B-Line

  Huoletonta sisällön jakamista

  Tehostaa liiketoimintaa


  Philipsin B-Line-näyttö on suunniteltu ryhmätyöhuoneissa käytettäväksi. Tiimisi voi jakaa sisältöä helposti ja saumattomasti kannettavilta tietokoneilta, pöytätietokoneilta, mobiililaitteilta ja yrityksen palvelimilta. Näyttö on Crestron Connected® -sertifioitu ja yhteensopiva Extron- ja Neets-järjestelmien kanssa. Sen nopean, turvallisen ja luotettavan yrityksen sisäisen integraation ansiosta voit myös ajastaa näytön esittämään sisäistä brändäystä vahvistavaa sisältöä.

  Täydelliset esitykset

  Maksimoi osallistuminen jokaisessa kokouksessa ja esityksessä. Sisäänrakennettu Chromecast tekee sisällön langattomasta jakamisesta kannettavilta tietokoneilta, pöytätietokoneilta ja mobiililaitteilta vaivatonta. Ylimääräisiä laitteita ei tarvita eikä valmisteluun kulu aikaa.

  HDMI Hotplug -tunnistus huomioi myös langalliset yhteydet ja mahdollistaa automaattisen vaihdon liitettyjen laitteiden välillä. Tämä takaa entistä sulavammat, nopeammat ja keskittyneemmät palaverit ilman teknisiä häiriöitä.

  esitykset langattomassa verkossa – kokoustilatekniikka

  Langaton esitysjärjestelmä


  Sisällön turvallinen, saumaton ja nopea heijastaminen suurelle näytölle langattomasti miltä tahansa laitteelta. Philipsin uudessa B-Line-näytössä on sisäänrakennettu Chromecast, joka tekee kokouksista mukaansatempaavampia ja vuorovaikutteisempia.

  mukaansatempaavat kokoukset langattomassa verkossa
  kokoustila-kuvake

  Kokoustilan integraatio


  Crestron Connected® -sertifioitu Philips B-Line -näyttö on yhteensopiva Extron- ja Neets-järjestelmien kanssa ja sisältää yritystason liitettävyysominaisuudet. Tämä mahdollistaa sisällön ajastamisen, asetusten hallinnan ja näyttöjen kytkemisen päälle ja pois päältä samasta paikasta. Eikä siinä kaikki: sisällön nopea, luotettava ja turvallinen jakaminen langattomasti ja langallisesti on mahdollista myös Apple-, Windows-, Android- ja Linux-laitteilta.

  Vastaa asiakkaan tarpeisiin nopeasti


  Philipsin uusi B-Line-näyttö soveltuu ominaisuuksiltaan täydellisesti ruoka- ja juomaravintoloiden käyttöön TV-virittimen avulla.


   

  Esitä ruokalistat ja edut digitaalisesti, tiedota tärkeistä asioista reaaliaikaisesti ja ajasta helposti brändisisältöä näytettäväksi tällä tavallista paremmalla infotauluratkaisulla.

  Tutustu tuotteisiin

  näytössä sisäänrakennettu chromecast

  Sisäinen Chromecast helpottaa käyttöä


  Sujuvoita kokouksia saumattomilla, langattomilla yhteyksillä kuvaruutuun mistä tahansa Apple-, Windows- tai Android-laitteesta. Sisäisellä Chromecastilla voit näyttää nopeasti esityksiä ja mediaa mobiililaitteista, kannettavista ja tableteista jopa 4K:n tarkkuudella. Se on edullinen, ei edellytä lisälaitteita ja on turvallinen yrityskäytössä.

  yritysesitykset sisäänrakennetun chromecastin kautta

  Optimoituottavuus


  Innosta luovuuteen ja paranna tehokkuutta hyödyntämällä tilassasi sinne varta vasten suunniteltuja näyttö- ja infotauluratkaisuja.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.