Philipsin Tietosuojailmoitus

 
Viimeksi muokattu: Tammikuu 2022

Tämä tietosuojailmoitus kertoo sinulle, keitä me olemme, mitä henkilötietoja keräämme sinusta, miksi keräämme niitä ja mitä teemme niillä.

Muista, että tässä tietosuojaselosteessa henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja tai tietojoukkoja, jotka suoraan tai epäsuorasti tunnistavat sinut, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Tämä tietosuojailmoitus kattaa, kuinkaPhilips tai Philipsin tytäryhtiökäsittelee henkilötietojasi, kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa kuluttajana, yritysasiakkaana, toimittajana, liikekumppanina, ehdokkaana, vierailijana, tutkimukseen osallistujana, osakkeenomistajana tai muuna yrityksenä. suhdetta meihin.

Käytä hetki tutustuaksesi tähän tietosuojailmoitukseen.

Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme on Philipsin tietosuojasivullamme.

Philipsin tietosuojakäytäntö lyhyesti

 
  • Keitä olemme
  • Huinka käytämme henkilötietojasi
  • Kuinka suojaamme henkilötietojasi
  • Kuinka siirrämme henkilötietojasi maiden välillä
  • Yksityisyysoikeutesi
  • Kenen kanssa jaamme henkilötietosi
  • Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Keitä olemme


Ellei tässä tietosuojailmoituksessa tai muissa tuote- tai palvelukohtaisissa tietosuojailmoituksissa toisin mainita, henkilötietojesi rekisterinpitäjä (sekä rekisterinpitäjän edustaja Euroopan unionissa) on Philips International BV. 

Postiosoite:

c/o Philipsin tietosuojatoimisto (ryhmälaki)
Amstelplein 2
1096 eaa
Amsterdam
Alankomaat
Lue lisääLue vähemmän

Kuinka käytämme henkilötietojasi


Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, valitse jokin seuraavista toiminnoista, niin saat selville.

Käynnissä toimistoissa

Philips-toimistoissamme tapaamme vierailijoita, kuten työnhakijoita, tavarantoimittajia ja kauppiaita, sidosryhmiä ja kaikkia muita henkilöitä, jotka saattavat joutua olemaan vuorovaikutuksessa Philipsin henkilöstön kanssa.
 
Jos vierailet Philipsin tiloissamme, sinun tulee olla tietoinen siitä, että saatamme pyytää henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisen tunnuksen, jonka avulla pääset toimistoomme. Voimme myös käyttää CCTV-järjestelmiä (tai muita videolaitteita) tallentaaksemme tiettyjä tiloissamme olevia tiloja. Kun käytämme tällaisia videolaitteita, asetamme varoituskylttejä varmistaaksemme, että tiedät, että tallennamme kuvia tai videoita.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  • Philipsin työntekijöiden, vierailijoiden, vieraiden sekä Philipsin omaisuuden ja omaisuuden turvallisuuden ylläpitäminen;
  • Philipsin oikeutettujen etujen turvaaminen, kuten Philipsin käytäntöjen ja menettelyjen noudattamatta jättämisen, mahdollisen rikollisen toiminnan (esim. yrityksen tai henkilökohtaisen omaisuuden epäilty varkaus) ja muiden tiloissamme tapahtuvien tapahtumien tai onnettomuuksien tutkiminen;
  • Kurinpito- ja oikeudellisten prosessien ja menettelyjen käynnistäminen, mukaan lukien todisteiden säilyttäminen ja tallenteiden paljastaminen oikeudellisia vaateita ja menettelyjä varten.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia: 

  • Kun tarjoamme sinulle henkilökohtaisen tunnuksen, jonka avulla pääset toimistoomme, pyydämme yleensä nimeäsi ja vierailutietojasi; 
  • CCTV-järjestelmiä käytettäessä käsittelemme videotallenteita sinusta (esim. kuvasi sellaisena kuin se on tallennettu CCTV-järjestelmällä).


Käsittelyn laillinen peruste
Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme suojella perusoikeuksia, kuten oikeus vapauteen ja turvallisuuteen, omaisuusoikeus ja puolustautumisoikeus.

Kuka on tietojesi rekisterinpitäjä
Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on sen maan Philipsin tytäryhtiö, jossa vierailit tiloissamme ja joka on määritelty käyttöehdoissamme (katso alatunniste) tämän verkkosivuston ylläpitäjäksi.

Ilmoittajan huolesteisi ilmoittaminen

Välitämme siitä, että olemme vastuullinen kumppani yhteiskunnassa, toimimme rehellisesti työntekijöitämme, asiakkaitamme, liikekumppaneitamme ja osakkeenomistajiamme sekä laajempaa yhteisöä kohtaan. Liiketoimintatavoitteidemme saavuttaessa pyrimme aina tekemään tämän vastuullisesti varmistaaksemme, että teemme oikein. Tämä tarkoittaa, että jos tiedät Philipsin liiketoimintaa koskevista eettisistä rikkomuksista, voit ilmoittaa huolestasi Philips Speak Up -sivuston ja maksuttoman puhelinpalvelun kautta. Voit tehdä sen anonyymisti (jos paikallisen lain sallii). Jos päätät paljastaa henkilöllisyytesi, valituksesi ja henkilötietosi rekisteröidään virallisesti Philipsin GBP-valitustietokantaan. Kaikki ilmoitetut huolenaiheet käynnistävät aina perusteellisen seurantamenettelyn.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  • tutkia mahdollisia yleisten liiketoimintaperiaatteidemme rikkomuksia tai jotka muutoin uhkaavat Philipsin yrityksen rehellisyyttä;
  • ryhtymällä kaikkiin toimiin, jotka saattavat olla tarpeen liiketoiminnan harjoittamiseksi vastuullisella tavalla ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Jos ilmoitat huolenaiheesta Philips Speak Up -palvelun kautta, käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia:

  • Jos paljastat henkilöllisyytesi: Nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, paras aika ottaa sinuun yhteyttä ja suhteesi Philipsiin (entinen työntekijä, myyjä, asiakas tai muu), jos päätät toimittaa nämä tiedot.
  • Raportissasi nimeämiesi henkilöiden nimet ja muut henkilötiedot, jos haluat ja pystyt toimittamaan nämä tiedot.
  • Tiedot raportoimastasi tapahtumasta (aika, paikka, sijainti, olosuhteet, kuvaus tapahtuneesta, mahdolliset vaikutukset Philips-yksikköön ja onko johto tietoinen tästä ongelmasta).


Käsittelyn laillinen peruste
Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti sekä suojella perusoikeuksia, kuten esim. kuten oikeus vapauteen ja turvallisuuteen, oikeus omaisuuteen, oikeus puolustautua, vapaus harjoittaa liiketoimintaa.

Kenen kanssa jaamme henkilötietosi
Henkilötietosi rekisteröidään Philips GBP Complaints -tietokantaan, josta ne lähetetään Philipsin asianmukaisille henkilöille ehdottoman tiedonsaantitarpeen perusteella. Tämä tarkoittaa, että tiedot voidaan jakaa määrättyjen tutkijoiden, määrätyn GBP Compliance Officerin ja joissakin tilanteissa konsernin sisäisen tarkastuksen sekä konsernin lakiasiainosaston jäsenten tai Philipsin ulkopuolisten (rikosteknisten tilintarkastajien, lakimiesten) kanssa, jotka tarvitsevat näitä tietoja varmistaa GBP-raportointipolitiikan ja lakisääteisten velvoitteiden noudattamisen tai syötteenä myöhempiä oikeudenkäyntejä varten.

Tietosuojapyynnön tekeminen

Työskentelemme korkeiden standardien mukaisesti henkilötietojesi käsittelyssä. Tästä syystä, kuten tässä tietosuojailmoituksessa on kuvattu, jos haluat käyttää tietosuojaoikeuksiasi, kysyä meiltä kysymyksiä tietosuojakäytännöistämme, lähettää meille tietosuojavalituksen tai ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme, voit ottaa meihin yhteyttä (löydät tietosuojan yhteydenottolomake tämän tietosuojailmoituksen vastaavassa osiossa) ja teemme parhaamme vastataksemme pyyntöösi. Tietosuojapyyntösi sekä henkilötietosi rekisteröidään virallisesti sähköiseen tapaustiedostoon, ja tämä käynnistää sisäisen prosessin, jonka tarkoituksena on täyttää kyselysi mahdollisuuksien mukaan.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi noudattaaksemme meitä koskevia tietosuoja- ja tietosuojalakeja ja -määräyksiä.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Jos lähetät meille tietosuojapyynnön, vaadimme sinulta tiettyjä tietoja, joita tarvitsemme vastataksemme sinulle ja vastataksemme asianmukaisesti pyyntöösi. Tarvitsemme erityisesti seuraavat tiedot:

  • Sähköpostiosoitteesi;
  • Suhteesi Philipsiin (kuluttaja, työnhakija tai muu).


Lisäksi, jos haluat, voit myös paljastaa meille koko nimesi, maasi, haluamasi kielen ja kaikki muut tiedot, jotka päätät sisällyttää kyselyyn.


Käsittelyn laillinen peruste
Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on meidän, että meidän on noudatettava tietosuoja- ja tietosuojalakeja ja -määräyksiä, joita koskemme.

Liittymme osakkeenomistajien kokouksemme

Philipsin osakkeet on listattu Euronext Amsterdamin ja New Yorkin pörssissä. Philipsin ja sen osakkeenomistajien välistä suhdetta säätelevät Hollannin laki ja yhtiöjärjestys. Philipsin osakkeenomistajana sinulla on tiettyjä oikeuksia, kuten äänioikeus tietyissä yritysasioissa (mm.: johtokunnan ja hallintoneuvoston jäsenten nimittäminen, palkkio-oikeus, tilinpäätöksen vahvistaminen , osingonjako ja vastuuvapaus hallituksen ja hallintoneuvoston jäseniltä). Äänestys tapahtuu varsinaisessa ja mahdollisessa ylimääräisessä yhtiökokouksessamme.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Jos olet osakkeenomistaja ja päätät käyttää oikeuksiasi yhtiökokouksen yhteydessä, käsittelemme henkilötietojasi, jotta voit käyttää osakkeenomistajan oikeuksiasi, esimerkiksi rekisteröidä osallistumisesi yhtiökokoukseen, hallitaksemme valtakirjalla äänestämisohjeet ja äänesi käsittelyyn and/or kysymyksiä tai lausuntoja yhtiökokouksen aikana.

Suhteellisen pieni määrä Philipsin ulkona olevista osakkeista on rekisteröity yksittäisten osakkeenomistajien nimiin. Sovellettavan lain edellyttämällä tavalla Philips ylläpitää myös rekisteriä, joka sisältää rekisteröityjen osakkeiden omistajien tiedot, ja voi olla yhteydessä näihin osakkeenomistajiin yhtiökokouksesta ja osingonjaosta.

