Hotelli

Täydellinen hotelli


Täydennä hotellien tunnelmaa täydellisen loppusilauksen avulla. Philipsin ammattilaistason näytöt tekevät vaikutuksen vieraisiisi, olipa kyse sitten huoneen televisiosta tai aulan digitaalisista näytöistä. Paranna kokemusta entisestään lisäämällä niihin suosittua sisältöä.

 

Vieraat voivat nauttia rentouttavasta kokemuksesta omissa huoneissaan helppokäyttöisen käyttöliittymän ja useiden sisältövaihtoehtojen ansiosta. Android™-sovellukset ja liitännät lisäävät viihdekeskuksen valintamahdollisuuksia entisestään.

Suositellut mallit

The Philips
Advantage

 

Philipsin näytöt tuovat lisää mukavuutta ja käytännöllisyyttä hotellimarkkinoille. Ensiluokkaisten ominaisuuksien ansiosta henkilökunta ja vieraat saavat käyttönsä enemmän vaihtoehtoja, jotka toimivat täydellisesti joka kerta.

CMND & Create

 

Mukauta sisältö CMND & Createn avulla. Tämä tehokas työkalu kuuluu Philipsin ammattilaistason näyttöihin. Sen avulla voit suunnitella ja luoda monipuolista ja houkuttelevaa sisältöä. Voit sovittaa hotellisi kaikki näytöt haluamallasi tavalla helposti ja tehokkaasti.

CMND & Control

 

Hallitse kaikkia liitettyjä näyttöjä yhdestä, keskitetystä paikasta. CMND & Controlin avulla voit päivittää kaikkien laitteiden ohjelmistot, asetukset, aikataulut ja sisällön nopeasti ja tehokkaasti. Sinun ei tarvitse enää käydä muuttamassa asetuksia jokaisessa huoneessa erikseen. 

QuadViewer

 

QuadViewer yhdistää muotoilun ja toiminnallisuuden. Sen avulla suuret näytöt voi jakaa neljään erilliseen alueeseen, mikä sopii täydellisesti kokous- ja konferenssitiloihin. 

Android-sovellukset
 

Tee vaikutus vieraisiisi loputtomilla mahdollisuuksilla. Käytettävissä on jatkuvasti laajeneva valikoima sovelluksia, pelejä ja palveluja, joiden avulla voit parantaa vieraiden yleistä vierailukokemusta. Lisäksi henkilökohtaisten laitteiden liitäntämahdollisuus tekee huoneista nykyaikaisia ja älykkäitä.

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.