Lääkinnällisen laitteen turvallisuusilmoitus


Philips Respironicsin uniapnea- ja hengityshoitolaitteet

FSN 2021-05-A ja FSN 2021-06-A

Jos et ole vielä rekisteröinyt laitettasi

0800 418 348 (FI), 0044 20 8089 3822 (international)

Aloitus > Philips käynnistää ensimmäisen sukupolven DreamStation-laitteiden korjaus- ja/tai vaihto-ohjelman Yhdysvalloissa ja muilla markkina-alueilla.

Philips käynnistää ensimmäisen sukupolven DreamStation-laitteiden korjaus- ja/tai vaihto-ohjelman Yhdysvalloissa ja muilla markkina-alueilla

1.9.2021

Philips on saanut Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastolta (FDA) luvan muutostyön alaisten ensimmäisen sukupolven DreamStation-laitteiden korjaus- ja/tai vaihtoprosessin käynnistämiseen Yhdysvalloissa1. Lisäksi yhtiö käynnistää korjaus- ja/tai vaihto-ohjelmia muissa maissa ja olettaa niiden olevan käynnissä suurimmassa osassa markkina-alueitaan syyskuun 2021 loppuun mennessä. Philipsin tavoitteena on saada laitteet korjattua tai vaihdettua noin 12 kuukauden kuluessa.

Elokuussa yhtiö alkoi vaihtaa tiettyjä muutostyön alaisia ensimmäisen sukupolven DreamStation-CPAP-laitteita Yhdysvalloissa DreamStation 2 CPAP -laitteisiin. Ensimmäisen sukupolven DreamStation-laitteiden korjaus- ja/tai vaihtoprosessin ansiosta Philips voi aloittaa muutostyön alaisten DreamStation-laitteiden laajemman vaihtamisen. Philips jatkaa keskusteluja FDA:n kanssa turvallisuusilmoituksen muista seikoista ja suunnitelmasta lieventää takaisinvedosta aiheutuvia ongelmia Yhdysvalloissa2.

”Ymmärrämme täysin, että muutostyön alaisten laitteiden korjausaikataulu asettaa potilaat hankalaan tilanteeseen”, sanoo Frans van Houten, Royal Philipsin toimitusjohtaja. ”Pyrimme toimittamaan ratkaisun potilaille mahdollisimman pian. Olemme lisänneet merkittävästi tuotanto-, huolto- ja korjauskapasiteettiamme sekä parantaneet entisestään viestintää asiakkaillemme ja heidän potilailleen. Kehotamme potilaita, joiden laitteita muutostyö koskee, rekisteröimään laitteensa turvallisuusilmoituksen verkkosivustolla.”


Lisätietoja turvallisuusilmoituksesta* sekä asiakkaille, käyttäjille ja lääkäreille tarkoitettuja ohjeita on osoitteessa www.philips.com/src-update. Potilaita, joiden laitteita muutostyö koskee, pyydetään rekisteröimään tuotteensa tällä verkkosivustolla vaihdon helpottamista varten. 

Jos et ole vielä rekisteröinyt laitettasi

0800 418 348 (FI), 0044 20 8089 3822 (international)

* Tämä on takaisinvetoilmoitus vain Yhdysvalloissa ja turvallisuusilmoitus muissa maissa. Yhdysvalloissa FDA on luokitellut takaisinvedon luokan I takaisinvedoksi


Tämä sisältää DreamStation-CPAP-, Auto CPAP-, DreamStation-BiPAP-, DreamStation ASV- ja DreamStation ST-, AVAPS-laitteet. 
Loput muutostyön alaiset laitteet Yhdysvalloissa löytyvät osoitteesta www.philips.com/src-update.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.