Ratkaisu joka yritykselle
Yritysratkaisut

Yritysratkaisut


Philipsin ammattilaisnäytöt tuovat selkeyttä ja tehoa ensivaikutelmasta menestyksekkääseen yhteistyöhön, otatpa sitten käyttöön aulatilojen televisioita, kokoustilojen kosketusnäyttöjä tai vartiointitilojen erillistä videoseinää.

Yritysratkaisut
Hotelli

Hotelliratkaisut


Tee vierailusta ikimuistoinen. Philipsin ammattilaistason televisioiden ja informaatiotauluratkaisujen avulla saat asiat sujumaan käyttämällä esimerkiksi ensiluokkaisia ammattilaistason televisioita huoneissa ja kosketusnäyttöjä vastaanotossa. Ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten Ambilight ja CMND, lisäävät vuorovaikutteisuutta ja hallintaa tyylikkäästi.

hotelliratkaisut
Koulutus

Koulutusratkaisut


Luo innostava oppimisympäristö sekä muotoja opetteleville esikoululaisille että kvanttien lomittumisen tutkijoille. Houkuttele oppilaat osallistumaan kosketusnäytöllisillä valkotauluilla tai näytä heille sisältöä neljästä eri lähteestä samalla näytöllä.

koulutusratkaisut
Viihde

Viihderatkaisut


Yhtenäisiä, reunattomia videoseiniä pelimessuilla. Reaaliaikaisia urheilulähetyksiä ammattilaistason televisioista. Philipsin ammattilaisnäyttöjen avulla on helppo tiedottaa ja lumota käyttämällä niitä sekä väliaikaisina taustaelementteinä että pysyvinä verkkoratkaisuina.

viihderatkaisut
Healthcare

Terveydenhoidon ratkaisut


Bedside TV:t, joissa on antimikrobinen kotelo. Kosketusnäytölliset infopisteet sairaaloissa, lääkärien vastaanotoilla tai apteekeissa. Philips Healthcare Display on helppo hallita ja käyttää.

terveydenhoidon ratkaisut
Julkiset toimitilat

Julkisten toimitilojen ratkaisut


Kirkkaat informaatiotaulut. Kosketusnäytölliset infopisteet. Ammattilaistason televisiot, joissa kuvanlaatu on uskomaton. Philipsin ammattilaisnäytöillä luot helposti yhteyden vierailijoihin. Kiinnitä heidän huomionsa opasteilla tai tärkeällä puheella.

julkisten toimitilojen ratkaisut
Uusi televisio

Vähittäiskaupparatkaisut


Tule nähdyksi. Philipsin ammattilaisnäytöt tekevät vaikutuksen uskomattomalla tarkkuudellaan ja selkeällä kontrastillaan, haluatpa sitten erittäin kirkkaan näytön katseenvangitsijaksi tai älykkään kosketusnäytön tarjoamaan sisältöä ohikulkijoille.

vähittäiskauppa
Liikenne

Liikenneratkaisut


Aina käytössä olevat näytöt lähtöaulaan. Erittäin tarkat videoseinät valvomoihin. Philipsin ammattikäyttöön tarkoitettu näyttö sujuvoittaa matkustamista, kun matkustajien pitää löytää perille tai tehdä ratkaisevia päätöksiä.

liikenneratkaisut
Elintarvikkeet

Elintarvikeratkaisut


Vankat näytöt on tehty kestämään ympäri vuorokauden toimivissa keittiöissä. Selkeät digitaaliset ruokalistanäytöt. Kosketusnäytölliset tilausasemat. Näyttävät baaritilan televisiot. Philipsin ammattilaisnäyttöjä on helppo hallita baareissa, kahviloissa tai hotellien ravintoloissa.

elintarvikeratkaisut
lähetys

Lähetysratkaisut


Ota lähetysstudiossa ja uutishuoneessa käyttöön reaaliaikaiset syötteet, vuorovaikutteinen hallinta ja usean lähteen yhteydet uusimmilla digitaalinäyttötekniikoilla. Kosketusnäyttötoiminnon ansiosta juontajat voivat esittää tarinoita vuorovaikutteisesti ja koko tiimi pystyy hallinnoimaan sisältöä nopeammin.

lähetysratkaisut

Informaatiotauluratkaisut

Televisiot ammattikäyttöön

Ota yhteyttä


Nyt voit ottaa yhteyttä Philips Professional Display Solutionsiin aiempaa useammilla tavoilla. Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa. Tutustu vaihtoehtoihin, niin keskustellaan.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.