Tyypillisesti osakkeenomistajien kokoukset tallennetaan ääni-visuaalisesti sisäisiä tarkoituksia varten, ja niitä voidaan seurata suorana webcast-linkin kautta, joka on saatavilla verkkosivuillamme.
 

Mitä henkilötietoja käsittelemme
Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia: 

  • Koko nimi ja titteli
  • Syntymäaika
  • postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Osakkeenomistajan tunnus
  • Taloudelliset tiedot (osakkeiden lukumäärä, osinko jne.)
  • Pankki tai välittäjä
  • Pankkitilin numero, arvopaperitilin numero
  • Valtuutetun edustajasi nimi (jos sellainen on)
  • Valtakirjalla äänestysohjeet tai annetut äänet
  • Sellaisten kysymysten, mielipiteiden tai ehdotusten sisältö, joita voit esittää ennen yhtiökokousta tai sen aikana


Käsittelyn laillinen peruste
Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on meidän tarpeemme noudattaa sovellettavia lakeja, joita me koskemme, sekä oikeutettu etumme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisella tavalla, esimerkiksi kun kuuntelemme tallentaa osakkeenomistajien kokoukset videolle.

Sijoittajasuhteiden ilmoituksemme tai lehdistötiedoteemme tilaaminen

Pyrimme Philipsillä tarjoamaan ylivoimaista pitkän aikavälin arvoa asiakkaillemme ja osakkeenomistajillemme toimien samalla vastuullisesti planeettamme ja yhteiskunnan suhteen yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa. Jos olet kiinnostunut vastaanottamaan viimeisimmät lehdistötiedotteemme tai sijoittajasuhdeilmoituksemme, voit tilata sähköpostipäivityksemme.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavassa tarkoituksessa lähettääksemme sinulle lehdistötiedotteemme tai sijoittajasuhdeilmoituksemme sähköpostitse.
Jos tilaat sijoittajasuhdeilmoitukset, ilmoitamme sinulle sijoittajien webcast-lähetyksistä ja -puheluista. Jos tilaat lehdistötiedotteet, ilmoitamme sinulle viimeisimmistä uutisistamme.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Tilataksemme viimeisimmät lehdistötiedotteemme tai sijoittajasuhdeilmoituksemme pyydämme koko nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja yritystäsi, jossa työskentelet (vain sijoittajasuhdeilmoituksia varten ja jos edustat institutionaalista sijoittajaa tai pankkia).


Käsittelyn laillinen peruste
Laillinen peruste, johon luotamme henkilötietojesi käsittelyssä lähettääksemme sinulle viimeisimmät lehdistötiedotteemme tai sijoittajasuhdeilmoituksemme, on suostumuksesi. Joka tapauksessa voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sähköpostien alareunassa olevan linkin kautta tai vastaavien "Peruuta tilaus" -painikkeiden kautta Philips Investor Relations -sivustolla ja lehdistötiedotesivuilla. 

Työhakeminen tai työmahdollisuuksia Vuorovaikutuksessa kanssamme

Rekrytointiprosessimme on suunniteltu auttamaan meitä löytämään ihmisiä, jotka jakavat intohimomme elämän parantamiseen merkityksellisten innovaatioiden avulla, ja auttamaan sinua selvittämään, onko Philips oikea paikka sinulle. Tämä prosessi sisältää seuraavat toiminnot:
  • työpaikan hakeminen urasivustollamme;
  • tilaamalla urauutiskirjeitämme saadaksesi viimeisimmät työpaikat ja uutiset suoraan sähköpostiisi;
  • olla vuorovaikutuksessa kanssamme (esimerkiksi rekrytoijien kanssa) työmahdollisuuksien löytämiseksi.


Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin: 

  • Urasivustomme toimivuuden tarjoaminen sinulle, kuten rekisteröidylle tilillesi pääsyn järjestäminen ja hakemusten jättäminen urasivuston kautta;
  • Arvioi taitojasi, pätevyyttäsi ja soveltuvuuttasi työskennellä Philipsin palveluksessa hakemaasi paikkaa vasten and/or muut uramahdollisuudet;
  • Kysymme sinulta, haluatko tietosi säilyvän lahjakkuuspoolissamme. Jos olet samaa mieltä, otamme sinuun ennakoivasti yhteyttä, mikäli sopivia avoimia työpaikkoja ilmaantuu.
  • Riippuen työskentelymaasta ja sovellettavien lakien salliman perusteella, tietojesi tarkistaminen, mukaan lukien viitetarkistukset ja soveltuvin osin taustatarkistukset.
  • kommunikoida kanssasi rekrytointiprosessista;
  • Lähetämme sinulle sähköpostitse uutisia ja päivityksiä Philipsin työpaikoista ja rekrytointitoimista (jos olet kirjautunut sisään);
  • Tarjouksen laatiminen, jos hakemuksesi onnistuu;
  • Noudatamme soveltuvia lakeja ja säädöksiä, jotka koskevat sääntelyviranomaisia ja lainvalvontaelimiä ja teemme yhteistyötä niiden kanssa.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Tietystä rekrytointitoiminnasta riippuen käsittelemme seuraavia henkilötietoja: 

  • Yhteystiedot (kuten koko nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asuinmaa, kotiosoite, muut yhteystiedot);
  • Tiedot taidoistasi ja pätevyydestäsi, jotka sisältyvät CV:hen, saatekirjeeseen tai muihin meille hakemuksessasi toimittamiin asiakirjoihin (kuten koulutushistoria, työkokemus, opintosuoritusotteet);
  • Tiedot, joita tarvitaan tausta- tai työllisyystarkastuksiin sovellettavien lakien salliessa (kuten henkilöllisyytesi tai pätevyytesi todistavat asiakirjat);
  • Tiedot nykyisestä työsuhteesta, jota olet tai saatat etsiä and/or haluttu palkka ja muut palkkioihin ja etuihin liittyvät ehdot, muuttohalukkuus tai muut työtottumukset;
  • Ehdollisen työtarjouksen tekemiseen tarvittavat tiedot (kuten pankkitiedot palkanmaksujen käsittelyä varten, hätäyhteystiedot, jotta tiedät, keneen ottaa yhteyttä, jos työpaikalla on hätätilanne);
  • Tiedot siitä, kuinka kuulit hakemastasi paikasta;
  • Sinun täyttämistäsi arvioinneista tai kyselylomakkeista peräisin olevat tiedot (kuten vastauksesi kirjallisiin arviointeihin); 
  • Tietyissä tapauksissa voit liittyä valinnaisiin videohaastatteluihin. Tässä tapauksessa voimme käsitellä kuvaasi tai muita kamerallasi tallentamia tietoja. 
  • Tiedot kaikista aiemmista sovelluksista, joita olet saattanut tehdä Philipsille.
  • Tiedot, jotka asetat julkisesti saataville ja joiden uskomme olevan olennaisia hakemuksesi tai mahdollisen tulevan hakemuksesi kannalta (kuten LinkedIn-profiilissasi olevat tietosi).
  • Jos sinua suositellaan, käsittelemme sinua viittaavan henkilön sinusta antamat tiedot.
  • Jos paikalliset lait sitä edellyttävät tai sallivat, voimme myös käsitellä arkaluontoisia tietoja, kuten vammaisia tietoja, siinä määrin kuin se on olennaista työsi suorittamisen kannalta. 


Käsittelyn laillinen peruste
Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat: 

  • meidän on täytettävä sinua koskeva sopimus tai ryhdyttävä sopimusta edeltäviin toimiin pyynnöstäsi. 
  • oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti sekä suojella perusoikeuksia, kuten puolustautumisoikeus, omaisuusoikeus ja elinkeinovapaus.
  • meidän on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme.
  • suostumuksesi, jotta voimme lähettää sinulle sähköpostilla uutisia ja päivityksiä Philipsin työpaikoista ja rekrytointitoiminnasta sekä säilyttää tietosi lahjakkuuspoolissamme ja ottaa sinuun yhteyttä uramahdollisuuksia varten.


Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä
Henkilötietojesi rekisterinpitäjä tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin on Philipsin tytäryhtiö siinä maassa, joka aikoo rekrytoida sinut (jotka on tunnistettu käyttöehdoissamme - katso alatunniste - tämän verkkosivuston ylläpitäjäksi) sekä Philips International BV

Ota yhteyttä asiakaspalveluimme

Jos tarvitset apua ja tukea Philipsiltä, voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme verkkosivustomme kautta (chatin tai verkkolomakkeen kautta), puhelimitse tai sosiaalisessa mediassa, ja he tekevät parhaansa vastatakseen kysymyksiisi ja tarjotakseen sinulle tarvittavaa tukea.


Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin: 

  • vastata kysymyksiisi ja tarjota sinulle tarvittavaa tukea, mukaan lukien pitää sinut ajan tasalla tapauksesi ja työmääräyksen edistymisestä (tähän voi sisältyä ajoitus, toimitus remote/field palvelutoiminta, mukaan lukien osien tilaaminen, jos olet yritysasiakas); 
  • henkilöllisyytesi vahvistamiseksi (esim. jos sinulla on jo MyPhilips-tili) ja tukea sinua sen mukaisesti; 
  • käsitelläksemme mahdollisia myöhempiä kysymyksiä, joita saattaa syntyä tiedustelustasi, kuten oikeudellisten vaatimusten esittäminen, harjoittaminen tai puolustautuminen;
  • tarkastaaksemme ja parantaaksemme tarjoamamme palvelun tasoa; Jos otat meihin yhteyttä esimerkiksi puhelimitse tai chatissa, voimme nauhoittaa keskustelun kouluttaaksemme tiimiämme sisäisen koulutuksen aikana, jotta voimme aina parantaa asiakaspalveluamme.
  • parantaaksemme, korjataksemme ja mukauttaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme;
  • [jos pyydät apuamme jonkin brändilisenssikumppanimme valmistaman Philips-tuotteen suhteen] ohjataksesi pyyntösi asianomaiselle brändilisenssikumppanille, jotta he voivat tarjota sinulle pyydettyä tukea. 
  • noudattamaan vaatimustenmukaisuutta, säädöksiä ja laatustandardeja ja määräyksiä.
  • kysyä, haluatko saada mainossähköpostiviestejä Philipsiltä ja pysyä ajan tasalla uusista ja olemassa olevista Philips-tuotteista ja -palveluista sekä tapahtumistamme (jos haluat tietää lisää, katso kohta "Liity markkinointihankkeihimme").


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Jos sinulla on kysyttävää tai pyydät tukeamme, sinun on annettava meille joitain tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi tai muut tiedot, joita tarvitaan kysymyksesi tai tiedustelusi käsittelyyn. Jos sinulla on MyPhilips-tili, voimme käyttää tiliisi yhdistettyjä tietoja tarjotaksemme sinulle pyydettyä tukea.


