1
Informaatiotauluratkaisut

D-Line-näyttö

  D-Line-näyttö

  Innovatiivista tekniikkaa

  Tee vieraisiisi vaikutus nopealla ja innovatiivisella informaatiotaululla. Integroitu Wi-Fi ja Android-yhteensopivuus tekevät tästä taulusta tulevaisuuden ratkaisun. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Signage Solutions D-Line-näyttö

65", Android-järjestelmällä, 450 cd/m² 65BDL4050D/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Innovatiivista tekniikkaa

Android-järjestelmällä

 • Tallenna ja toista sisältöä sisäisen muistin avulla

  Tallenna ja toista sisältöä sisäisen muistin avulla

  Tallenna ja toista sisältöä sisäisen muistin avulla. Lataa vain sisältö näyttöön ja voit aloittaa toistamisen välittömästi. Yhdessä sisäisen selaimen kanssa näyttö toimii välimuistina verkkosisältöä suoratoistettaessa. Sisäinen muisti jatkaa välimuistiin tallennetun sisällön suoratoistamista myös silloin, jos verkkoyhteys jostain syystä katkeaa. Näin voit olla varma, että sisältöäsi toistetaan aina ilman keskeytyksiä.

 • Pidä esityksesi käynnissä varajärjestelmän ansiosta

  Pidä esityksesi käynnissä varajärjestelmän ansiosta

  Kaupalliset sovellukset on pidettävä jatkuvasti käynnissä. Innovatiivinen varajärjestelmä varmistaa sisällön toistamisen näytöllä myös mediasoittimen virhetilanteissa. Varajärjestelmä on helppo määrittää ja se käynnistyy, kun ensisijainen medialähde ei toimi.

 • SmartPower säästää energiaa

  SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • CMND auttaa näyttöjen hallinnassa

  CMND auttaa näyttöjen hallinnassa

  CMND-sisällönhallintajärjestelmä antaa vallan sinun käsiisi. Päivitä ja hallitse sisältöä CMND & Create -työkalulla tai säädä asetuksia CMND & Control -työkalulla. CMND tekee kaiken tämän mahdolliseksi.

 • Hallitse useiden näyttöjen asetuksia CMND & Control -työkalulla

  Hallitse useiden näyttöjen asetuksia CMND & Control -työkalulla

  CMND & Control -työkalu tekee useiden näyttöjen asetusten hallinnasta helppoa. Työkalun ansiosta voit valvoa näyttöjä reaaliajassa, tehdä asetuksia ja ohjelmistopäivityksiä etäyhteydellä sekä mukauttaa ja muokata samanaikaisesti useita näyttöjä, kuten videoseinää tai näyttöasetelmaa.

 • Luo ja päivitä sisältöä CMND & Create -työkalulla

  Luo ja päivitä sisältöä CMND & Create -työkalulla

  Tehokkaalla CMND & Create -työkalulla voit suunnitella ja luoda säväyttävää sisältöä. Tee vaikutus asiakkaisiisi esimerkiksi helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, valmiiksi asennetuilla näyttömalleilla ja integroiduilla widgeteillä. Saatavana sekä pysty- että vaakasuunnassa.

 • Yhdistä sisältö ja hallitse sitä pilven kautta

  Yhdistä sisältö ja hallitse sitä pilven kautta

  Yhdistä sisältösi ja hallitse sitä pilven kautta kiinteällä HTML5-selaimella. Suunnittele oman taulusi sisältö verkossa ja yhdistä se tauluun tai omaan verkkoosi Chromium-pohjaisen selaimen avulla. Näytä sisältöä Full HD -laatuisena sekä pysty- että vaakasuunnassa. Suoratoistettua sisältöä voi näyttää myös kuvaan upotetussa ikkunassa. Muodosta vain verkkoyhteys Wi-Fi-yhteydellä tai RJ45-internetkaapelilla ja olet valmis nauttimaan luomistasi soittolistoista.

 • Android – käytä omaa sovellustasi tai valitse suosikkisovelluksesi

  Tauluun integroidun Android-käyttöjärjestelmän ansiosta voit käyttää markkinoiden kehittyneintä käyttöjärjestelmää ja tallentaa oman sovelluksesi suoraan tauluun. Voit etsiä sisältöä myös Android-sovellusten laajasta valikoimasta ja käyttää sitä taulussa. Sisäänrakennetun ajastimen avulla voit ajastaa sovelluksia ja sisältöä asiakkaiden ja ajankohdan mukaan. Automaattinen asettelutoiminto takaa, että sisältö näytetään aina oikein joko pysty- tai vaaka-asennossa.

 • Integroitu mPCIe-liitäntä takaa erinomaiset yhteydet

  Integroidun PCI-väylän ansiosta taulussa on erinomaiset yhteysominaisuudet, ja voit käyttää niin Wi-Fi-, Bluetooth- kuin 4G LTE -yhteyttäkin. Asiakkaiden käytettävissä olevat määritykset takaavat myös sujuvan laitteiden välisen viestinnän. Tämä mahdollistaa esimerkiksi tuotetietojen laajemman tarkastelun ja signaalin käsittelyn.

 • Varmista sisältösi toisto automaattisten kuvakaappausten avulla

  Automaattisen kuvakaappausominaisuuden ansiosta varmistat, että sisältöäsi toistetaan taulussa koko ajan. Kuvakaappauksia otetaan päivän mittaan ja ne tallennetaan FTP-palvelimelle, jonka kautta voit tarkastella kuvia missä ja milloin vain.

 • Varajärjestelmä sujuvoittaa tapaamisia

  Sujuvoita esityksiä ja videokokouksia varajärjestelmällä. Jos kokoushuone ei ole käytössä, voit toistaa sisältöä mistä lähteestä tahansa. Kun haluat kokouksen aikana näyttää tietokoneellasi olevan esityksen, sinun tarvitsee vain liittää tietokoneesi näyttöön. Näyttö vaihtaa toiston lähteen automaattisesti ja näyttää esityksesi ruudulla ilman lähteen manuaalista vaihtoa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita