Lääkinnällisen laitteen turvallisuusilmoitus


Philips Respironicsin uniapnea- ja hengityshoitolaitteet

FSN 2021-05-A ja FSN 2021-06-A

Jos et ole vielä rekisteröinyt laitettasi

0800 418 348 (FI), 0044 20 8089 3822 (international)

Aloitus > Turvallisuusilmoitusta koskevia vinkkejä

Turvallisuusilmoitus koskevia vinkkejä

23.12.2021

Seuraavassa annamme turvallisuusilmoitusta koskevia vinkkejä.

SRC Talk doctor recall icon

Älä keskeytä hoitoa keskustelematta lääkärin kanssa.


Tavoitteemme on saada vaihtolaitteet kaikille potilaille mahdollisimman pian, jotta he voivat jatkaa hoitoa luottavaisin mielin. Kun odotat vaihtolaitetta, on tärkeää keskustella lääkärin kanssa, ennen kuin teet mitään muutoksia hoitoon tai keskeytät hoidon.

SRC Email updates recall icon

Tarkista uusimmat päivitykset sähköpostistasi säännöllisesti.


Philips lähettää turvallisuusilmoitusta koskevia päivityksiä säännöllisesti sähköpostitse, ja voit aina tarkistaa uusimmat tiedot osoitteesta philips.com/src-update. Lähetämme sähköpostitse tietoa myös vaihtolaitteesi tilasta. Jos et saa sähköpostipäivityksiä, soita numeroon 0800 418 348 (FI), 0044 20 8089 3822 (international) ja muista tarkistaa roskapostikansiosi.

SRC Foam removal recall icon

Älä yritä poistaa äänenvaimennusmateriaalia itse.


Jos yrität korjata laitetta itse tai käyttää kolmannen osapuolen korjaussarjaa, laite voi häiriintyä tai lakata kokonaan toimimasta. Philips ei tarjoa korjaussarjoja myyntiin eikä myöskään valtuuta kolmansia osapuolia myymään niitä. Vain valtuutettu huoltohenkilöstö saa suorittaa muutostyön.

SRC Register device recall icon

Rekisteröi laitteesi, vaikka et olisi koskaan käyttänyt otsonipuhdistusta.


Vaikka et olisi koskaan käyttänyt otsonia laitteesi puhdistamiseen, laite voi silti olla muutostyön alainen. Rekisteröi laitteesi tässä.

SRC Fraudulent activity recall icon

Varo vilpillistä toimintaa.


Philips ei koskaan kysy luottokorttitietojasi tai henkilötunnustasi puhelimitse tai sähköpostitse. Muista, että parhaiten saat tietoa aina hoidostasi vastaavalta taholta / lääketieteellisten kestotarvikkeiden toimittajalta tai Philipsiltä.

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

 

Hoidostasi vastaavat tiimit ovat saaneet kliinisiä tietoja, joiden avulla he voivat tehdä parhaan päätöksen hoitosuunnitelmastasi. Lääkärisi tuntee terveydellisen taustasi, joten hän on paras henkilö määrittämään hoidon jatkamisen hyödyn tai riskin vaihtolaitteen saamiseen saakka. ​ ​

 

Ymmärrämme, että laitteen korjausta vai vaihtamista koskevien tietojen odottaminen voi olla turhauttavaa ja ajoituksella on merkitystä. Työskentelemme parhaamme mukaan korjataksemme ongelman ja pidämme sinut ja hoitotiimisi ajan tasalla tilanteesta. Olemme jo saaneet lähetettyä vaihtolaitteita ja lisänneet tuotantokapasiteettiamme, mutta arvioimme korjaus- ja vaihto-ohjelman kestävän Yhdysvalloissa suunnilleen syyskuuhun 2022.   

 

Lisätietoja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat osoitteesta philips.com/src-update.

Jos et ole vielä rekisteröinyt laitettasi

0800 418 348 (FI), 0044 20 8089 3822 (international)

* Tämä on turvallisuusilmoitus vain Yhdysvalloissa ja turvallisuusilmoitus muissa maissa. Yhdysvalloissa FDA on luokitellut takaisinvedon luokan I takaisinvedoksi. Tällä hetkellä voidaan korjata ja vaihtaa seuraavia laitteita: DreamStation-CPAP- ja -BiPAP-laitteet, DreamStation ASV -laitteet ja DreamStation ST/AVAPS -laitteet.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.