Käsittelyn laillinen peruste
Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat:

  • meidän on täytettävä sinua koskeva sopimus tai ryhdyttävä sopimusta edeltäviin toimiin pyynnöstäsi. 
  • oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti sekä suojella perusoikeuksia, kuten puolustautumisoikeus, omaisuusoikeus ja elinkeinovapaus.
  • meidän on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme.

Itsepalveluportaalime käyttäminen pyyntöön korjaus/vaihto

Jos Philips-tuotteesi on rikki tai ei enää toimi odotusten mukaisesti, voit etsiä oppaitamme, usein kysyttyjä tuotteitamme koskevia kysymyksiä tai vianetsintävaiheita. Jos nämä eivät ratkaise ongelmaasi, voit mennä suoraan itsepalveluportaaliimme ja pyytää korjaus/vaihto tai tee se kuluttajaneuvojamme tuella. Vaihtoehtoisesti voit jättää tuotetakuun liittyviä pyyntöjä kolmansien osapuolien korjausverkostomme kautta (kuten jälleenmyyjät tai korjauskeskukset), jotka huoltavat tuotteitamme ja muodostavat yhteyden reklamaatio- ja korjausjärjestelmäämme lähettääksesi vaatimuksesi. Tässä yhteydessä käsittelemme henkilötietojasi.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  • täyttämään repair/exchange ja tuotteen takuuseen liittyvä palvelu;
  • jotta voit seurata korjaustasi tai vaihtoasi ja tarjota sinulle tietoja;
  • toimittaa tuotteen sinulle;
  • ottaa sinuun yhteyttä toimitusongelmissa tai hankkia tarvittavia lisätietoja palvelupyyntösi täyttämiseksi.
 

Mitä henkilötietoja käsittelemme
Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia: 

  • Yhteystiedot (kuten etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero);
  • Tuotetiedot (esim. mallinumero, ostopäivämäärä),
  • Tiedot, joita tarvitaan huolto- tai korjauspyyntösi tarkistamiseen,
  • Tiedot, joita tarvitaan sen varmistamiseksi, että tuotteesi on takuuaikana (esim. ostokuitti).


Käsittelyn laillinen peruste
Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat tarve tehdä sopimus kanssasi ja suorittaa sopimus tai ryhtyä sopimusta edeltäviin toimiin pyynnöstäsi.

MyPhilips-tilin luominen

Jos haluat hyötyä palveluistamme, kuten rekisteröidä Philips-tuotteita tai sinulla on laajennettu takuu tietyille tuotteille, voit luoda MyPhilips-tilisi.


Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • luoda ja ylläpitää MyPhilips-tiliäsi;
  • jotta voit rekisteröidä Philips-tuotteesi;
  • tarjotaksemme sinulle pidennetyn takuun valituille tuotteille. 


Voit käyttää MyPhilips-tiliäsi myös muihin palveluihin, kuten:

  • Markkinointiviestintäasetusten hallinta: kun luot Philips-tilin, voit ilmoittaa, haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää Philipsiltä. Näin voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on jotain, jonka uskomme kiinnostavan sinua. 
  • Kirjautuminen Philipsin mobiilisovelluksiin.
  • Philips-tuotteiden ja -palveluiden ostaminen Philips-verkkokaupastamme kuluttajille, tilaushistoriasi tarkasteleminen ja tilausten hallinta;
  • Liity tuotetesteihin ja kerro meille mielipiteesi tuotteistamme. 
  • Osallistuminen kampanjoihimme, kuten käteispalautuksiin tai kuponkitarjouksiin.


Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tällaisten muiden palvelujen yhteydessä, valitse ne tästä tietosuojailmoituksesta, niin saat selville.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Jos luot MyPhilips-tilin, käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia:

  • Yhteystiedot (kuten etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite). Jos päätät luoda MyPhilips-tilin sosiaalisen median tililläsi, rekisteröintilomake täytetään valmiiksi sosiaalisen median palveluntarjoajan antamilla yhteystiedoilla.
  • tiedot sijainnistasi (kuten maasi, kielivalintasi);
  • Tietoja rekisteröidystäsi product/service (kuten ostetun tuotteen nimi ja ostopäivämäärä ja -tosite).


Lisäksi, jos haluat, voit myös halutessasi toimittaa meille:

  • tervehdyksesi, jota käytetään sinulle kohdistettujen myynninedistämis- tai transaktioviestiemme personointiin; ja
  • syntymäaikasi, jota käytetään sinulle lähetettävän mainosviestintämme personointiin (esimerkiksi milloin on syntymäpäiväsi).


Jos haluat luoda MyPhilips-tilin ammattilaisena (eli yritysasiakkaana, toimittajana and/or Philipsin liikekumppani), voimme myös käsitellä seuraavia tietoja:

  • Yrityksen nimi
  • Yritys osoite
  • Yrityksen puhelinnumero
  • Organisaation tyyppi
  • Title yrityksessäsi, /erikoisuus
  • Asiakastilinumero.


Voit poistaa MyPhilips-tilisi milloin tahansa. Sinun tulee kirjautua sisään ja löytää poistopainike asetuksistasi. Poistamme sitten MyPhilips-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot (tämä sisältää myös muiden edellä lueteltujen Philips-palveluiden yhteydessä käsitellyt tiedot, jotka liittyvät MyPhilips-tiliisi), ellei laki velvoita meitä säilyttämään tiettyjä tietoja.


Käsittelyn laillinen peruste
Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on tarve tehdä tai suorittaa sopimus kanssasi tai ryhtyä sopimuksen tekoa edeltäviin toimiin pyynnöstäsi.

Philips-tuotteiden ostaminen verkosta

Voit ostaa Philips-tuotteita ja -palveluita verkkokaupoistamme.
Kuluttajana voit joko käyttää MyPhilips-tiliäsi tai kirjautua ulos vieraana (ellet halua ostaa palveluita, tässä tapauksessa tarvitset MyPhilips-tilin). 
Ammattilaisena (jos olet esimerkiksi terveydenhuollon ammattilainen tai jakelija ja haluat ostaa terveydenhuoltotuotteitamme Philipsin terveydenhuoltoliikkeestämme) sinun on luotava yritys- tai ammattitili.


Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • käsitellä tilauksesi ja käsitellä maksun. Tässä yhteydessä voimme käsitellä henkilötietojasi petosten ja väärinkäytösten estämiseksi ja havaitsemiseksi asiakkaidemme, Philipsin ja muiden turvallisuuden suojelemiseksi. Saatamme myös käyttää pisteytysmenetelmiä luottoriskien arvioimiseen ja hallitsemiseen;
  • toimittaa ostetut tuotteet ja palvelut meille ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Tätä varten teemme yhteistyötä jakelukumppaneidemme kanssa, jotka auttavat meitä pakettisi valmistelussa ja asianmukaisessa käsittelyssä, sekä logistiikkakumppaneidemme kanssa, jotka toimittavat pakettisi valitsemaasi osoitteeseen.
  • päivittääksemme sinulle sähköpostitse tilauksesi tilan;
  • ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tapahtumien ja teknisen tuen saamiseksi;
  • jotta voit tarkastella tilaushistoriaasi, tallentaa suosikkituotteitasi tai luoda toivelistoja ja hallita tilauksiasi, jos sellaisia on;
  • Lakien ja määräysten noudattamiseksi, joita olemme noudattaneet (esimerkiksi verotussyistä meidän on tallennettava jokaisen ostoksen tiedot).


Muista, että tiettyjä Philips-tuotteita ja -palveluita, jotka ovat saatavilla Philips-verkkokaupassamme kuluttajille, myy sinulle yksi kumppaneistamme myyntiehdoissa, jotka näytetään sinulle ennen tilauksen viimeistelemistä. Tämä tarkoittaa, että jos teet tilauksen jollekin kumppaneistamme, jaamme henkilötietosi (kuten nimesi ja osoitteesi) kyseisen kumppanin kanssa, jotta se voi toteuttaa tekemäsi sopimuksen ja siten täyttää tilauksesi ja lähettää sinulle lasku. Kumppani voi myös käyttää henkilötietojasi päivittääkseen sinut tilauksesi tilasta ja tarjotakseen sinulle tarvittavaa asiakastukea. Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka kumppanimme käsittelee henkilötietojasi, pyydämme sinua lukemaan sen tietosuojaselosteen, jonka tarjoamme sinulle verkkokaupassamme.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia: 

  • Tilisi tiedot (jos ostat tuotteen Philips-tililläsi);
  • Nimi ja sähköpostiosoite (jos ostat tuotteen vieraana);
  • Lähetys- ja laskuosoite;
  • Lasku/kuitti tiedot, jotka sisältävät ostetun tuotteen ja palvelun;
  • Maksutiedot (kuten luottokorttisi numero). Huomaa, että emme koskaan tallenna maksutietojasi. Kun lähetät maksun, maksutietosi lähetetään suoraan luotettavalle maksupalveluntarjoajalle, joka muodostaa yhteyden pankkiisi maksutapahtuman vahvistamiseksi.
  • Sinä position/title yrityksessäsi, yrityksesi nimi ja tyyppi, ostomieltymyksesi, yrityksesi laivaus/laskutus osoite, jos ostat tuotteitamme tai palveluitamme terveydenhuollon ammattilaisena.


Tietyissä tapauksissa voit halutessasi antaa meille myös puhelinnumerosi (valinnainen), jos haluat, että luotettava lähetyspalveluntarjoajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse toimitusongelmissa tai jos haluat, että tukitiimimme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jos haluat ongelmia tilauksesi kanssa.


Käsittelyn laillinen peruste
Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat: 

  • tarpeemme toteuttaa myyntiehtomme kanssasi, erityisesti sopimusvelvoitteemme hallita tilauksesi;
  • oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti sekä suojella perusoikeuksia, kuten puolustautumisoikeus, omaisuusoikeus ja elinkeinovapaus. Tämä pätee, kun teemme petostarkastuksia;
  • meidän on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme. Tämä pätee esimerkiksi silloin, kun käsittelemme ostoksesi tietoja verotuksessa.


Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä 
Henkilötietojesi rekisterinpitäjä tässä osiossa yksilöityihin tarkoituksiin on myyntiehdoissamme yksilöity Philipsin tytäryhtiö, joka on saatavilla verkkosivustollamme.
Jos teet tilauksen Philips-kaupassamme kuluttajille joltakin kumppaneistamme, henkilötietojesi rekisterinpitäjä on: (i) Philips International BV tilauksesi keräämiseksi ja maksun käsittelemiseksi; ja (ii) sen myyntiehdoissa tai tietosuojailmoituksessa yksilöity asiaankuuluva kumppani tilauksesi täyttämiseksi, laskun lähettämiseksi sinulle ja pyydetyn asiakastuen tarjoamiseksi.

