CMND

android-logo

CMND sisältöjen ja verkkojen tehokkaaseen hallintaan


Tyylikkäät näytöt ja upeat kuvat eivät tee vaikutusta ilman tehokasta hallintajärjestelmää. CMND on kattava ratkaisu ammattikäyttöön tarkoitettujen näyttöjen keskitettyyn hallintaan. Se nopeuttaa järjestelmän käyttöönottoa (CMND & Deploy), tehostaa käyttöä, päivityksiä ja ylläpitoa (CMND & Control), nopeuttaa sisällön luomista ja esittämistä (CMND & Create) ja tukee interaktiivisuutta ja mukauttamista (CMND & Check-In). Tämä kaikki yhdessä helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. CMND edistää vuorovaikutusta, vähentää seisokkeja, parantaa käyttömukavuutta ja pienentää käyttökustannuksia.

CMND & Controlin avulla voit hallita kaikkia näyttöjäsi. Voit päivittää laiteohjelmia, muuttaa asetuksia ja tehdä paljon muuta – voit hallita kaikkia näyttöjäsi yhden ohjelman avulla. Android-käyttöjärjestelmä on älykkäämpi, nopeampi ja intuitiivisempi kuin koskaan ennen. Se tarjoaa loputtoman valikoiman mahdollisuuksia. Käytössä on laaja valikoima sovelluksia, joiden avulla voit luoda täydellisen konfiguraation omien tarpeidesi mukaan. Tehosta liiketoimintaasi kaikkein pisimmälle kehitetyn käyttöjärjestelmän avulla. Philipsin ammattilaistason näyttöratkaisuissa käytetään Android-käyttöjärjestelmää, jonka avulla voit hallita täydellisesti kaikkia sovelluksiasi ja yhteyksiäsi. Saat kaiken hyödyn irti näytöistäsi monikäyttöisen ja tehokkaan järjestelmän ja siihen kuuluvien liitäntämahdollisuuksien ansiosta. 
 
Android-käyttöjärjestelmä on älykkäämpi, nopeampi ja intuitiivisempi kuin koskaan ennen. Se tarjoaa loputtoman valikoiman mahdollisuuksia. Käytössä on laaja valikoima sovelluksia, joiden avulla voit luoda täydellisen konfiguraation omien tarpeidesi mukaan.


CMND:n edut järjestelmäkehittäjille:

✔  Saumaton integrointi kaikkiin Philipsin tuotteisiin.

✔  Näyttöjen hallinta ja konfigurointi on yksinkertaista ja tehokasta.

✔  Asetuksien muuttaminen on vaivatonta.

✔  Huippunopea APK-jakelu.

✔  RF- ja IPTV-kanavien hallinta.

 

Edut loppukäyttäjille

•  Potilaan reaaliaikainen osallistuminen. Sisällön jakaminen heti tai asiakkaan tottumusten mukaan.
•  Näyttöjä ei tarvitse päivittää erikseen manuaalisesti
•  Mainontakapasiteetin tehostaminen julkisissa tiloissa.

Edut potilaille

•  Philipsin ammattilaistason näyttöratkaisujen saumaton integrointi.
•  Näyttöjen hallinta ja konfigurointi on yksinkertaisempaa ja suoraviivaisempaa.
•  RF- ja IPTV-kanavien hallinta RF-koaksiaali- ja IP-verkkojen kautta.

CMND käytössä...

Muut ominaisuudet
 

Palvelun tarjoaa AndroidTM

 

Mahdollisuudet ovat rajattomat Androidia käytettäessä. Philipsin ammattilaistason näyttöratkaisut on suunniteltu täyttämään tarpeesi. Ne nopeita, helppokäyttöisiä ja niissä voi hyödyntää erilaisia sovelluksia. Android-näyttöjä voi mukauttaa enemmän, ne ovat nopeampia ja tehokkaampia ja niissä on käytettävissä laaja valikoima eri markkinoille soveltuvia sovelluksia.

CMND everything

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.