilötietojen keräämiseen, käyttöön tai julkistamiseen.

 

Jos vanhempi tai huoltaja saa selville, että hänen alle 13-vuotias lapsensa on luovuttanut meille henkilötietojaan, hän voi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy@philips.com. Jos me saamme tietää, että alle 13- vuotias lapsi on välittänyt meille henkilötietojaan, poistamme ne välittömästi rekistereistämme.

Lue lisääLue vähemmän
Changes to the privacy notice
Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

Philipsin tarjoamiin palveluihin saatetaan joskus tehdä muutoksia ilman sinulle annettavaa ennakkoilmoitusta. Tämän vuoksi pidätämme oikeuden muuttaa ajoittain tätä tietosuojalausuntoa tai tehdä siihen lisäyksiä.

 

Kehotamme sinua lukemaan tietosuojalausunnon päivitetyn version usein.

 

Uusi tietosuojalausunto on voimassa heti sen julkaisemisesta. Mikäli et hyväksy päivitettyä lausuntoa, sinun on muutettava asetuksiasi tai harkittava sovelluksen käytön lopettamista. Jatkamalla sovelluksen käyttöä tai käyttämällä palveluitamme muutosten voimaantulon jälkeen osoitat tulleesi tietoiseksi päivitetystä tietosuojalausunnosta.

Lue lisääLue vähemmän
Contact

Ota meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: privacy@philips.com.