Vuoropuhelu sosiaalisessa mediassa Philipsista

Jos kommunikoit aktiivisesti meistä tai brändeistämme sosiaalisessa mediassa ja muissa julkisissa ulkoisissa lähteissä (esimerkiksi jos jaat kommentin Philips-tuotteesta tai jos merkitset Philipsin viestiisi), voimme käsitellä sinua koskevia henkilötietojasi, jotka julkaiset julkisesti. saatavilla. Saatamme esimerkiksi analysoida ja seurata julkisesti saatavilla olevia mielipiteitä tai lausuntoja, joita annat Philipsistä.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme kommenttejasi tai viestejäsi (jotka voivat sisältää henkilötietojasi) seuraaviin tarkoituksiin:
  • vastata kommentteihisi ja kysymyksiisi tai tarjota sinulle tarvittavaa tukea. Jos kysymyksesi tai kommenttisi liittyy jonkin brändilisenssikumppanimme valmistamaan Philips-tuotteeseen, voimme luovuttaa henkilötietosi asianomaiselle brändilisenssikumppanille, jotta he voivat vastata kysymykseesi tai antaa sinulle pyydettyä tukea.
  • saada yleinen käsitys siitä, mitä ihmiset sanovat meistä ja brändeistämme, ja siten parantaa tuotteitamme ja palveluitamme vastaavasti.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Yllä kuvattuihin tarkoituksiin voimme käsitellä kaikkia sinua koskevia tietoja, jotka sisältyvät kommentteihin tai muuhun Philipsiä koskevaan sisältöön, jonka asetat julkisesti saataville sosiaalisessa mediassa ja muissa julkisissa ulkoisissa lähteissä. Tämä voi sisältää tietoja, kuten nimesi (tai lempinimesi), profiilikuvasi tai maasi.

Käsittelyn laillinen peruste
Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti sekä suojella perusoikeuksiamme. harjoittaa liiketoimintaa.

Arvioiden ja arvostelujen antaminen Philips-tuotteille

Jos haluat, voit arvioida ja arvostella Philips-tuotteitamme verkossa. Tämä auttaa meitä luomaan avoimen foorumin, jossa asiakkaamme voivat löytää ja vaihtaa totuudenmukaisia ja merkityksellisiä kommentteja tuotteistamme.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  • varmistaaksemme, että arvostelusi on ehtojemme mukainen ja että se ei sisällä harhaanjohtavia tai epätarkkoja väitteitä tuotteen toimivuudesta (esimerkiksi off-label-mainos tai ei ole käyttöohjeidemme mukainen);
  • julkaista arviosi ja arvostelusi verkossa ja antaa kenelle tahansa mahdollisuuden oppia kokemuksistasi tuotteistamme;
  • saada yleinen käsitys siitä, mitä ihmiset sanovat meistä ja brändeistämme ja siten parantaa tuotteitamme ja palveluitamme vastaavasti;
  • ottaa sinuun yhteyttä ja tarjota apuamme, jos arviosi osoittaa, että et ole tyytyväinen tuotteeseemme tai palveluumme. Jos tällainen tarkistus liittyy jonkin brändilisenssikumppanimme valmistamaan Philips-tuotteeseen, voimme toimittaa henkilötietosi asianomaiselle tuotemerkkilisenssikumppanille, jotta he voivat 
  • ottaa sinuun yhteyttä ja tarjota apua.ottaa sinuun yhteyttä terveyteen ja turvallisuuteen tai vastuuseen liittyvissä asioissa.

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja: sähköposti, sijainti, ikä, sukupuoli, taloudessasi asuvien ihmisten lukumäärä, Philips-tuotteemme käyttöaika.
 

Muista, että kun annat arviosi ja kirjoitat arvostelun, emme näytä sähköpostiasi muille vierailijoille. Teemme näkyväksi muut meille antamasi tiedot, koska tämä auttaa meitä luomaan avoimen foorumin, josta asiakkaamme voivat löytää ja vaihtaa totuudenmukaista ja merkityksellistä tietoa tuotteistamme.
 

Lisäksi yksityisyytesi kunnioittamiseksi kehotamme sinua antamaan lempinimesi todellisen nimesi sijaan, kun jätät arvostelusi.

Käsittelyn laillinen peruste
Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat: 

  • tarpeemme noudattaa käyttöehtojamme;
  • oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti sekä suojella perusoikeuksia, kuten puolustautumisoikeus, omaisuusoikeus ja elinkeinovapaus. Tämä pätee, kun käsittelemme henkilötietojasi tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseksi ja kun otamme sinuun yhteyttä (tai toimitamme henkilötietosi brändilisenssikumppanillemme, jotta he voivat ottaa sinuun yhteyttä) auttamaan. 
  • meidän on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme. Tämä pätee esimerkiksi silloin, kun olemme sinuun yhteydessä terveyteen ja turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Testaa kuluttajatuotteemme

Jos haluat ryhtyä Philips-tuotteiden testaajaksi ja kertoa meille mielipiteesi kuluttajatuotteistamme, voit tehdä sen luomalla Philips-tilin (ellei sinulla jo ole sellaista), valitsemalla sinua kiinnostavan testin ja hakemalla.


Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • arvioida, voidaanko sinut valita osallistumaan kokeeseen valintamenettelyn aikana kysymyksiimme antamiesi vastausten ja ehtojemme perusteella. 
  • (jos sinut valitaan) hallitaksesi osallistumistasi kokeeseen kunnolla ehtojemme mukaisesti. Tämä sisältää esimerkiksi ilmoituksen sähköpostitse, jos sinut on valittu osallistumaan testiin, tuotteemme lähettäminen sinulle rekisteröintiprosessissa määritettyyn osoitteeseen, meille tuotteesta antamasi palautteen vastaanottaminen ja analysointi sekä sen varmistaminen, että julkaisit verkossa arvion tuotteestamme ja pyysit takaisin saamaasi tuotetta (esimerkiksi jos et kirjoita arvostelua määritetyn ajan kuluessa).
  • parantaaksemme tuotettamme ja kehittääksemme uusia tuotteita ja palveluita.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Kun rekisteröidyt Philips-tuotteiden testaajaksi, käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia: 

  • Tilitiedot, kuten etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite;
  • Sinua koskevat tiedot, jotka annat meille vastaamalla kysymyksiimme valintamenettelyn aikana. 
  • Palaute tuotteesta, jonka jaat kanssamme; 
  • Shipment/fulfilment tiedot, kuten kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi;
  • Yleiskatsaus siihen, mihin testeihin olet osallistunut.


Käsittelyn laillinen peruste
Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat: 

  • tarpeemme noudattaa Philipsin tuotetestausohjelman käyttöehtoja;
  • oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme suojella perusoikeuksia, kuten omistusoikeutta ja elinkeinovapautta. Tämä pätee, kun käsittelemme henkilötietojasi tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseksi.


Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä
Henkilötietojesi rekisterinpitäjä tässä osiossa yksilöityihin tarkoituksiin on Philipsin tytäryhtiö, joka on yksilöity käyttöehdoissamme Philipsin tuotetestausohjelmalle, joka on saatavilla verkkosivustollamme.

Liity tyytyväisyystutkimuksiin

Teemme kovasti töitä parantaaksemme palveluitamme aina ja sovittaaksemme ne entistä paremmin asiakkaidemme ja kumppaniemme tarpeisiin. Tästä syystä, jos sinulla on suhde meihin (esim. yritysasiakkaana) tai jos ostat Philips-tuotteita tai vastaanotat palveluita Philipsiltä tai Philipsin brändilisenssikumppanilta, saatamme kutsua sinut liittymään NPS-kyselyymme. Jos päätät osallistua ja täyttää kyselyn, palautettasi käytetään sen selvittämiseen, kuinka tyytyväinen olet viimeaikaiseen palvelukokemukseen, jonka sait Philipsiltä tai Philipsin brändilisenssikumppanilta, tai yleisemmin suhteeseesi Philipsin kanssa. Keräämme palautteestasi tilastotietoa, joka auttaa meitä parantamaan palveluitamme.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  • lähettääksemme sinulle asiakastyytyväisyyskyselymme; 
  • [jos ostat tuotteen verkosta tai vastaanotat palveluita Philipsiltä] ymmärtääksesi ja mitataksesi, kuinka tyytyväinen olet Philipsiltä saamaasi palvelukokemukseen;
  • [jos ostat tuotteen verkosta tai vastaanotat palveluita Philipsin brändilisenssikumppanilta] ymmärtääksesi ja mitataksesi, kuinka tyytyväinen olet viimeaikaiseen palvelukokemukseen, jonka sait Philipsin brändilisenssikumppanilta;
  • parantaaksesi tyytyväisyyttäsi Philipsiin palautteesi perusteella;
  • [jos olet yritysasiakas] ymmärtääksesi ja mitataksesi, kuinka tyytyväinen olet suhteeseesi Philipsin kanssa;
  • ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ymmärtääksemme, kuinka voimme parantaa suhdettamme kanssasi.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia: 

  • Yhteystiedot, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi;
  • [jos olet yritysasiakas]
  • Ammattitiedot, kuten työnimike, yrityksesi nimi, puhelinnumero;
  • Palautteesi.

 

Käsittelyn laillinen peruste
Ellei sovellettava laki toisin edellytä, laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme suojella perusoikeuksia, kuten omistusoikeutta ja käyttäytymisvapautta. bisnes.

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä
Jos ostat tuotteen verkosta tai vastaanotat palveluita Philipsin tuotemerkkilisenssikumppanilta, henkilötietojesi rekisterinpitäjä on: (i) asianomainen Philipsin tuotemerkkilisenssikumppani, joka on yksilöity sen tietosuojailmoituksessa (joka on saatavilla, kun henkilötietosi ovat alun perin kerätty), henkilötietojesi keräämiseen, tyytyväisyytesi mittaamiseen viimeaikaiseen palvelukokemukseesi ja tyytyväisyytesi parantamiseen; ja (i) Philips International BV kyselyn lähettämisestä sinulle.

Jos ostat tuotteen verkosta tai vastaanotat palveluita Philipsiltä tai jos olet Philipsin yritysasiakas, henkilötietojesi rekisterinpitäjä tässä osiossa määriteltyihin tarkoituksiin on Philips International BV sekä Philipsin tytäryhtiö, jonka kanssa sinulla on kaupallinen suhde.

