Philipsin ammattilaistason
Näyttöratkaisut


Liikemaailma kehittyy nopeammin kuin koskaan, ja huipulla pysymiseen tarvitaan parhaat välineet. Philipsin ammattilaistason näyttöratkaisuissa yhdistyvät teollisuuden johtava teknologia ja liiketoiminaan keskittyneet innovaatiot. Philipsillä on pitkä historia innovaatiossa ja se on maailman johtava huippulaatuisten tuotteiden, intuitiivisten mallien ja käytännöllisten toimintojen valmistaja. Philips toi videoseinän markkinoille vuonna 1984 ja muutti television katselutapaa Ambilight-teknologian avulla. Nyt olemme kehittäneet innovatiivisia näyttöjä eri markkinoille ja kaupallisiin käyttötarkoituksiin.

CMND & Controlin avulla voit hallita kaikkia näyttöjäsi. Voit päivittää laiteohjelmia, muuttaa asetuksia ja tehdä paljon muuta – voit hallita kaikkia näyttöjäsi yhden ohjelman avulla. Android-käyttöjärjestelmä on älykkäämpi, nopeampi ja intuitiivisempi kuin koskaan ennen. Se tarjoaa loputtoman valikoiman mahdollisuuksia. Käytössä on laaja valikoima sovelluksia, joiden avulla voit luoda täydellisen konfiguraation omien tarpeidesi mukaan. Tehosta liiketoimintaasi kaikkein pisimmälle kehitetyn käyttöjärjestelmän avulla. Philipsin ammattilaistason näyttöratkaisuissa käytetään Android-käyttöjärjestelmää, jonka avulla voit hallita täydellisesti kaikkia sovelluksiasi ja yhteyksiäsi. Saat kaiken hyödyn irti näytöistäsi monikäyttöisen ja tehokkaan järjestelmän ja siihen kuuluvien liitäntämahdollisuuksien ansiosta. 
 
Android-käyttöjärjestelmä on älykkäämpi, nopeampi ja intuitiivisempi kuin koskaan ennen. Se tarjoaa loputtoman valikoiman mahdollisuuksia. Käytössä on laaja valikoima sovelluksia, joiden avulla voit luoda täydellisen konfiguraation omien tarpeidesi mukaan.

Etsi  näyttösi...

Videoseinänäytöt
Seuraavan sukupolven Philips videoseinänäytöt on suunniteltu siten, että kuva näkyy mahdollisimman tehokkaasti ja kuvan laatu on huippuluokkaa. Lisäksi lähes huomaamaton reuna täydentää visuaalista ilmettä.
Televisiot ammattikäyttöön
Nosta liiketoimintasi uudelle tasolle uusimpien Philipsin ammattilaistason televisioiden avulla. Ne on suunniteltu kaupalliseen käyttöön, joten löydät varmasti täydellisen ratkaisun asiakkaiden vakuuttamiseen.
Kosketusnäytöt
Philipsin huippuluokkaiset Multi-Touch-näytöt täydentävät liiketoimintaasi. Kannusta asiakkaitasi osallistumaan kattavan kosketusnäyttövalikoimamme avulla.
Informaatiotauluratkaisut
Mikä tahansa teollisuuden ala, mitkä tahansa vaatimukset – Philipsin informaatiotauluratkaisujen avulla voit välittää viestisi tehokkaasti. Tuotteissa on hyödynnetty uusinta teknologiaa ja huippulaadukkaita ja kestäviä materiaaleja.
 

Android™-järjestelmällä

 

Mahdollisuudet ovat rajattomat Androidia käytettäessä. Philipsin ammattilaistason näyttöratkaisut on suunniteltu täyttämään tarpeesi. Ne nopeita, helppokäyttöisiä ja niissä voi hyödyntää erilaisia sovelluksia. Android-näyttöjä voi mukauttaa enemmän, ne ovat nopeampia ja tehokkaampia ja niissä on käytettävissä laaja valikoima eri markkinoille soveltuvia sovelluksia. 

 

Tutustu Androidiin

CMND  everything

 

Hallitse kaikkia näyttöjä yhdestä, keskitetystä paikasta. CMND:n avulla voit ohjata liitettyjä näyttöjä ja päivittää sisältöä ja asetuksia nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi voit suunnitella ja luoda houkuttelevaa sisältöä helposti intuitiivisen käyttöliittymän avulla. 


CMND everything

Näytöt markkinoiden mukaan

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.