1
MediaSuite TV

Philips MediaSuite

Pysy yhteydessä

kuvanlaatu

Tämän tehokkaan ammattikäyttöön tarkoitetun Philips-television kirkas kuvanlaatu on vasta alkua


Jos johdat hotellia tai konferenssikeskusta, kiinteä Chromecast ja helposti käytettävissä oleva Google Play Kauppa voivat tarjota keinon kävijöiden huomion kiinnittämiseen. Eikö heidän loppujen lopuksi pitäisi kokea vierailu tiloissasi mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi?

Juuri siinä Philips MediaSuite astuu kuvaan.

Saatavana on vaihtoehtoja 32-tuumaisista FHD-näytöistä 65-tuumaisiin 4K- tai UHD-näyttöihin, jotta kaikki voivat olla yhteydessä, nauttia ja tuntea olonsa kotoisaksi. 
 • He vaihtoivat 5 tuuman näytöstä 55 tuuman näyttöön elokuvaillan ajaksi.

  He vaihtoivat 5 tuuman näytöstä 55 tuuman näyttöön elokuvaillan ajaksi.

  Asiakkaat voivat helposti käyttää mobiililaitteitaan sarjojen, elokuvien, musiikin, urheilun, pelien ja muun sisällön suoratoistoon isolla ruudulla. MediaSuite-näytöissämme on sisäänrakennettu Chromecast-teknologia.

 • Hän tajusi voivansa lähettää pelin puhelimestaan televisioon.

  Hän tajusi voivansa lähettää pelin puhelimestaan televisioon.

  Asiakkaat voivat helposti käyttää mobiililaitteitaan sarjojen, elokuvien, musiikin, urheilun, pelien ja muun sisällön suoratoistoon isolla ruudulla. MediaSuite-näytöissämme on sisäänrakennettu Chromecast-teknologia.

 • Järjestelmä päivittyi sinä aikana, kun hän haki kahvia.

  Järjestelmä päivittyi sinä aikana, kun hän haki kahvia.

  Työntekijäsi voivat helposti pidentää MediaSuite-järjestelmien käyttöikää. Koska televisioosi voi asentaa uusia Android-versioita, se on taatusti tulevaisuudessakin ajan tasalla.

 • Hän puolitti TV-kanavista aiheutuvat kustannukset hyödyntämällä asiakkaiden näkemyksiä.

  Hän puolitti TV-kanavista aiheutuvat kustannukset hyödyntämällä asiakkaiden näkemyksiä.

  Seuraa, miten vieraat ja asiakkaat käyttävät televisiotasi. Ota selville, miten usein tiettyä kanavaa katsotaan ja räätälöi tarjonta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Säästät samalla kuluissa.

 • Hän sai hotelli-TV:n parhaat pisteet.

  Hän sai hotelli-TV:n parhaat pisteet.

  On tärkeää viihdyttää asiakkaita ja pitää heidät tyytyväisinä. MediaSuiten avulla asiakkaat voivat ladata laadukkaita sovelluksia ja pelejä suoraan Google Play Kaupasta.

 • He antoivat arvosanaksi viisi tähteä poistumatta huoneesta.

  He antoivat arvosanaksi viisi tähteä poistumatta huoneesta.

  Varmista, että vieraasi muistavat arvostella kokemuksensa. Käytä asiakastyytyväisyyden pikakyselyä ja kerää arvokasta palautetta ennen kuin vieras on edes luovuttanut huonettaan.

Tutustu
kaikki
ominaisuudet

kiinteä chromecast
kiinteä chromecast

Kiinteä Chromecast

Kiinteän Chromecastin avulla voit lähettää langattomasti elokuvia, esityksiä ja muuta sisältöä langattomasti älylaitteista Android-pohjaiseen Philips-televisioon. Napauttamalla älylaitteen Chromecast-kuvaketta käyttäjät voivat suoratoistaa sisältöä sadoista lähettämistä tukevista sovelluksista, jolloin älylaite korvaa kaukosäätimen. 
android
android

Android-järjestelmällä

Android-pohjaiset Philipsin ammattilaistason televisiot ovat nopeita, monikäyttöisiä ja intuitiivisia. Televisiot on optimoitu alkuperäisille Android-sovelluksille, ja voit asentaa verkkosovelluksia suoraan näyttöön. Automaattisten päivitysten avulla sovellukset pysyvät ajan tasalla.
google play kauppa
google play kauppa

Google Play Kauppa

Yhdellä kosketuksella käytettävän Google Play Kaupan avulla voit lisätä sovelluksia, pelejä, musiikkia ja elokuvia ammattikäyttöön tarkoitettuun Philipsin televisioon. Google Play Kauppa on Googlen virallinen verkkoympäristö, jossa on Android-sovelluksia Android-laitteisiin.
käyttöliittymän mukauttaminen
käyttöliittymän mukauttaminen

Käyttöliittymän mukauttaminen

Uudessa Philips MediaSuitessa on selkeä käyttöliittymä, jonka voi mukauttaa oman brändin mukaan!

 

Lisää brändin logo ja värit hakupalkkiin, jotta jäät ihmisten mieleen paremmin. 

MediaSuite-valikoima