Osallistuminen Philips-tapahtumat

Järjestämme säännöllisesti fyysisiä ja digitaalisia tapahtumia, kuten seminaareja, työpajoja tai messuja, kokouksia, webinaareja tai suoria lähetyksiä. Jos haluat osallistua johonkin tapahtumaamme, pyydämme sinua antamaan meille henkilötietosi (kuten yhteystietosi).
Muista, että emme julkaise tapahtumiemme osallistujalistoja, mutta harvoissa tapauksissa yhteystietosi voivat näkyä muille osallistujille.
Joskus tapahtumamme tallennetaan. Jos nauhoitamme ja olet esiintyjä, kuvasi ja äänesi tallennetaan tallenteeseen. Jos olet osallistuja, voit joissakin tapauksissa päättää jakaa kuvasi ja äänisi istunnon aikana, esimerkiksi jos päätät olla vuorovaikutuksessa Q:ssa & Istunto. Joidenkin tapahtumien osalta voimme julkaista tallenteen verkkosivuillamme tai sosiaalisen median kanavilla.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Miksi käsittelemme henkilötietojasiKäsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  • järjestää ja helpottaa tapahtumaa ja tarjota sinulle hyväksyttävää palvelua. Tämä voi sisältää toimintoja, kuten yhteydenottoa tapahtumalogistiikkaa koskien, mahdollisesti tarvitsemiesi ravitsemusvaatimusten tai pääsymahdollisuuksien käsittelyä (jos teemme niin, emme jaa näitä tietoja millään tunnistettavissa olevalla tavalla tapahtumapaikan kanssa, ja poistamme ne tapahtuman jälkeen tapahtuma), antaa sinulle pääsyn tapahtuman sisältöön (esim. linkki tallenteeseen tapahtuman päätyttyä);
  • ottamaan sinuun yhteyttä tapahtuman jälkeen saadaksesi kaupallisia mahdollisuuksia Philipsin tuotteista tai palveluista.


Mitä henkilötietoja käsittelemme
Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia: 

  • Yhteystiedot, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, maasi;
  • Ammattitiedot, kuten yrityksesi nimi, työnimike, erikoisala, tehtävä.
  • Product/service kiinnostuksen kohde
 

Käsittelyn laillinen peruste
Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme suojella perusoikeuksia, kuten omistusoikeutta ja elinkeinovapautta.

Ellei sovellettava laki toisin edellytä, kun keräämme tietoja ruokavaliovaatimuksista tai muista pääsyvaatimuksista, teemme sen suostumuksellasi, koska tämäntyyppiset tiedot luokitellaan erityiseksi henkilötietojen luokkaksi.

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä
Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on sen maan Philipsin tytäryhtiö, jossa osallistut tapahtumaan tai josta tapahtuma järjestetään, ja joka on määritelty käyttöehdoissamme (katso alatunniste) tämän verkkosivuston ylläpitäjäksi.

Liity markkinointi-aloitteemme

Halutessasi voit liittyä markkinointihankkeihimme ja pysyä ajan tasalla Philipsin tuotteista, palveluista ja kampanjoista. Alla annamme sinulle yleiskatsauksen markkinointialoitteistamme ja selitämme kunkin niistä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

Promootiosähköpostit
Miksi käsittelemme henkilötietojasi ja mitä henkilötietoja käsittelemme
Voit halutessasi vastaanottaa mainossähköposteja Philipsiltä ja pysyä ajan tasalla Philipsin ja Philips-brändin lisenssikumppaneiden tuotteista ja palveluista sekä tapahtumistamme. Tämä tarkoittaa, että jos annat meille suostumuksesi, lähetämme sinulle mainossähköpostiviestejä – tai jos olet yritysasiakas, keskustelemme kanssasi kaupallisista mahdollisuuksista – jotka ovat sinulle tärkeitä ja kiinnostavia. Annamme sinulle konkreettisia esimerkkejä.
  • Jos olet hyväksynyt kohdistetun mainosevästeluokan selatessasi verkkosivustoamme, seuraamme vuorovaikutustasi verkkosivustojemme ja mobiilisovellustemme kanssa nähdäksemme, mistä olet kiinnostunut. 
  • Jos annat meille myös suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen, käytämme tietoja vuorovaikutuksestasi verkkosivustojemme ja mobiilisovellustemme kanssa lähettääksemme sinulle merkityksellisiä ja sinua kiinnostavia myynninedistämisviestejä. Jos esimerkiksi vierailit tietyssä tuotteessa verkkosivustollamme, voimme lähettää sinulle mainossähköpostiviestejä kyseisestä tuotteesta tai vastaavista tuotteista. 
  • Jos annat meille suostumuksesi mainossähköpostien vastaanottamiseen, lähetämme sinulle tällaisia sähköpostiviestejä. Seuraamme, avaatko, luetko tai napsautat meiltä saamasi mainossähköpostin sisältöä. Jos esimerkiksi napsautat tiettyä tuotetta (saamasi tarjoussähköpostissa), voimme lähettää sinulle mainossähköpostiviestejä kyseisestä tuotteesta tai vastaavista tuotteista. 
  • Jos annat meille suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen, kun luot MyPhilips-tiliä tai ostat tuotetta tai palvelua verkkokaupastamme MyPhilips-tilillä, käytämme tiettyjä meille antamiasi tietoja (kuten tiliisi liittyviä tietoja tai tilauksesi tai meille antamiasi tietoja, kuten syntymäaikasi) lähettääksemme sinulle merkityksellisiä ja sinua kiinnostavia myynninedistämisviestejä. Jos esimerkiksi olet ostanut parranajokoneen verkkokaupastamme MyPhilips-tililläsi, voimme käyttää online-ostotietojasi ilmoittaaksemme, että meillä on alennuksia parranajokoneen lisävarusteista tai vastaavista tuotteista.Jos annat meille suostumuksesi vastaanottaa myynninedistämisviestejä verkkosivustoillamme tai sosiaalisen median sivuillamme julkaistujen lomakkeiden kautta, käytämme näitä tietoja, jotka annat meille näillä lomakkeilla (kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi – ja työsi title/company, erikoisala tai hoitoalue, jos tilaat ammattilaisille tai asiakkaiden edustajille suunnattujen asiakaslomakkeiden kautta) sekä maatasi koskevat tiedot, joilla voit lähettää sinulle merkityksellisiä ja sinua kiinnostavia myynninedistämisviestejä. Jos esimerkiksi huomaamme, että katsot säännöllisesti tietyn maan parranajokoneitamme, voimme lähettää sinulle parranajokoneista tai vastaavista tuotteista myynninedistämisviestejä kyseisen maan kielellä.
  • Jos annat meille suostumuksesi mainosviestien vastaanottamiseen ollessasi vuorovaikutuksessa tukitiimimme kanssa, käytämme tiettyjä meille antamiasi tietoja (kuten sähköpostiosoitteesi ja product/service johon pyysit apua) lähettääksemme sinulle merkityksellisiä ja sinua kiinnostavia myynninedistämisviestejä. Jos olet esimerkiksi pyytänyt apua parranajokoneen suhteen, voimme lähettää sinulle parranajokoneista tai vastaavista tuotteista mainosviestejä.


Muista, että voimme yhdistää sinusta yllä luetelluista Philips-lähteistä keräämämme tiedot ja sijoittaa ne yhteen tai useampaan segmenttiin (ryhmiin, joilla on tiettyjä yhteisiä ominaisuuksia) räätälöidäksemme mainossähköpostimme kiinnostuksesi mukaan.

Käsittelyn laillinen peruste
Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat:

  • Sinun suostumuksesi; pääsääntöisesti lähetämme sinulle myynninedistämisviestejä vain, jos olet antanut etukäteen suostumuksesi; Voit tietysti peruuttaa suostumuksesi räätälöityjen mainossähköpostiemme vastaanottamiseen milloin tahansa. Voit tehdä sen napsauttamalla peruutuspainiketta Philipsiltä saamasi kampanjasähköpostin alaosassa, jolloin tilauksesi peruuntuu automaattisesti.
  • Laillinen etumme, erityisesti tarpeemme suojella perusoikeuksia, kuten elinkeinovapautta.


Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on sen maan Philips-tytäryritys, jossa kirjauduit vastaanottamaan mainossähköpostiviestejä (jotka mainitaan käyttöehdoissamme - katso alatunniste - verkkosivuston ylläpitäjänä) sekä Philips International BV.

Mainonta sosiaalisessa mediassa
Käytämme sosiaalista mediaa pitääksemme sinut ajan tasalla uusista ja olemassa olevista Philips-tuotteista ja -palveluista sekä luodaksemme kaupallisen suhteen kanssasi.

Miksi käsittelemme henkilötietojasi ja mitä henkilötietoja käsittelemme
Kuten edellä mainittiin, käsittelemme henkilötietojasi tavoittaaksemme sinut – sosiaalisessa mediassa – uusien ja olemassa olevien Philips-tuotteiden ja -palveluiden sekä tapahtumiemme markkinointiviestinnöissä tai mainoksissa.
Jos olet esimerkiksi hyväksynyt kohdistetut mainosevästeet verkkosivustollamme, voimme seurata verkkosivustojemme käyttöä (kuten verkkosivustollamme tekemiäsi toimia) ja näyttää sinulle asiaankuuluvia Philips-mainoksia sosiaalisessa mediassa.
Jos annat meille suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen (esim. verkkosivustoillamme julkaistujen lomakkeiden kautta), voimme toimittaa henkilötietosi (kuten sähköpostisi) sosiaalisen median tarjoajille näyttääksemme sinulle asiaankuuluvia Philips-mainoksia tällaisessa sosiaalisessa mediassa. 

Jos edustat olemassa olevaa tai potentiaalista Philipsin asiakasta tai liikekumppania (tai potentiaalista), voimme käyttää henkilötietojasi ollaksemme yhteydessä sinuun - sosiaalisen median (esim. LinkedIn) kautta - kaupallisten mahdollisuuksien saamiseksi.

 

Käsittelyn laillinen peruste

Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat:

  • Sinun suostumuksesi; tämä pätee, kun ennen kuin keräämme käyttäytymistäsi verkkosivustolla ja asetamme asiaankuuluvat evästeet ja vastaavat tekniikat laitteeseesi; ja kun käytämme suostumustasi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen kohdistaaksemme sinut sosiaaliseen mediaan kumppaneidemme kautta.;
  • Laillinen etumme, erityisesti tarpeemme suojella perusoikeuksia, kuten elinkeinovapautta. Tämä pätee, kun käsittelemme henkilötietojasi rakentaaksemme (potentiaalisten) asiakasprofiilisi ja ollaksemme yhteydessä sinuun sosiaalisen median kautta kaupallisten mahdollisuuksien saamiseksi.

 

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on sen maan Philips-tytäryritys, jossa kirjauduit vastaanottamaan mainossähköpostiviestejä (jotka mainitaan käyttöehdoissamme - katso alatunniste - verkkosivuston ylläpitäjänä) sekä Philips International BV.

