Vapauta mielikuvituksesi

  Philipsin LED-ratkaisut: informaatiotaulujen tulevaisuus

  tee vaikutus

  Tee vaikutus


  Estetiikka kohtaa monipuolisen muotoilun. Philipsin uusimmat LED-ratkaisut antavat sinulle etulyöntiaseman. Näytön eloisat värit ja huipputarkat yksityiskohdat herättävät eloon nopeatempoiset videot ja näyttävät kuvat.

  Philipsin LED-ratkaisujen innovatiivinen kehyksetön muotoilu mahdollistaa kaikenkokoisten saumattomien videoseinien rakentamisen. Tee vaikutus täydellisellä muotoilulla, herätä yleisösi mielenkiinto ja saa heidät osallistumaan.

  Tulevaisuuden suorituskykyä: a esitä loistavat ideasi näyttävästi

  optimaalinen kuvanlaatu

  Optimaalinen kuvanlaatu

  Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Siksi jokainen näytössä esitettävä sisältö ansaitsee mahdollisimman selkeän ja terävän kuvatarkkuuden. Philips LED -näyttö tuottaa erinomaisen suorituskyvyn lisäksi kirkkaat värit ja syvät mustan sävyt. Jokaisen yksityiskohdan on oltava täydellinen, joten videoseinän jokaisen näyttöpaneelin kalibrointiasetukset voidaan optimoida erikseen.

  luotettava kumppani

  Luotettavat kumppanit

  Philipsin Display Solutions Academyn ammattilaiset varmistavat, että kaikki LED-kumppanimme saavat parhaan mahdollisen koulutuksen. Premium-kumppaneiksi valitaan vain kaikkein etevimmät ratkaisuarkkitehdit ja teknikot. He puolestaan varmistavat, että Philips LED -ratkaisujen asennukset sujuvat moitteettomasti. Kaikki Philipsin LED-tuotteet ovat EMC (luokka B)-, CE-UL- ja TÜV-hyväksyttyjä.

  vaihdettava asennustapa

  Vaihdettava asennustapa 

  Tavallisen näytön kiinnittäminen seinälle on melko helppoa. LED-asennukset edellyttävät kuitenkin erikoisosaamista. Näytön koon ja rakenteen monimutkaisuuden takia on varmistettava, että asennus ja kokoonpano ovat optimaalisia ja myös helppoja huoltaa. Jokaiseen mukautettuun ratkaisuun kuuluvat ohuet näyttöpaneelit, tarkkaan suunniteltu lämmön haihdutus, käyttöpaneeli ja tyylikäs kehyksetön rakenne.

  näyttökokoonpanot

  Näyttökokoonpanot

  Paremman näytön rakentaminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Kaikki tarvitsemasi osat toimitetaan helposti koottavina sarjoina, joka sisältää kaapelit, ohjaimet ja kehykset sekä FHD- ja UHD-levyt. Sarjat ovat saatavana 110–880 tuuman kokoisina ja niiden avulla on helppo luoda täydellinen videoseinä – mukaan lukien upea reunaviimeistely. Asennusvalmiit sarjat ovat saatavana esimääritettyihin näyttökokoonpanoihin.

  led-näytön ohjaus

  LED-näytön ohjaus

  Yhteistyökumppanimme Novastar – näytönohjaimien globaali markkinajohtaja – toimittaa meille parhaat mahdolliset LED-kanavat. Näin varmistamme optimaalisen suorituskyvyn, mukaan lukien skaalaus, useita videotuloja, FHD- ja UHD-ohjaimet sekä 6–16 korkealaatuista kanavaa.

  optimaalinen huolto

  Optimaalinen huolto

  Philips on ylpeä voidessaan tarjota laadukkaita palveluita, ratkaisuja ja henkilökohtaista huomiota jokaiselle asiakkaalleen aina tarvittaessa. Takuupalvelumme kattavat laitteiden noudon ja palautuksen. Tarjoamme myös kalibrointipalvelun laitteiden oston jälkeen. Philips on alansa edelläkävijä, koska se haluaa jatkuvasti ylittää asiakkaidensa odotukset.

  Rajattomat mahdollisuudet...

  LED-näyttö  valikoima

  ARc auttaa
  suunnittelussa


  ARc eli Augmented Reality Configurator -sovellus näyttää miltä Philips Professional Display Solutionsin mukautettu kokoonpano näyttää missä tahansa tilassa. Helppokäyttöinen sovellus toimii kaikissa mobiililaitteissa. Sen avulla on helppo nähdä tarkasti miltä erilliset informaatiotaulut ja kokonaiset videoseinät näyttävät eri kohteissa. Sovellus on saatavana Google Play Kaupasta ja App Storesta.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.