T-Line

  Innosta uuteen

  Suunniteltu opetuskäyttöön


  Motivoi, voimaannuta ja innosta opettajia ja opiskelijoita Philipsin T-Line-näytön avulla. Tämä innovatiivinen näyttö on suunniteltu maksimoimaan osallistuminen nopeatempoisessa digitalisoituneessa maailmassa. Sen monikosketustekniikka ja valkotaulutila tehostavat vuorovaikutusta ja parantavat yhteistyötä luokkahuoneessa.

  Osallistu uuden ajan kouluun

  Luo innostava oppimisympäristö. Philipsin vuorovaikutteinen T-Line-valkotaulu herättää opiskelijoiden kiinnostuksen ja ruokkii heidän mielikuvitustaan. Valkotaulu tukee opetusta alasta riippumatta.

  Vuorovaikutteinen kosketusnäyttö tehostaa opiskelijoiden ja opettajien välistä ideointia, ja älykäs liitettävyys mahdollistaa sovellusten, median, sosiaalisen median syötteiden ja verkkosisällön esittämisen suurelta näytöltä oppitunneilla.

  Luo vuorovaikutteinen oppimisympäristö Philips-valkotaululla

  Tehokkaampaa oppimista


  Innostavat oppitunnit herättävät opetusohjelman eloon ja inspiroivat opiskelijoita. Yhdistä näyttö sosiaaliseen verkkosovellukseen ja esitä reaaliaikaisia syötteitä, tietoa ja mediaa luokkahuoneessa, joka on tulvillaan kaikille koulutustasoille soveltuvaa perusteellista sisältöä.

  Android-järjestelmällä toimiva opetusväline – älytaulu luokkahuoneeseen

  Android-järjestelmällä


  Android-järjestelmällä käytettävät Philips-näytöt ovat nopeita, monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Näytöt ovat yhteensopivia Google Play -sovelluskaupasta suoraan ladattavien Android-sovellusten kanssa, mikä mahdollistaa tuoreimpien lähteiden hyödyntämisen opetuksessa ja paljon muuta. Sovellukset päivittyvät automaattisesti ja ovat siis aina ajan tasalla ja yhteensopivia ominaisuuksien ja turvakäytäntöjen kehittyessä.

  valkotaulu koulukäyttöön

  Vuorovaikutteinenvalkotaulu

  Inspiroi luovaan yhteistyöhön luokkahuoneessa valkotaulutilalla. Aktivoimalla ominaisuuden näyttö muuttuu tyhjäksi kankaaksi, jolle useampi käyttäjä voi piirtää käsin tai erityisillä näyttötusseilla. Kaiken näytössä näkyvän voi lähettää helposti tulostettavaksi tai opettajien ja opiskelijoiden välistä tiedostonjakoa varten.

  Tueuusia ideoita


  Anna opiskelijoille itsevarmuutta tuottaa ideoita ja konsepteja luokan edessä. Opiskelijat voivat heijastaa omaa sisältöään ja esittää visioitaan kätevästi vuorovaikutteisella valkotaululla ja hyödyntää mistä tahansa lähteestä, kuten pilvipalveluista ja vakio-ohjelmistoista, keräämiään tietoja, lähteitä ja mediaa.

  Tue uusia ideoita
  Aina ajan tasalla -kuvake

  Aina ajan tasalla


  Varmista oppilaitoksesi kilpailuasema hyödyntämällä tuttuja sovelluksia opetusympäristössä. Philipsin T-Line-valkotaulun intuitiiviset toiminnot yhdistävät arjen digikokemukset ja uusimmat opetuskäytännöt. Täysin päivitettävä monitoimiohjelmisto takaa huippuopetuksen vuosiksi.

  Ensiluokkainen IR-kosketus -kuvake

  Monikosketustekniikka


  Käytännön opetus on tehokas tapa pitää mieleenpainuvia oppitunteja, jotka innostavat opiskelijoita. Philipsin T-Line-valkotaulussa on 20 kosketuspistettä, minkä ansiosta taulu on täydellinen opiskelijoiden välistä yhteistyötä ja kilpailua tukevaan vuorovaikutteiseen opetukseen. T-Line-valkotaulun käytössä yhdistyy visuaalisen ja kinesteettisen sisällön sekä äänisisällön hyödyntäminen. Lisäksi tehokas näyttö mahdollistaa automaattisen kosketustunnistuksen ja USB-liitännän taaten täydellisen Plug and Play -kokemuksen.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.