 

Liity kampanjaihmme

Julkaisemme erilaisia kampanjoita tuotteillemme ja palveluillemme, joita voit hyödyntää, kuten käteispalautuskampanjat, laajennettu takuu, kuponkikampanjat, suosittele kaverille -ohjelmat, arvonnat, kilpailut tai kausiluonteiset tai muut tarjoukset, ja voimme jopa lähettää sinulle lahjan. tuotetta ostettaessa.
Näiden kampanjoiden toteuttamiseksi käsittelemme henkilötietojasi.
Näihin kampanjoihin voidaan soveltaa täydentäviä tietosuojailmoituksia.
On olemassa erilaisia tapoja osallistua. Esimerkiksi täyttämällä verkkosivustollamme erillisen lomakkeen, luomalla MyPhilips-tilin, ilmoittautumalla vastaanottamaan markkinointiviestintäämme verkkosivustollamme tai sosiaalisen median sivuilla olevilla lomakkeilla tai arvioimalla ja arvostelemalla tuotteitamme verkkosivusto.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi ja mitä henkilötietoja käsittelemme
Yleensä keräämme tiedot, joita tarvitaan, jotta voit osallistua kampanjaan, tunnistaa sinut, arvioida, täytätkö kampanjan ehdot ja noudatatko kampanjan sopimusehtoja:
  • Tilitiedot, kuten etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite; tämä tarkoittaa, että osallistumisesi linkitetään MyPhilips-tiliisi.
  • Tiedot, jotka annat meille (kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi), jos osallistut osallistumalla vastaanottamaan markkinointiviestintäämme.
  • Todiste tuotteen ostosta ja muut tiedot, joiden avulla voimme varmistaa, että täytät kampanjan ehdot ja valita kilpailun voittajan (sääntöjen perusteella, jotka hyväksyt, kun päätät osallistua).
  • Sähköposti- ja osoitetiedot (jos sinut valitaan voittajaksi) ilmoittaaksemme sinulle, että sinut on valittu voittajaksi, lähettääksemme palkintomme rekisteröintiprosessissa ilmoitettuun osoitteeseen ja varmistaaksemme, että noudatat kilpailun ehtoja ja toimit asianmukaisesti.
  • Pankkitilinumero cashback-kampanjoita varten, jolle talletamme kampanjassa palkitun summan.
  • Luomasi ja tarjoamasi materiaali tai sisältö, jonka avulla voit osallistua arvontaan, kilpailuun, peliin tai muuhun kilpailuun.

 

Käsittelyn laillinen peruste

Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, on tarve tehdä tai suorittaa sopimus kanssasi tai ryhtyä sopimuksen tekoa edeltäviin toimiin pyynnöstäsi, erityisesti noudattaaksemme käyttöehtoja asiaankuuluvassa promootiossa.

 

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Philipsin tytäryhtiö, joka on yksilöity kyseisen kampanjan käyttöehdoissa, jotka on saatavilla verkkosivustollamme.

Käynnissä web-sivuillemme

Kun vierailet verkkosivuillamme, asetamme selaimellesi tai laitteellesi evästeitä ja muita vastaavia teknologioita, jotka auttavat meitä mahdollistamaan verkkosivujemme teknisen ja toiminnallisen hallinnan (mukaan lukien tietoturvan varmistaminen), parantamaan verkkosivujemme suunnittelua ja suorituskykyä sekä ymmärtämään paremmin vierailijan käyttäytyminen sivuillamme. Nämä coolit ja muut vastaavat tekniikat voivat kerätä tietoja, kuten IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, selaintyyppisi ja laitetyyppisi (esim. PC, älypuhelin).

 

Jotkut evästeet ovat aina päällä, kun vierailet verkkosivuillamme, etkä voi poistaa niitä käytöstä, ellet muuta selaimesi asetuksia. Kutsumme näitä "ehdottoman välttämättömiksi evästeiksi". Ilman näitä evästeitä pyytämäsi palvelut eivät voi toimia tarkoitetulla tavalla. Käytämme näitä evästeitä varmistaaksemme, että verkkosivustomme toimivat oikein ja vastaavat yleisön tarpeita ja kiinnostuksen kohteita. Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi tarkistaaksemme, milloin verkkosivusto on poissa käytöstä, tai varmistaaksemme verkkosivustojemme turvallisuuden. Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä yhteydessä, ovat oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme suojella perusoikeuksia, kuten puolustautumisoikeutta, omistusoikeutta ja elinkeinovapautta.

 

Käytämme suorituskykyevästeitä (kuten analytiikkaa) kerätäksemme koottuja tilastotietoja verkkosivustomme toimivuudesta ja parantaaksemme niiden suorituskykyä vastaavasti. Voit kytkeä nämä päälle tai pois päältä milloin tahansa. Käytämme niitä vain, jos olet sopinut. Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi saadaksemme yleiskuvan siitä, kuinka vierailijat käyttävät verkkosivustojamme (eli millä verkkosivuilla vierailet useimmin, kuinka paljon kävijöitä verkkosivuston eri osissa) tai tehdäksemme yleisiä käyttäjäkyselyitä verkkosivustollamme. tai verkkosivustomme tietyissä osissa.

 

Käytämme myös toiminnallisia evästeitä mukauttaaksemme verkkosivustomme tarpeidesi mukaan muistamalla tekemäsi valinnat. Voit kytkeä nämä päälle tai pois päältä milloin tahansa. Käytämme niitä vain, jos olet sopinut. Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi muistuttamaan sinua asetuksistasi verkkosivustollamme (kuten käyttäjänimesi, kielesi tai alueesi) ja tarjoamaan entistä parempia, henkilökohtaisia ominaisuuksia. He eivät kerää sinusta mitään tietoja, joita voitaisiin käyttää mainontatarkoituksiin. Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä yhteydessä, on suostumuksesi.

 

Lopuksi käytämme mainos- ja sosiaalisen median evästeitä seurataksemme selauskäyttäytymistäsi verkkosivustollamme ja näyttääksemme sinulle räätälöityjä mainoksia, jotka liittyvät sinua ja kiinnostuksen kohteitasi. Lisäksi, jos olet antanut meille suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen, käytämme näistä evästeistä kerättyjä tietoja lähettääksemme sinulle mieltymystesi mukaisia viestejä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa nämä evästeet, ja ne linkitetään tällaisten kolmansien osapuolten tarjoamiin sivuston toimintoihin. Siksi tämä vaikuttaa sisältöön ja viesteihin, joita näet muilla vierailemillasi verkkosivustoilla. Voit kytkeä nämä päälle tai pois päältä milloin tahansa. Käytämme niitä vain, jos olet sopinut. Jos esimerkiksi luet artikkelia Philips-tuotteesta, saatamme näyttää sinulle mainoksia tästä tuotteesta meidän tai kolmannen osapuolen verkkosivustolla. Laillinen peruste, johon luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä yhteydessä, on suostumuksesi.

 

Saat lisätietoja käyttämistämme evästeistä lukemalla evästeiden suostumustyökalumme.

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa evästeiden suostumustyökalullamme.

Noudattamista sääntelyiset velvoitteemme

Lääketieteellisten laitteiden valmistajana meitä koskevat lakisääteiset velvoitteet, jotka koskevat ihmisten käyttöön tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden ja tällaisten laitteiden lisävarusteiden markkinoille saattamista, markkinoille saattamista tai käyttöönottoa. Tästä syystä käsittelemme jatkuvasti henkilötietoja varmistaaksemme, että lääkinnällisten laitteiden valmistajana noudatamme lakisääteisiä velvoitteitamme.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
  • ilmoittaa vakavasta vaaratilanteesta terveysviranomaisille sen jälkeen, kun ne ovat todenneet syy-yhteyden kyseisen tapahtuman ja laitteen välillä tai että tällainen syy-yhteys on kohtuudella mahdollista;
  • analysoida ja raportoida ei-vakavien tapausten tai sivuvaikutusten tilastollisesti merkittävästä lisääntymisestä (joko esiintymistiheydestä tai vakavuudesta), jotka voivat vaikuttaa laitteen riski-hyötyanalyysiin;
  • analysoida, tutkia ja ryhtyä korjaaviin toimiin vakavien vaaratilanteiden yhteydessä.

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia:

  • Lokitiedostot
  • Tapahtumien ilmoittajien yhteystiedot
  • Tietoa patients/other sisältämät henkilöt incident/complaint/feedback.
  • Lokitiedostot tai lääketieteelliset kuvat, jotka voivat sisältää potilaan tietoja, kuten iän, sukupuolen, painon.

 

Muista, että meillä ei ole pääsyä suoraan tunnistettavissa oleviin potilaiden tietoihin, koska asianomainen terveydenhuollon tarjoaja pitää heidät luottamuksellisina eikä niitä vaadita suorittamiimme käsittelytoimiin.

 

Käsittelyn lailliset perusteet

Käsittelemme henkilötietojasi noudattaaksemme Philipsiin liittyvää lakisääteistä tai säädösvelvollisuutta, kun ilmoitamme (a) haittatapahtumista toimivaltaisille viranomaisille ja (b) tilastollisesti merkittävän kasvun suuntauksista ( frequency/severity) ei-vakavista tapauksista ja kun käsittelemme valituksia;

 

Käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun mukaisen toiminnan suorittamiseksi, kun tutkimme tapauksia tunnistaaksemme perimmäisen syyn ja tarvittavat ehkäisevät, korjaavat, kenttäturvallisuutta korjaavat toimenpiteet; havaita tilastollisesti merkitsevän kasvun trendit (in frequency/severity) ei-vakavista tapauksista.

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Philipsin valmistajana on velvollisuus pitää laitteidensa tekniset asiakirjat ajan tasalla ja toimivaltaisten viranomaisten saatavilla vähintään 10 (istutettavat laitteet 15) vuoden ajan viimeisen saman vaatimustenmukaisuusvakuutuksen piiriin kuuluvan laitteen asettamisen jälkeen. markkinoilla (eli myyty).

 

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Philipsin tytäryhtiö, joka on lääkinnällisen laitteen valmistaja kyseisen laitteen säädöstenmukaisessa tarrassa mainitulla tavalla.

Kliinisten tutkimusten suoritus

Suoritamme kliinisiä tutkimuksia arvioidaksemme lääkinnällisten laitteidemme turvallisuutta tai suorituskykyä. Tässä yhteydessä käsittelemme ihmisten henkilötietoja.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
  • suorittaa kliinisen arvioinnin, jonka tarkoituksena on varmistaa lääkinnällisten laitteiden turvallisuus ja suorituskyky ennen niiden markkinoille saattamista;
  • suorittaa kliinisiä tutkimuksia, joiden tarkoituksena on: (i) varmistaa lääkinnällisen laitteemme suunnittelun, valmistuksen ja pakkauksen sopivuus aiottuun tarkoitukseen normaaleissa käyttöolosuhteissa; ja ii) määrittää ja todentaa lääkinnällisen laitteen kliiniset hyödyt potilaille sekä määrittää ja todentaa laitteen kliininen turvallisuus; ja (iii) määrittää ei-toivotut sivuvaikutukset ja arvioida, ovatko kyseiset riskit hyväksyttäviä riskejä, kun niitä verrataan lääkinnällisen laitteen terveyshyötyihin.
  • suorittaa ja päivittää lääkinnällisen laitteen kliinistä arviointia ja suorittaa markkinoille saattamisen jälkeistä valvontaa.

