corporate display

  C-Line

  Älykkäämpää yhteistyötä

  Suunniteltu yrityskäyttöön


  Innosta parempaan tuotteliaisuuteen. Philipsin C-Line-näytön edistykselliset ominaisuudet tehostavat liiketoimintaa ja auttavat tiimiäsi tuottamaan huippusuorituksia. Tämä tulevaisuuden yrityselämää varten suunniteltu mullistava näyttö yhdistää upotettavan muotoilun ja saumattoman lasinäytön, ja se on varustettu monikosketustekniikalla ja valkotaulutilalla.

  Voimaannuta tiimisi

  Parhaat ideat syntyvät luonnollisessa ympäristössä. Philipsin C-Line-näyttö on kaikin tavoin intuitiivinen, mikä antaa tiimillesi mahdollisuuden ajatella ja toimia yhdessä ilman rajoitteita.

  Monilähteisen langattoman ja langallisen yhteyden ansiosta kokoukset rullaavat sulavamman kuin ennen, ja kätevä kosketusnäyttö tekee aivoriihistä entistäkin älykkäämpiä.

  Langattomat esitykset – ammattitason näyttö

  Langaton esitysjärjestelmä


  Jaa sisältöä langattomasti mistä tahansa laitteesta. Näyttöön voi yhdistää jopa 64 laitetta olemassa olevan WiFi-järjestelmän kautta tai Interact-käyttöavaimen välityksellä ulkoisista verkoista. Voit näyttää samanaikaisesti jopa neljää eri syötettä, mikä takaa ihanteellisen tiimiyhteistyön.

  Pidäohjat käsissä

  Vuorovaikutteinen valkotaulu – näyttöratkaisut yrityksille

  Vuorovaikutteinen valkotaulu


  Inspiroi ketterään yhteistyöhön valkotaulutilalla. Aktivoimalla ominaisuuden näyttö muuttuu tyhjäksi kankaaksi, jolle useampi käyttäjä voi piirtää käsin tai erityisillä näyttötusseilla. Kaiken näytössä näkyvän voi lähettää kannettavalle tietokoneelle tai muulle laitteelle helppoa tulostusta tai tiedostonjakoa varten.

  Videoneuvotteluominaisuus – näyttö kaupalliseen käyttöön

  Videoneuvotteluominaisuus


  Käyttövalmis videoneuvotteluohjelma tekee kahdenkeskisistä puheluista ja ryhmäpuheluista entistäkin sujuvampia. Käytä joko omaa kameraasi tai Logitech Meetup -kameraa, joka on all-in-one videoneuvottelukameraratkaisu.

  Videoneuvotteluominaisuus-banneri
  Interact-käyttöavain-kuvake

  Vieraat ja ulkoisten tiimien jäsenet voivat heijastaa sisältöä nopeasti ja turvallisesti liittymättä yrityksen verkkoon. Liitä käyttöavain mihin tahansa USB- tai HDMI-porttiin yhdistääksesi laitteita nopeasti ja langattomasti Philipsin C-Line-näyttöön. Määritystä tai ylimääräisiä ohjelmistoja ei tarvita, pelkkä liittäminen riittää.

  Philips-käyttöavain-kuva
  Käyttöavain vaihe 1 -kuva

  Käynnistä IMD R-Sync -sovellus vuorovaikutteisella kokoushuonenäytöllä.

  Käyttöavain vaihe 2 -kuva

  Valitse "WiFi HDMI Tx" pairing vuorovaikutteisen kokoushuonenäytön asetuksista.

  Käyttöavain vaihe 3 -kuva

  Paina lähettimen pääpainiketta neljä sekuntia, kunnes pääpainike palaa tasaisesti valkoisena.

  Käyttöavain vaihe 4 -kuva

  Syötä WiFi-salasana ja paina ”pairing”. Pääpainike vilkkuu pariliittämisen aikana vihreänä ja palaa tasaisesti vihreänä, kun pariliitos on muodostettu.

  Käyttöavain vaihe 5 -kuva

  Laite on valmis heijastamaan sisältöä, kun vihreä valo palaa.

  Ultra 4K -kuvake

  4K Ultra HD


  Vangitse yleisösi valaistusolosuhteista riippumatta. Philipsin 4K UHD C-Line -näytön häikäisysuoja- ja heijastussuojaominaisuudet takaavat, että yleisösi huomio ei herpaannu hetkeksikään. Älykäs saumaton muotoilu ja IPS-tekniikka tuottavat upeat värit ja syvemmät mustan sävyt, jotka näyttävät suurenmoisilta joka kulmasta katsottuna.

  Mullista aivoriihet


  Älykkäämmät aivoriihet. Ketterämmät tulokset. Ensiluokkaisen kosketustekniikan ansiosta näytölle voi suoraan kirjoittaa, piirtää ja luoda sisältöä sekä jakaa tuotokset digitaalisesti tiimin kanssa, mikä tekee yhteistyöstä entistäkin tehokkaampaa.

  Sinulleparas vaihtoehto

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.