X-Line-videoseinä

  Laajennanäkemystä

  Vaikuttavaksi suunniteltu


  Philipsin monipuolinen X-Line-videoseinä herättää huomiota. Se muuntaa minkä tahansa tilan valtavaksi kuvaruuduksi, jolla voi esittää sisältöä niin vaaka- kuin pystysuunnassakin. Useasta lähteestä esitettävät esitykset ja reaaliaikaiset syötteet ja tiedot lisäävät joustavuutta. Pure Colour Pro parantaa kirkkautta, joten dynaaminen sisältö on aina näyttävää ja puoleensavetävää.

  Innosta tiimiäsi

  Tee työympäristöstä innostava ja innovatiivista ajattelua pursuava tila, jossa yrityksesi brändi on näkyvästi läsnä. Oikeanlainen tekniikka työtiloissa herättää ylpeyttä tiimisi jäsenissä ja tekee vaikutuksen niin olemassa oleviin kuin potentiaalisiin asiakkaisiin.

  Philipsin yritystuotteiden muotoilu ja toiminnallisuus lunastavat aina odotukset, ja alan johtava muotoilu tukee sisältöäsi.

  silmää yksityiskohdille -kuvake

  Parannettu resoluutio


  Pure Colour Pro parantaa kuvanlaatua. Se nostaa luminanssia mukautetuilla värilämpötila-asetuksilla ja edistyneellä gammakalibroinnilla. Jokainen esitys näyttää terävältä ja eloisalta eli upean todentuntuiselta.

  Nainen katsoo videoseinänäyttöä

  Monipuolinentapa katsella


  Tähtää korkeuksiin tai laajenna näkökulmaasi videoseinänäytön muotokuva- ja maisematiloilla. Luo juuri omaan tilaasi sopiva ja näyttävä videoseinä yhdistämällä niin monta näyttöä kuin haluat.

  Innovaatiottukemassa laajempaa näkökantaa

  Läsnäolotunnistin-kuvake

  Optimoi työympäristösi älykkäällä näyttötekniikalla. Kokoustilassa oleva läsnäolotunnistin pitää käyttökustannukset alhaisina, sillä se sammuttaa Philips-näytöt, kun ketään ei ole paikalla. Tunnistin käynnistää näytöt uudelleen automaattisesti havaitessaan liikettä tilassa.

  Valoanturi mukauttaa näyttöjen kirkkautta ympäristön valaistusolosuhteiden mukaan ja takaa näin parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Tutustu tuotteisiin

  Optimoituottavuus


  Innosta luovuuteen ja paranna tehokkuutta hyödyntämällä tilassasi sinne varta vasten suunniteltuja näyttö- ja infotauluratkaisuja.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.