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Käsittelemme seuraavia (taannehtivia) dataluokkia:

  • Yleiset tiedot potilaista (kuten ikä, kategoria, sukupuoli);
  • Terveyttä koskevat tiedot kliinisen tutkimuksen kohteena olevan lääkinnällisen laitteen tyypin mukaan.

 

Muista, että meillä ei ole pääsyä suoraan tunnistettavissa oleviin potilaiden tietoihin, koska asianomainen terveydenhuollon tarjoaja pitää heidät luottamuksellisina eikä niitä vaadita suorittamiimme käsittelytoimiin.

 

Käsittelyn laillinen peruste

Ellei sovellettava laki toisin edellytä:

  • Kun teemme kliinisiä tutkimuksia lääkinnällisten laitteiden valmistajan velvoitteiden noudattamiseksi (esimerkiksi arvioidessaan lääkinnällisten laitteiden turvallisuutta, suorituskykyä ja laatua), teemme niin yleisen edun mukaista toimintaa.
  • Kun teemme kliinisiä tutkimuksia tavoitteenaan tehdä parempia terveydenhuoltoa parantavia tuotteita, teemme niin yleisen edun mukaista toimintaa.
  • Kun ilmoitamme kliinisen tutkimuksen aikana tapahtuneista vakavista haittatapahtumista, teemme niin noudattaaksemme Philipsille asetettua lakisääteistä velvoitetta.

 

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Philipsin tytäryhtiö, joka on lääketieteellisen laitteen valmistaja tai kliinisen tutkimuksen sponsori, joka on mainittu tutkimusasiakirjoissa tai muissa terveydenhuollon tarjoajan toimittamissa asiaankuuluvissa asiakirjoissa.

 

Joissakin tapauksissa kliiniset tutkimukset suorittaa yhdessä Philipsin tytäryhtiö, joka on lääkinnällisen laitteen valmistaja (ilmoitettu tutkimusasiakirjoissa tai muissa terveydenhuollon tarjoajan toimittamissa asiaankuuluvissa asiakirjoissa) yhdessä Alankomaissa sijaitsevien Philipsin tytäryhtiöiden kanssa ( Philips Electronics Netherlands BV tai Philips International BV), Ranska (Philips France Commercial SAS) ja Saksa (Philips GmbH).

Kliinisten tutkimusten tekeminen

Teemme kliinisiä tutkimuksia eri tarkoituksiin, kuten lääkinnällisten laitteiden valmistajan velvoitteiden noudattamiseksi tai lääkinnällisen laitteen (turvallisuuden tai) suorituskyvyn kehittämiseksi ja parantamiseksi, terveydenhuollon tehostamiseksi. Tässä yhteydessä käsittelemme ihmisten henkilötietoja.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
  • suorittaa lääketieteellistä laitetta koskevia kliinisiä tutkimuksia Philipsin lakisääteisten velvoitteiden perusteella;
  • suorittaa ja päivittää lääkinnällisen laitteen kliinistä arviointia ja suorittaa markkinoille saattamisen jälkeistä valvontaa.
  • arvioida, arvioida, testata, kehittää, parantaa lääkinnällisten laitteidemme (turvallisuutta tai) suorituskykyä tavoitteenaan tehdä parempia terveydenhuoltoa parantavia tuotteita.

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Käsittelemme seuraavia (taannehtivia) dataluokkia:

  • Yleiset tiedot potilaista (kuten ikä, kategoria, sukupuoli);
  • Terveyttä koskevat tiedot kliinisen tutkimuksen kohteena olevan lääkinnällisen laitteen tyypin mukaan.

 

Muista, että meillä ei ole pääsyä suoraan tunnistettavissa oleviin potilaiden tietoihin, koska asianomainen terveydenhuollon tarjoaja pitää heidät luottamuksellisina eikä niitä vaadita suorittamiimme käsittelytoimiin.

 

Käsittelyn laillinen peruste

Ellei sovellettava laki toisin edellytä:

  • Kun teemme kliinisiä tutkimuksia tarkoituksenamme noudattaa lääkinnällisten laitteiden valmistajan velvoitteita (esimerkiksi arvioidessaan lääkinnällisten laitteiden turvallisuutta, suorituskykyä ja laatua), teemme niin yleisen edun mukaista toimintaa.
  • Kun ilmoitamme kliinisen tutkimuksen aikana tapahtuneista vakavista haittatapahtumista, teemme niin noudattaaksemme Philipsille asetettua lakisääteistä tai säädösvelvollisuutta.
  • Kun teemme kliinisiä tutkimuksia, joiden tarkoituksena on arvioida, arvioida, testata, kehittää, parantaa lääkinnällisten laitteiden (turvallisuutta tai) suorituskykyä tavoitteena parantaa terveydenhuoltoa parantavia tuotteita, teemme sen tieteellisen tutkimuksen poikkeuksen perusteella tai tarvittaessa perustuen suostumuksella.

 

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Philipsin tytäryhtiö, joka on lääketieteellisen laitteen valmistaja tai kliinisen tutkimuksen sponsori, joka on mainittu tutkimusasiakirjoissa tai muissa terveydenhuollon tarjoajan toimittamissa asiaankuuluvissa asiakirjoissa.

 

Joissakin tapauksissa kliiniset tutkimukset suorittaa yhdessä Philipsin tytäryhtiö, joka on lääkinnällisen laitteen valmistaja (ilmoitettu tutkimusasiakirjoissa tai muissa terveydenhuollon tarjoajan toimittamissa asiaankuuluvissa asiakirjoissa) yhdessä Alankomaissa sijaitsevien Philipsin tytäryhtiöiden kanssa ( Philips Electronics Netherlands BV tai Philips International BV), Ranska (Philips France Commercial SAS) ja Saksa (Philips GmbH).

Kaupallisen suhteen hallinta meidän kanssa

Jos sinulla on kaupallinen suhde Philipsin kanssa (mahdollisena) toimittajana, yritysasiakkaana tai kumppanina, haluamme varmistaa, että suhteemme sinuun perustuu avoimuuteen, selkeään vastuullisuuteen ja luottamukseen. Voimme käsitellä henkilötietoja hallitaksemme tätä suhdettasi ja varmistaaksemme sovellettavien lakien noudattamisen.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  • kommunikoida kanssasi esimerkiksi vastaamalla pyyntöihisi tai lähettämällä transaktioviestejä;
  • aloittaa, suunnitella ja ylläpitää (sopimus)suhdetta edustamaasi asiakkaan, toimittajan tai liikekumppanin kanssa, esimerkiksi tekemällä sopimus, käsittelemällä maksuja, kirjanpito/laskutus, luottojen hallinta, lähetysten ja toimitusten hallinta, korjausten käsittely;
  • [jos olet yritysasiakas] tarjotakseen sinulle pyydetyn tuotteen ja palvelut, kuten teknisen tuen;
  • [jos olet yritysasiakas], jotta pääset käyttämään asiakaspalveluportaaliamme.
  • tarjota sinulle tai edustajillesi koulutusta tai esittelytilaisuuksia;
  • [jos olet yritysasiakas] myöntää sinulle luottoa pyynnöstäsi.
  • varmistaaksemme yleisten liiketoimintaperiaatteidemme ja muiden sovellettavien lakien ja määräystemme noudattamisen, kuten suorittamalla seuloksia sen arvioimiseksi, mitä noudattamista ja (commercial/credit) riskit liittyvät mahdollisiin liikesuhteisiin taicollecting/responding lääkinnällisiä laitteitamme koskeviin laatuvalituksiin.

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia hallitaksemme liikesuhteemme kanssasi ja varmistaaksemme sovellettavien lakien noudattamisen:

  • yhteystiedot, kuten koko nimi, työpaikka title/role, yrityksen sähköpostiosoite, yrityksen osoite, yrityksen puhelinnumero;
  • maksutiedot, kuten maksujen käsittelyyn tarvittavat tiedot;
  • Julkisesti saatavilla olevat tiedot, kuten toimittajiemme ja liikekumppaneidemme omistajia, enemmistöomistajia ja ylintä johtoa tai johtajia koskevat tiedot, jotka on kerätty luotettavista julkisista lähteistä;
  • Tiedot, jotka annat meille esimerkiksi ollessasi vuorovaikutuksessa Philipsin edustajan kanssa;
  • Tietoja henkilöistä, jotka ilmoittavat haittatapahtumista tai tekevät laatuvalituksia, mukaan lukien terveydenhuollon ammattilaiset, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite.
  • Laitetiedot, kuten lokitiedostot.

 

Käsittelyn laillinen peruste

Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat:

  • meidän on täytettävä sinua koskeva sopimus tai ryhdyttävä sopimusta edeltäviin toimiin pyynnöstäsi.
  • oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti sekä suojella perusoikeuksia, kuten puolustautumisoikeus, omaisuusoikeus ja elinkeinovapaus.
  • meidän on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme.

Muiden oikeudellisten ja liiketoiminnan tarkoitusten suorittaminen

Tarvittaessa meillä voi olla tarve täyttää muita juridisia ja liiketoiminnallisia tarkoituksia.
Tässä yhteydessä saatamme käsitellä henkilötietoja.
 
Miksi käsittelemme henkilötietojasi
Käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin.
  • Liiketoimintaprosessien toteutus ja sisäinen hallinta.

Tähän tarkoitukseen kuuluvat sellaiset toiminnot kuin (sisäisten) auditointien ja tutkimusten suorittaminen, liittoutumien, hankkeiden, fuusioiden, yritysostojen ja divestoinnit, uudelleenorganisoinnit tai -myynnit sekä integraatio ostajan kanssa.

  • Sovellusten, tuotteiden kehittäminen ja parantaminen and/or palvelut.

Tähän tarkoitukseen kuuluu muun muassa Philipsin tuotteiden ja järjestelmien kehittäminen ja parantaminen and/or palvelut.

  • Turvallisuus ja etujen suojaaminen and/or Philipsin omaisuutta.

Tähän tarkoitukseen kuuluu turvallisuuteen ja etujen suojaamiseen liittyvä toiminta and/or Philipsin ja sen asiakkaiden, Yritysasiakkaiden ja liikekumppaneiden omaisuutta, mukaan lukien heidän liiketoiminta-alueensa turvallisuuden ja eheyden turvaaminen. Erityisesti se sisältää toimet, kuten Philipsiin, sen työntekijöihin tai muihin henkilöihin kohdistuvan rikollisen tai moitittavan toiminnan havaitsemisen, ehkäisemisen, tutkimisen ja torjumisen, kuten terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät toimet, asiakkaan, toimittajan tai liikekumppanin aseman tunnistamisen. sekä käyttöoikeudet ja -toiminnot, kuten teknisten ja organisatoristen turvatoimien käyttöönotto ja ylläpito.

  • Philipsin immateriaalioikeuksien suojaaminen 

Tämä tarkoitus sisältää toiminnot, kuten Philipsin immateriaalioikeuksien arkistoinnin ja hallinnan, ja se voi edellyttää keksijöiden ja muiden henkilöiden henkilötietojen käsittelyä.

  • Mainosmateriaalin luominen ja julkaiseminen

Tämä tarkoitus sisältää esimerkiksi valokuvien ja videoiden (jotka voivat sisältää henkilötietoja) käyttämisen mainosmateriaalissa, joka voidaan paljastaa asiakkaille tai asettaa saataville verkossa.

  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen.

Tämä tarkoitus sisältää henkilötietojen käsittelyn Philipsin laillisen velvoitteen noudattamiseksi suoritettavan tehtävän yhteydessä, mukaan lukien henkilötietojen luovuttaminen valtion laitoksille tai valvontaviranomaisille, mukaan lukien veroviranomaiset ja muut toimivaltaiset viranomaiset. alalla, jolla Philips toimii.

  • Oikeudellisten vaatimusten puolustaminen.

Tähän tarkoitukseen kuuluvat toimet, kuten riitojen ehkäiseminen, siihen valmistautuminen tai siihen osallistuminen.

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Tietystä tarkoituksesta riippuen käsittelemme erityyppisiä henkilötietoja (kuten yhteystietoja ja muita tietoja, joita tarvitaan edellä mainittujen tarkoitusten toteuttamiseen).

 

Käsittelyn laillinen peruste

Lailliset perusteet, joihin luotamme käsitelläksemme henkilötietojasi tässä osiossa kuvattuihin tarkoituksiin, ovat:

  • meidän on täytettävä sinua koskeva sopimus tai ryhdyttävä sopimusta edeltäviin toimiin pyynnöstäsi.
  • oikeutettu etumme, erityisesti tarpeemme harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti sekä suojella perusoikeuksia, kuten puolustautumisoikeus, omaisuusoikeus ja elinkeinovapaus.
  • meidän on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme.
  • asianomaisten henkilöiden suostumus;
  • Kaikki muut sovellettavien lakien sallimat oikeudelliset perusteet.

Muista, että ellemme tarvitse henkilötietojasi lakien ja määräysten noudattamiseksi, sinulla ei ole velvollisuutta antaa meille henkilötietojasi. Tietenkin, jos päätät olla tekemättä niin, emme voi monissa tapauksissa tarjota sinulle pyytämiäsi tuotteita tai palveluita tai vastata pyyntöihisi. 

Kuinka suojaamme henkilötietojasi


Käytämme organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi ottaen huomioon henkilötietojen ja käsittelyn luonteen sekä mahdolliset uhat. Pyrimme jatkuvasti parantamaan näitä toimenpiteitä henkilötietojesi turvaamiseksi. 

Kuinka siirrämme henkilötietojasi maiden välillä

Globaalin luonteemme vuoksi henkilötietojasi voidaan siirtää Philipsin tytäryhtiöille tai Philipsin luotettaville kolmansille osapuolille tai päästä käsiksi Philipsin luotettaviin kolmansiin osapuoliin ympäri maailmaa. Kun teemme niin, varmistamme tietysti, että noudatamme lakeja henkilötietojen siirtämisestä maiden välillä. 

Kun siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueelta, Isosta-Britanniasta ja Sveitsistä:
 

  • Philipsin tytäryhtiöt, jotka käsittelevät tällaisia henkilötietoja muissa maissa, tällaisia siirtoja säätelevät Philipsin tietosuojasäännöt (ns. sitovat yrityssäännöt);
  • Philipsin luotettavat kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät tällaisia henkilötietoja muissa maissa, joita Euroopan komissio ei tunnusta takaavan riittävää tietosuojan tasoa, tällaisia siirtoja säätelevät vakiosopimuslausekkeet.
Lue lisääLue vähemmän

Yksityisyysoikeutesi


Riippuen siitä, miksi käsittelemme henkilötietojasi ja sovellettavia lakeja, sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi. Haluamme tässä kertoa sinulle, mitkä ovat nämä tietosuojaoikeudet.

  • Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi. Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meiltä kopioita tai tietoja sinusta käsittelemistämme henkilötiedoista. 
  • Sinulla on oikeus oikaista henkilötietosi. Tämä tarkoittaa, että jos uskot, että käsittelemämme henkilötiedot ovat virheellisiä, voit pyytää meitä oikaisemaan tai korjaamaan ne. Jos haluat meidän oikaisevan henkilötietosi, kerro meille, mikä mielestäsi on virheellistä, ja selitä meille, kuinka meidän pitäisi korjata ne.
  • Sinulla on oikeus poistaa henkilötietosi. Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meitä poistamaan sinusta käsittelemämme henkilötiedot. Muista, että saattaa olla tapauksia (esimerkiksi silloin, kun meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää henkilötietojasi), jolloin emme ehkä pysty poistamaan henkilötietojasi. 
  • Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meitä siirtämään sinua koskevat tiedot (jotka olet suoraan antanut meille) toiselle organisaatiolle tai luovuttamaan ne sinulle. Muista, että tämä oikeus koskee vain tietyissä olosuhteissa (esimerkiksi jos käsittelemme henkilötietojasi automatisoiduin keinoin ja suostumuksesi perusteella).
  • Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä tarkoittaa, että tietyissä olosuhteissa voit pyytää meitä rajoittamaan tapaa, jolla käytämme henkilötietojasi. 
  • Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä tarkoittaa, että voit tietyissä olosuhteissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kuten me teemme. 


Muista, että saattaa olla tilanteita, joissa meillä on oikeus evätä tai rajoittaa yksityisyyttäsi, esimerkiksi silloin, kun on tarpeen perustaa, käyttää tai puolustaa Philipsiä oikeudellisilta vaatimuksilta tai kun pyyntösi on ilmeisen perusteeton tai liiallinen, erityisesti koska sen toistuvasta luonteesta. Philips pyrkii antamaan sinulle hallinnan henkilötietojesi suhteen. Sen vuoksi, toiminnasta riippuen, voit hallita henkilötietojasi ja käyttää yksityisyyttäsi koskevia oikeuksiasi ja valintojasi itse, esimerkiksi kirjautumalla sisään Philips-tilillesi ja päivittämällä, muokkaamalla tai poistamalla henkilötietojasi tai peruuttamalla promootioviestiemme tilauksen tilauksen peruutuspainikkeesta (linkistä), joka on tarjousviestiemme alareunassa.


Kaikissa muissa tapauksissa, jos haluat käyttää tietosuojaoikeuksiasi, lähettää tietosuojavalituksen tai ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme, voit ottaa meihin yhteyttä tietosuojalomakkeemme kautta.


Teemme parhaamme vastataksemme pyyntöösi ajoissa ja maksutta. Tietyissä tapauksissa saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen pyyntösi toteuttamista.  Jos et ole tyytyväinen siihen, miten olemme käsitelleet pyyntösi, voit tietysti tehdä valituksen maasi tai alueesi toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Lue lisääLue vähemmän

Kenen kanssa jaamme henkilötietosi


Ellei tässä ilmoituksessa toisin mainita, nämä ovat kolmansien osapuolien luokat, joille voimme jakaa henkilötietojasi:

  • Philipsin tytäryhtiöt. Globaalin luonteemme vuoksi henkilötietojasi voidaan luovuttaa muille Philipsin tytäryhtiöille. Varmistamme tietysti, että pääsy henkilötietoihisi myönnetään tarpeen mukaan. Muista lisäksi, että Philipsin tytäryhtiöt ovat velvollisia käsittelemään henkilötietojasi Philipsin tietosuojasääntöjemme mukaisesti. Tämä varmistaa, että Philips käsittelee henkilötietojasi samojen tietosuojastandardien mukaisesti. 
  • Palveluntarjoajamme. Saatamme olla yhteydessä kolmansien osapuolten palveluntarjoajiin (esim. IT-palveluntarjoajat, asiakaspalvelun tarjoajat) ja pyytää heitä suorittamaan tiettyjä käsittelytoimia puolestamme, kuten henkilötietojen tallentamista. Kun teemme niin, varmistamme, että nämä palveluntarjoajat ovat sopimuksessa velvollisia olemaan käyttämättä henkilötietojasi muihin kuin pyytämiimme tai lain edellyttämiin tarkoituksiin.
  • Liikekumppanimme: joskus voimme tehdä yhteistyötä liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle palveluita, ja tässä yhteydessä voimme jakaa henkilötietojasi heidän kanssaan. Jos esimerkiksi ostat tuotteen verkkokaupastamme, jaamme tietosi maksupalveluntarjoajien kanssa maksujen käsittelyä varten. 
  • Yrityskauppoihin liittyvät kolmannet osapuolet: toisinaan saatamme olla mukana fuusiossa, yrityskaupassa, konkurssissa, yhteisyrityksessä, uudelleenjärjestelyssä, omaisuuden myyntissä tai muussa liiketoimintamme, omaisuutemme tai osakkeemme tai sen osan luovuttamisessa. Näissä tapauksissa voimme jakaa henkilötietosi kyseiseen yritystapahtumaan osallistuvan kolmannen osapuolen kanssa
  • muut : oikeudellisista syistä voimme myös jakaa henkilötietojasi muiden (kuten julkisten ja valtion viranomaisten, neuvonantajien) kanssa, jos katsomme, että henkilötietojesi käyttö, käyttö, säilyttäminen tai luovuttaminen on tarpeen: 1) sovellettavien lakien ja määräyksiä tai täytäntöönpanokelpoisia viranomaisten pyyntöjä; 2) tutkia, ehkäistä tai ryhtyä toimenpiteisiin epäiltyjen tai todellisten laittomien toimien suhteen tai avustaa valtion lainvalvontaviranomaisia; 3) valvoa käyttöehtojamme kanssasi; 4) tutkia ja puolustautua kaikilta vaatimuksilta tai väitteiltä; 5) suojella palveluidemme turvallisuutta tai eheyttä; 6) käyttää tai suojella Philipsin, Philips-asiakkaidemme, henkilöstömme tai muiden oikeuksia ja turvallisuutta.
Lue lisääLue vähemmän

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi


Poistamme henkilötiedot, kun niitä ei enää tarvita tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin.

Joka tapauksessa , ellei tässä tietosuojailmoituksessa toisin mainita, kriteereitä, joita käytämme päättäessään säilytysajoistamme, ovat: (i) tarvitsemmeko henkilötietojasi oikeutetun etumme turvaamiseksi, sinua koskevan sopimuksen täyttämiseksi tai vastata kysymyksiisi tai tarjota sinulle tarvittavaa palvelua tai tukea; (ii) onko meillä oikeudellinen velvoite, joka koskee meitä; tai (iii) onko säilyttäminen suositeltavaa oikeudellisen asemamme valossa (kuten sovellettavien vanhentumisaikojen, oikeudenkäyntien tai viranomaistutkimusten osalta).

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.