Uutiskeskus | Suomi

syyskuuta 27, 2023

Philipsin vastaus viimeaikaisiin tiedotusvälineiden artikkeleihin, jotka liittyvät Philips Respironicsin vapaaehtoiseen turvallisuusilmoitukseen

Philips oli aiemmin vastannut ProPublicalle ja Pittsburgh Post-Gazettelle Yhdysvalloissa sekä NRC:lle Alankomaissa. Artikkelit eivät esitä uusia tosiasioita, emmekä ole samaa mieltä näissä artikkeleissa tehdyistä luonnehdinnoista.

Philipsin prioriteetti on potilasturvallisuus ja laatu. Ymmärrämme, kuinka tärkeitä Philips Respironicsin unenaikaisen hoidon laitteet ja ventilaattorit ovat niitä käyttäville potilaille. Philips pahoittelee potilaiden, heidän perheidensä ja hoitopalvelujen tarjoajien aiheuttamaa ahdistusta ja huolta ja pahoittelee tätä syvästi. Philips toimi potilasturvallisuuden suojelemiseksi käynnistämällä ja toteuttamalla merkittävän vapaaehtoisen turvallisuusilmoituksen. Jatkamme kaikkien käytettävissä olevien resurssien käyttämistä varmistaaksemme, että potilaat saavat korjatut laitteet.

 

Unihoitolaitteiden korjaus on loppusuoralla, kun taas hengityskoneiden korjaus on käynnissä. Kaikki Philipsin työntekijät ovat sitoutuneet saavuttamaan ja ylläpitämään korkeimpia standardeja rehellisyyden ja vaatimustenmukaisuuden kulttuurin pohjalta.

 

Jos olet potilas, yritysasiakas tai lääkäri, löydät lisätietoja täältä.

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is a leading health technology company focused on improving people's health and well-being through meaningful innovation. Philips’ patient- and people-centric innovation leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver personal health solutions for consumers and professional health solutions for healthcare providers and their patients in the hospital and the home. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, ultrasound, image-guided therapy, monitoring and enterprise informatics, as well as in personal health. Philips generated 2022 sales of EUR 17.8 billion and employs approximately 71,500 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter.

Lue lisääLue vähemmän

Topics

Contacts

Lisa

Lisa Pernbrink

Philips Nordics

Brand & Communication

E-post: lisa.pernbrink@philips.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Share on social media

Related news

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.